نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: آپدیت فیلد عکس در database

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    264
    تشکر کردن
    14
    36 بار تشکر شده در 35 پست

    Arrow آپدیت فیلد عکس در database

    با سلام و خسته نباشید
    من یه عکس را در دیتا بیس ذخیره میکنم هیچ مشکلی وجود نداره ولی وقتی میخام عکس را اصلاح کنم و یه عکس دیگه بجای اعکس قبلی قرار بدم خطلای زیر را نشون میده

    کد HTML:
    Additional information: Implicit conversion from data type varchar to varbinary(max) is not allowed. Use the CONVERT function to run this query.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,682
    تشکر کردن
    152
    1,787 بار تشکر شده در 1,319 پست

    نقل قول: اصلاح عکس در دیتابیس

    با سلام
    خطای بوجود آمده میگه شما دارید varchar رو به varbinary(Max ) تبدیل میکنید که اشتباست
    شما باید عکس رو به بایت تبدیل کنید
    موفق باشید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ji ming u
    تاریخ عضویت
    خرداد 1389
    محل زندگی
    پس کوچه های شهر
    پست
    264
    تشکر کردن
    14
    36 بار تشکر شده در 35 پست

    نقل قول: اصلاح عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    با سلام
    خطای بوجود آمده میگه شما دارید varchar رو به varbinary(Max ) تبدیل میکنید که اشتباست
    شما باید عکس رو به بایت تبدیل کنید
    موفق باشید
    میشه کد ذخیره عکس برای اولن بار و همچنین کد اصلاح عکس را بنویسید خلیی گیر کردم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار kolibri
    تاریخ عضویت
    آبان 1391
    پست
    130
    تشکر کردن
    58
    26 بار تشکر شده در 20 پست

    نقل قول: اصلاح عکس در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط ji ming u مشاهده تاپیک
    میشه کد ذخیره عکس برای اولن بار و همچنین کد اصلاح عکس را بنویسید خلیی گیر کردم
    سلام
    اول به یک آرایه بایت تبدیل می کنی و در دیتابیس ذخیره می کنی به صورت بایت:
    public byte[] imageToByteArray(System.Drawing.Image imageIn)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream();
    imageIn.Save(ms,System.Drawing.Imaging.ImageFormat .Gif);
    return ms.ToArray();
    }

    بعد هم هر جا لازم شد، بر می گردونی:
    public Image byteArrayToImage(byte[] byteArrayIn)
    {
    MemoryStream ms = new MemoryStream(byteArrayIn);
    Image returnImage = Image.FromStream(ms);
    return returnImage;
    }


    اگر هم ذخیره عکس در دیتابیس مهم نیست، بهتر اینه که تصویر رو در حافظه لوکال ذخیره کنی و آدرسش رو در دیتابیس نگه داری کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اپدیت نشدن فیلد عکس در دیتا بیس
    نوشته شده توسط vB.N3T در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1393, 21:33 عصر
  2. سوال: آپدیت فیلد checkbox در دیتابیس
    نوشته شده توسط toopak در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 18 شهریور 1387, 17:56 عصر
  3. ذخیره کردن عکس در Database
    نوشته شده توسط ascpro در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 اردیبهشت 1386, 00:34 صبح
  4. فیلد عکس در data report
    نوشته شده توسط Samangi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 28 شهریور 1384, 22:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •