نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: clickable نشدن ImageButton

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    clickable نشدن ImageButton

    سلام دوستان

    من یک ImageButton دارم که اومدم بک گرند اونو نال کردم و برای Src اون هم ادرس عکس موردنظر رو قرار دادم.

    <ImageButton                android:background="@null"
    android:layout_width="36dp"
    android:layout_height="36dp"
    android:layout_centerVertical="true"
    android:src="@drawable/mic_icon"
    android:id="@+id/speakButton"
    android:onClick="ButtonOnClick"/>


    ولی متاسفانه اون حالت کلیک شدن یا به اصطلاح همانند باتن فشاری بودن رو نداره ! با اینکه دستور داخلیشو اجرا میکنه و مشکلی نداره.

    ممنون میشوم راهنمایی کنید

    ناگفته نماند حتی روی یک باتن معمولی هم این کار رو انجام دادم که متاسفانه اونم به همین طریق اصلا حالت کلیک شدن رو نداره !!!!!!
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : پنج شنبه 31 خرداد 1397 در 01:21 صبح

  2. #2

    نقل قول: clickable نشدن ImageButton

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    سلام دوستان

    من یک ImageButton دارم که اومدم بک گرند اونو نال کردم و برای Src اون هم ادرس عکس موردنظر رو قرار دادم.

    <ImageButton                android:background="@null"
    android:layout_width="36dp"
    android:layout_height="36dp"
    android:layout_centerVertical="true"
    android:src="@drawable/mic_icon"
    android:id="@+id/speakButton"
    android:onClick="ButtonOnClick"/>


    ولی متاسفانه اون حالت کلیک شدن یا به اصطلاح همانند باتن فشاری بودن رو نداره ! با اینکه دستور داخلیشو اجرا میکنه و مشکلی نداره.

    ممنون میشوم راهنمایی کنید

    ناگفته نماند حتی روی یک باتن معمولی هم این کار رو انجام دادم که متاسفانه اونم به همین طریق اصلا حالت کلیک شدن رو نداره !!!!!!
    وقتی خاصیت background ویوها را تغییر بدید حالت ripple اندروید (همان انمیشن دایره ای که با لمس باتن روی صفحه اتفاق می افته) وجود نخواهد داشت برای همین باید یک style درست کنید که همراه با ripple باشه و در خاصیت style باتن خودتون مقدار دهی کنید.
    برای ripple های سفارشی هم قبلا تو همین تالار نمونه مثال گذاشتم یه جستجو کنید.!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: clickable نشدن ImageButton

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    وقتی خاصیت background ویوها را تغییر بدید حالت ripple اندروید (همان انمیشن دایره ای که با لمس باتن روی صفحه اتفاق می افته) وجود نخواهد داشت برای همین باید یک style درست کنید که همراه با ripple باشه و در خاصیت style باتن خودتون مقدار دهی کنید.
    برای ripple های سفارشی هم قبلا تو همین تالار نمونه مثال گذاشتم یه جستجو کنید.!
    ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنماییتون

    اما متاسفانه برای استفاده از Ripple مجبورم از API 21 به بالا استفاده کنیم ..حال به نظرتون به جز این روش دیگری هم میتونه باشه ؟ با این وضعیت اگر استفاده کنم اندروید های نسخه پایین این رو افکت رو نخواهند دید


    البته برای بک گرند این رو هم نوشتم تا حدی خوبه که محل سلکت رو هایلایت میکنه »
    android:background="?android:selectableItemBackgro  und"
    آخرین ویرایش به وسیله samiasoft : پنج شنبه 31 خرداد 1397 در 12:53 عصر

  4. #4

    نقل قول: clickable نشدن ImageButton

    نقل قول نوشته شده توسط samiasoft مشاهده تاپیک
    ممنون از شما دوست عزیز بابت راهنماییتون

    اما متاسفانه برای استفاده از Ripple مجبورم از API 21 به بالا استفاده کنیم ..حال به نظرتون به جز این روش دیگری هم میتونه باشه ؟ با این وضعیت اگر استفاده کنم اندروید های نسخه پایین این رو افکت رو نخواهند دید


    البته برای بک گرند این رو هم نوشتم تا حدی خوبه که محل سلکت رو هایلایت میکنه »
    android:background="?android:selectableItemBackgro  und"
    از این هم میتونید استفاد کنید برای نسخه های پایینتر

    <?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>
    <selector xmlns:android="http://schemas.android.com/apk/res/android">
    <!-- Active tab -->
    <item android:drawable="@color/yellow"
    android:state_pressed="false"
    android:state_selected="true"
    />
    <!-- Inactive tab -->
    <item android:drawable="@color/green"
    android:state_pressed="false"
    android:state_selected="false"
    />
    <!-- Pressed tab -->
    <item
    android:drawable="@color/dark_yellow_selectcolor"
    android:state_pressed="true"
    />

    </selector>

    کافی تو خاصیت background تعریف کنید

تاپیک های مشابه

  1. اجرا نشدن imagebutton در listview در مرور گر IE
    نوشته شده توسط blackway در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 17:52 عصر
  2. مخفی نشدن ImageButton
    نوشته شده توسط iekrang در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 آبان 1384, 11:29 صبح
  3. کم نشدن حجم دیتابیس پس از حذف رکودها
    نوشته شده توسط hojjat_sekhavati در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 مرداد 1384, 01:28 صبح
  4. نشان داده نشدن صحیح کنترل ها
    نوشته شده توسط MF در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 20 اسفند 1382, 12:39 عصر
  5. ذخیره نشدن اطلاعات بعد از post کردن آن
    نوشته شده توسط tazekar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 04:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •