نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: حذف نوتیفیکیشن با کلیک روی دکمه ی آن

  1. #1

    حذف نوتیفیکیشن با کلیک روی دکمه ی آن

    سلام - من نوتیفیکیشنی با استفاده از notification.Builder ساختم و میخوام وقتی کاربر روی دکمه ی نوتیفیکیشن (داخل نوار اعلان) کلیک کرد فقط همون نوتیفیکیشن حذف بشه و به اکتیویتی نره - آیا باید از NotificationChannel برای شناسایی آیدی نوتیفیکیشنی که دکمش کلیک شده استفاده کنم؟ و چطور اینکار رو انجام بدم؟

  2. #2

    نقل قول: حذف نوتیفیکیشن با کلیک روی دکمه ی آن

    حالا اگه کسی پیدا شد جواب سوالات ما رو بده - اینم شد انجمن از هر 100 تا شاید یکی جواب داده بشه که اونم مبتدیا بلدن دیگه - فقط انتقادات رو زود جواب میدن

  3. #3

    نقل قول: حذف نوتیفیکیشن با کلیک روی دکمه ی آن

    نقل قول نوشته شده توسط mojcom1 مشاهده تاپیک
    حالا اگه کسی پیدا شد جواب سوالات ما رو بده - اینم شد انجمن از هر 100 تا شاید یکی جواب داده بشه که اونم مبتدیا بلدن دیگه - فقط انتقادات رو زود جواب میدن
    دوست عزیز ما همه دوست داریم به همدیگر کمک کنیم بدون منت و البته سعی کنیم یکم هم صبور باشیم....
    به هر حال من با این کارم راه افتاده....

    NotificationManager nMgr = (NotificationManager) getApplicationContext().getSystemService(Context.N OTIFICATION_SERVICE);
    Objects.requireNonNull(nMgr).cancel(0);

تاپیک های مشابه

  1. update نشدن اطلاعات dbgrid با کلیک روی رکورد دیگر آن
    نوشته شده توسط delafarin در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آذر 1387, 02:19 صبح
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 14 آذر 1387, 11:06 صبح
  3. اجرای دستورات موجود در فرم دیگری با کلیک روی دکمه فرم جاری
    نوشته شده توسط parniant در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 30 آبان 1387, 07:29 صبح
  4. عدم refresh شدن صفحه با کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 14:04 عصر
  5. عدم refresh شدن صفحه با کلیک روی دکمه
    نوشته شده توسط ebrahimhoze در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 17 بهمن 1386, 07:17 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •