نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تشخیص زبان صفحه کلید کاربر

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question تشخیص زبان صفحه کلید کاربر

    سلام دوستان

    من یک EditText دارم که میخواستم هنگامی که کاربر داخلش تایپ میکند شرطی بزاریم که :

    اگر صفحه کلید کاربر درحالت انگلیسی قرار دارد و متن انگلیسی تایپ میکند فلان کار انجام شود

    و اگر صفحه کلید کاربر در حالت فارسی قرار دارد و متن فارسی تایپ میکند فلان کار انجام شود.


    ممنون میشوم راهنمایی کنید.


    دستور زیر فقط زبان دستگاه رو نمایش میده :
    Locale.getDefault().getDisplayLanguage();
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : سه شنبه 29 خرداد 1397 در 17:38 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: تشخیص زبان صفحه کلید کاربر

    دوستان اینطور نوشتم

    به نظرتون به مشکل نمیخورم ؟ در همه دستگاه ها به درستی کار خواهد کرد؟

     InputMethodManager imm = (InputMethodManager)getSystemService(Context.INPUT  _METHOD_SERVICE); 
    InputMethodSubtype ims = imm.getCurrentInputMethodSubtype();
    String key_lang =ims.getLocale();

    if (key_lang="en_US") {

    }
    else if (key_lang="fa"){


    }


    فکر میکنم جهت اطمینان باید مثلا اینطور بنویسیم(شاید دستگاه مربوطه کیبوردش فارسی نباشه و عربی استفاده کنه)

     if ( key_lang.contains("en")) { 
    }
    else if (key_lang.contains("fa") || key_lang.contains("ar")){


    }

  3. #3

    نقل قول: تشخیص زبان صفحه کلید کاربر

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    دوستان اینطور نوشتم

    به نظرتون به مشکل نمیخورم ؟ در همه دستگاه ها به درستی کار خواهد کرد؟

     InputMethodManager imm = (InputMethodManager)getSystemService(Context.INPUT  _METHOD_SERVICE); 
    InputMethodSubtype ims = imm.getCurrentInputMethodSubtype();
    String key_lang =ims.getLocale();

    if (key_lang="en_US") {

    }
    else if (key_lang="fa"){


    }


    فکر میکنم جهت اطمینان باید مثلا اینطور بنویسیم(شاید دستگاه مربوطه کیبوردش فارسی نباشه و عربی استفاده کنه)

     if ( key_lang.contains("en")) { 
    }
    else if (key_lang.contains("fa") || key_lang.contains("ar")){


    }
    به نظر من که مشکلی نداره!
    فقط getSystemService را از نظر null بودن چک کن خیلی وقتها شده که نتونسته تو اون لحظه سرویس بده برای همین برنامه کرش میکنه ! بهتره که کنترلش کنی در صورت لزوم یکبار دیگه سرویس بگیری.!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: تشخیص زبان صفحه کلید
    نوشته شده توسط alireza661 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 08 اردیبهشت 1391, 21:13 عصر
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 05 مرداد 1390, 14:35 عصر
  3. تغییر زبان صفحه کلید در VB
    نوشته شده توسط Rambod در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1387, 21:16 عصر
  4. تغییر زبان صفحه کلید در VB
    نوشته شده توسط Rambod در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 14 شهریور 1387, 16:27 عصر
  5. تغییر زبان صفحه کلید
    نوشته شده توسط vahidehrafati در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 08 تیر 1384, 23:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •