نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: خطای null در هنگام خواندن اطلاعات به صورت درختی

  1. #1

    خطای null در هنگام خواندن اطلاعات به صورت درختی

    سلام دوستان..
    من یه دسته بندی دارم که به صورت Parent Child هستی..( درختی)
    حالا وقتی میخام این دسته بندی هارو نمایش بدم و مثلا نام دسته والد رو نشون میدم بهم ارور Null میده.. چون ممکنه یه سری دسته بندی ها به عنوان ریشه اصلی باشن و والدی نداشته باشن.. حتی توی کوئری زدن Includ هم میکنم.. چجوری میشه حلش کرد این موضوع رو؟

  2. #2

    نقل قول: خطای null در هنگام خواندن اطلاعات به صورت درختی

    کدتون رو قرار بدین لطفا تا بتونیم بهتر راهنمایی کنیم، ولی شما قبل از نمایش نام والد، اول اون فیلد رو چک کنین که ایا نال هست یا خیر، خب اگر نال نبود یعنی والد داره در غیر اینصورت یعنی خودش ریشه اصلیه و والدی نداره و نیازی به نمایش والد برای اون نیست

  3. #3

    نقل قول: خطای null در هنگام خواندن اطلاعات به صورت درختی

    ممنون از پاسختون
    کد هایی که نوشتم اینه:

    public ActionResult ReadData([DataSourceRequest]DataSourceRequest request)
    {
    var lstProfileCategory = _profileCategoryService.GetAll().OrderByDescending (x => x.Id);


    var lstModel = lstProfileCategory.Select(x => new ProfileCategoryAdminIndexViewModel
    {
    Name = x.Name,
    Id = x.Id,
    IsPublished = x.IsPublished,
    ProfileCategoryName = x.Parent.Name,
    });


    return Json(lstModel.ToDataSourceResult(request));


    }

    اون متد GettAll هم به صورت زیر دسته بندی هارو لود میکنه بدون مشکل:

    public List<ProfileCategory> GetAll()
    {
    return _profileCategoryRepository.GetAll().Include(x => x.Parent).ToList();
    }


    خالا مشکل اینه یه سریا والد ندارند و Null میشن... توی اون قسمت از کد اول که داریم ViewModel رو پر میکنم این مشکل پیش میاد...

  4. #4

    نقل قول: خطای null در هنگام خواندن اطلاعات به صورت درختی

    خب شما مقداردهی فیلد ProfileCategoryName رو به این شکل انجام بده:
    ProfileCategoryName = x.Parent != null ? x.Parent.Name : "والد ندارد"


تاپیک های مشابه

  1. سوال: خطای HRESULT در هنگام انتقال اطلاعات دیتا گرید به اکسل
    نوشته شده توسط mehdi1367 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1396, 15:31 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 اردیبهشت 1394, 22:57 عصر
  3. سوال: خطای عجیب در هنگام انتقال اطلاعات به sql
    نوشته شده توسط mr.siahatgar در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 01 بهمن 1391, 01:49 صبح
  4. تبدیل Master Page در هنگام نمایش ASPX به صورت Html
    نوشته شده توسط Sayehzendeh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 تیر 1386, 10:31 صبح
  5. کمک فوری : خطا در هنگام ورود اطلاعات به بانک با دستور insert
    نوشته شده توسط mohsen_borzooei در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 06 آبان 1385, 09:03 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •