نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: خطا در بروز رسانی پایگاه داده SQL

  1. #1

    خطا در بروز رسانی پایگاه داده SQL

    سلام
    من می خوام مقدار Following رو در تیبل مطرح شده بروزرسانی کنم:

    command.CommandText = "UPDATE Primuser SET Following = @Following Where Insta = @Id";
    command.Parameters.AddWithValue("@Following", S);
    command.Parameters.AddWithValue("@Id", Q[0]);
    connection.Open();
    command.ExecuteNonQuery();


    ولی در خط آخر این خطا رو دارم:
    System.InvalidOperationException: 'ExecuteNonQuery: Connection property has not been initialized.'

    خطا رو سرچ کردم، ولی به نتیجه نرسیدم.
    کانکشن هم درجای دیگه استفاده کردم و درسته، بسته و دوباره باز کردم.
    متشکرم

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در بروز رسانی پایگاه داده SQL

    با سلام
    خطا میگه که پراپرتی کانکشن مقدار اولیه ندارد
    قبل از ExecuteNonQuery کد زیر را اضافه کنید که کانکشن command رو به کانکشن استرینگ برنامه نسبت دهد
    command.Connection = YourConnectionString;

    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3

    نقل قول: خطا در بروز رسانی پایگاه داده SQL

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    خطا میگه که پراپرتی کانکشن مقدار اولیه ندارد
    قبل از ExecuteNonQuery کد زیر را اضافه کنید که کانکشن command رو به کانکشن استرینگ برنامه نسبت دهد
    command.Connection = YourConnectionString;

    موفق باشید
    یه سری تغییرات دادم و تونستم بدون خطا پیش برم، پیام موفقیت هم ظاهر میشه ولی هیچ تغییری در بروزرسانی مشاهده نمیشه:

    connection = new SqlConnection();
    connection.ConnectionString = @"Data Source=(LocalDB)\MSSQLLocalDB;"
    + @"AttachDbFilename=|DataDirectory|\User.mdf;"
    + "Integrated Security=True;"
    + "Connect Timeout=30";
    SqlCommand command = new SqlCommand();
    command.CommandText = "SELECT * FROM Primuser";
    command.Connection = connection;

    SqlDataAdapter adapter = new SqlDataAdapter();
    adapter.SelectCommand = command;
    DataSet dataset = new DataSet();
    adapter.Fill(dataset, "Primuser");

    foreach (DataRow row in dataset.Tables["Primuser"].Rows)
    {
    if (row["Insta"].ToString() == "dsf")
    {
    row["Following"] = "1024";
    }
    }

    SqlCommandBuilder builder = new SqlCommandBuilder(adapter);

    try
    {
    var result = adapter.Update(dataset, "Primuser");

    if (result > 0)
    MessageBox.Show("Update Successful.");
    else
    MessageBox.Show("Update Failed.");
    }
    catch (SqlException ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در بروز رسانی پایگاه داده SQL

    خب توی Sql Server چک کنید مگر میشه اتفاقی نیوفته
    Breakpoint بذارید تا ببینید روال دیباگ به چه شکل هست
    این کد کدوم قسمت هست و بالایی کدوم قسمت؟
    اون حلقه foreach برای چی هست؟
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  5. #5

    نقل قول: خطا در بروز رسانی پایگاه داده SQL

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    خب توی Sql Server چک کنید مگر میشه اتفاقی نیوفته
    Breakpoint بذارید تا ببینید روال دیباگ به چه شکل هست
    این کد کدوم قسمت هست و بالایی کدوم قسمت؟
    اون حلقه foreach برای چی هست؟
    موفق باشید
    هیچ تغییر نیست.
    بریک گذاشتم، تا انتها میره و مشکلی نداره
    کد بالاییی رو قبلا نوشته بودم، به جاش پایینی رو نوشتم (از روش دیگری رفتم).
    حلقه هم تک تک ردیف های جدول رو چک می کنه، اگر اون ردیف برابر بود، آپدیت می کنه.

    ...
    یکی در بحث مشابه این رو گفته؛ ولی نمی دونم چطور رفعش کنم:

    You probably have two mdf files. You do not need to mdf file in the connection string. The SQL server already has the mdf file attached to the database so it is sufficient to just use the database name in the connection string. The database is not getting refresh when you write directly to the mdf file

  6. #6
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: خطا در بروز رسانی پایگاه داده SQL

    پست اول شما با پست بعدی شما متفاوته؟
    شما اول اومدید کل جدول رو سلکت کردید بعد adapter رو fill میکنید بعد حلقه میزنید و... خب چه کاریه
    پست 1 باید درست باشه و آپدیت انجام بشه!
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. پیغام خطا در ریستور کردن پایگاه داده sql server
    نوشته شده توسط fortex در بخش T-SQL
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 شهریور 1396, 12:27 عصر
  2. پیام خطا زمان اتصال به پایگاه داده SQL server در VB توسط ADO
    نوشته شده توسط kaveh.norozi در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 تیر 1392, 09:36 صبح
  3. سوال: خطا در اتصال به پایگاه داده sql
    نوشته شده توسط bugattis در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 16 بهمن 1390, 11:43 صبح
  4. سوال: خطا در ارتباط با پایگاه داده (SQL 2008)
    نوشته شده توسط m.abooei در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 05 شهریور 1388, 21:06 عصر
  5. سوال: بروز رسانی پایگاه داده در اینترنت
    نوشته شده توسط visual_sadegh در بخش SQL Server
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آبان 1387, 00:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •