نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مدیریت ثبت و ویرایش اطلاعات

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    مدیریت ثبت و ویرایش اطلاعات

    سلام

    در برنامه از یک فانکشن استفاده میکنم که عملکردش برای ثبت گزارش فعالیت کاربر در برنامه هست.
    حالا برای گزارش عملکرد کاربر در زمان ذخیره اطلاعات جدید باید نمونه کد زیر رو در کدوم رویداد قرار بدم؟

    البته اگه بین ثبت اطلاعات جدید و ویرایش اطلاعات بشه تفکیکی قائل شد بسیار عالی هست!

    If Me.Form.NewRecord Or Me.Form.Dirty Then
    If vbYes = MsgBox("اطلاعات جدید ثبت شود؟", vbMsgBoxRight + vbMsgBoxRtlReading + vbYesNo + vbQuestion) Then
    DoCmd.Save
    DoCmd.SetWarnings False
    Activity_Users Me.Form.Caption, "ثبت اطلاعات جدید", "", "", ""
    DoCmd.SetWarnings True
    Else
    Undo
    End If
    Else
    Exit Sub
    End If

  2. #2
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: مدیریت ثبت و ویرایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام

    در برنامه از یک فانکشن استفاده میکنم که عملکردش برای ثبت گزارش فعالیت کاربر در برنامه هست.
    حالا برای گزارش عملکرد کاربر در زمان ذخیره اطلاعات جدید باید نمونه کد زیر رو در کدوم رویداد قرار بدم؟

    البته اگه بین ثبت اطلاعات جدید و ویرایش اطلاعات بشه تفکیکی قائل شد بسیار عالی هست!

    If Me.Form.NewRecord Or Me.Form.Dirty Then
    If vbYes = MsgBox("اطلاعات جدید ثبت شود؟", vbMsgBoxRight + vbMsgBoxRtlReading + vbYesNo + vbQuestion) Then
    DoCmd.Save
    DoCmd.SetWarnings False
    Activity_Users Me.Form.Caption, "ثبت اطلاعات جدید", "", "", ""
    DoCmd.SetWarnings True
    Else
    Undo
    End If
    Else
    Exit Sub
    End If
    سلام
    قاعدتا بايد روي يك كامند باتن اجرا بشه ولي اگه نمونه كار رو اپلود كنيد بهتر ميشه بررسي كرد.
    .....................
    موفق باشيد

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مدیریت ثبت و ویرایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط amirzazadeh مشاهده تاپیک
    سلام
    قاعدتا بايد روي يك كامند باتن اجرا بشه ولي اگه نمونه كار رو اپلود كنيد بهتر ميشه بررسي كرد.
    .....................
    موفق باشيد
    در مورد حذف کردن اطلاعات که باید از طریق یک باتن انجام بشه به راحتی میشه این خواسته رو انجام داد
    ولی در مورد ثبت اطلاعات یکم مسئله سخت میشه، مخصوصا زمانی که فرم باند شده و متصل باشه، چون به محض درج اطلاعات جدید در فرم خام، در جدول ذخیره میشه.

    نمونه هم همین فرمهای ساده هست که به جدولی متصل هست

    البته یکم مسئله سخت تر میشه، زمانی که کاربر در حین ثبت اطلاعات، منصرف بشه!

  4. #4
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: مدیریت ثبت و ویرایش اطلاعات

    سلام دوباره
    توي فرم هاي باند شده هم ميشه اين محدويت رو اجرا كرد فقط بايد توي طراحي فرم يه تغييرات جزيي داده بشه از جمله اينكه ركوردسلكتور و نويگيشن حذف بشه و سيكل فرم روي ركورد جاري تنظيم بشه و همينطور اسكرول موس غيرفعال بشه.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Mehr@ban
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    بچه محله امام رضا
    پست
    562

    نقل قول: مدیریت ثبت و ویرایش اطلاعات

    سلام استاد

    همه این موارد رو مد نظر داشتم
    فقط توی همون رویداد موندم که دقیقا باید در کدوم رویداد این دستور بالا رو قرار بدم؟

    یا سوال اساسی:
    اصلا این کد برای اینکار مناسب هست؟

  6. #6
    مدیر بخش آواتار amirzazadeh
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    تبريز
    پست
    1,947

    نقل قول: مدیریت ثبت و ویرایش اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط Mehr@ban مشاهده تاپیک
    سلام استاد

    همه این موارد رو مد نظر داشتم
    فقط توی همون رویداد موندم که دقیقا باید در کدوم رویداد این دستور بالا رو قرار بدم؟

    یا سوال اساسی:
    اصلا این کد برای اینکار مناسب هست؟
    سلام
    همونطور كه تو پست 2 عرض كردم كنترل ذخيره سازي بايد توسط كامند باتن صورت بگيره ولي به هر حال فرم هاي باند شده محدوديت هايي داره واسه همين اگر كنترل كامل بر روي ورود و ذخيره داده ها مد نظر هست بهتره از فرم هاي باند نشده استفاده بشه.

    DON'T START;OTHERWISE DON'T STOP
    .................................................
    قوانين سايت

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 دی 1392, 15:52 عصر
  2. سوال: چگونگي ثبت و ويرايش اطلاعات درون ديتاگريد ويو
    نوشته شده توسط niknam_mh در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 13 دی 1392, 10:52 صبح
  3. سوال: یک فرم برای ثبت و ویرایش اطلاعات
    نوشته شده توسط elahezarei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 25 خرداد 1390, 09:22 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 16 اسفند 1389, 15:19 عصر
  5. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 15 اسفند 1389, 19:55 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •