نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: اضافه کردن عددی به تاریخ

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1394
    پست
    11
    تشکر کردن
    3
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    Post اضافه کردن عددی به تاریخ

    SqlConnection sqlcon50 = new SqlConnection("DataSource=(local);Initial Catalog=prog;Integrated Security=True");
    string ss = "select max(date1) from tabel1";
    SqlCommand c2 = new SqlCommand(ss, sqlcon50);
    sqlcon50.Open();
    string z = (string)c2.ExecuteScalar();
    sqlcon50.Close();
    textBox1.Text = z.ToString();
    sqlcon50.Close();
    DateTime myDate =Convert.ToDateTime(ss) ;
    DateTime newDate = myDate.AddDays(2);
    textBox2.Text = newDate.ToString();

    سلام من کدی نوشتم که از جدولی تاریخی را برمیداره و در تکست باکسی میزارهبعد میخوام در تکست باکس بعدی 2روز به تاریخ اضافه کنم قسمت زرد شده خطا میده ممنونمیشم راهنمایی بفرمایید.
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 01 تیر 1397 در 20:47 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    716
    تشکر کردن
    206
    325 بار تشکر شده در 251 پست

    نقل قول: اضافه کردن عددی به تاریخ

    قسمت زرد رنگ کجاست؟

  3. #3
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,667
    تشکر کردن
    58
    2,835 بار تشکر شده در 2,238 پست

    نقل قول: اضافه کردن عددی به تاریخ

    متغیر ss که تاریخ نیست داری تبدیلش می کنی!

  4. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Mahmoud.Afrad از وی تشکر کرده‌اند:


  5. #4
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1394
    پست
    11
    تشکر کردن
    3
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: اضافه کردن عددی به تاریخ

    سلام
    این کد خطا میده
    DateTime myDate =Convert.ToDateTime(ss) ;
    ممنون میشم راهنمایی بفرمایید چطور درستش کنم.

  6. #5
    کاربر دائمی آواتار Mag-Mag
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    443
    تشکر کردن
    64
    255 بار تشکر شده در 214 پست

    نقل قول: اضافه کردن عددی به تاریخ

    سلام
    خروجی سلکتت چی هست؟تاریخ فارسی؟میلادی؟مقدارش رو بفرست تا بشه راهنمایی کرد چطور به DateTime تبدیلش کنی

    string ss = "select max(date1) from tabel1";


    ضمن اینکه شما باید Z رو کانورت بکنی
    ss که یک Query هست

  7. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Mag-Mag از وی تشکر کرده‌اند:


  8. #6
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1394
    پست
    11
    تشکر کردن
    3
    0 بار تشکر شده در 0 پست

    نقل قول: اضافه کردن عددی به تاریخ

    سلام
    خروجی تاریخ شمسی هست ممنون از راهنماییتون
    آخرین ویرایش به وسیله s.yavari : شنبه 02 تیر 1397 در 13:48 عصر

  9. #7
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,411
    تشکر کردن
    330
    345 بار تشکر شده در 315 پست

    نقل قول: اضافه کردن عددی به تاریخ

    اینجا رو مطالعه کنید
    http://barnamenevis.org/showthread.p...B1-C-%E2%80%8E

    اول z رو تبدیل به میلادی کنید. بعد دو روز بهش اضافه کنید. بعد تبدیل به شمسی کنید.

  10. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید رامین مرادی از وی تشکر کرده‌اند:


برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •