نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

  1. #1

    ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    سلام به همه دوستان
    نگاه کنید من یه فرم دارم که داخلش کلی تکست باکس و کامبو باکس و .. هست ، برای چک کردن اینا که خالی نباشن یا .. میخواستم یه متد درست کنم که توش شرط ها را بررسی کنه و توی return یه پیغام نماش بده.
    ممنونم اگه کسی بلده کمکم کنه

  2. #2

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی که بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    میشه لطفا اگه کسی میدونه راهنماییم کنه اخه عجله دارم

  3. #3

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    خب شما کجا مشکلی داری؟ برای چک کردن تکست باکس از string.IsNullOrEmpty(textBox1.Text) استفاده کن، برای کمبوباکس هم از (comboBox.SelectedIndex > -1) استفاده کن اگر توی کمبو باکس آیتمی انتخاب شده باشه SelectedIndex عددی بزرگتر مساوی صفرخواهد بود، در غیر اینصورت مقدارش -1 (منفی یک) خواهد بود

    حالا شما ترکیبی از اینارو توی متد بنویس و جایی که لازم داری فراخوانی کن

  4. #4

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    اخه چون زیادن من میخواستم متد بنویسم

  5. #5

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    بعد یه چیز دیگه ام که هست ، من اولش همینطوری ای که شما گفتی چک کردم ، مثلا گفتم اگه کاربر فیلد نام و خالی گذاشت فرم و ببند ، حالا چرا فرم و ببنده !!!! چون من میخواستم وقتی کاربر فبلد نام و خالی گذاشت بهش پیغام بده که فبلد نام و خالی گذاشتی و بعدش روی تکست باکس فیلد نام فوکوس کنه ، که توی این حالت ( یعنی بدون متد) این فوکوسه کار نمیکنه .
    شایدم من بلد نیستم
    حالا اگه شما میدونی که چطوری این مشکل حل میشه بهم بگین لطفا . ممنونم

  6. #6

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    خب شما میتونی بگی چطوری متد شو بنویسم ؟ نوع بازگشتی رو توی تعریف متد چی بگم ؟ آرگومانشاش چی باشه ؟ return چی رو برگردونه ؟

    ببخشید من تازه شروع کردم ، مبتدی ام

  7. #7

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    نمونه کد:
    public bool Validator()
    {
    if(string.IsNullOrEmpty(textBox1.Text))
    {
    MessageBox.Show("مقدار را وارد کنید");
    textBox1.Focus();
    return false;
    }
    else if.....

    // اگر هیچ کنترل خالی وجود نداشت مقدار ترو برگردون به این معنی که همه چی اوکیه
    return true;
    }

    متد رو فراخوانی کن، اگه مقدار بازگشتیش false بود هیچ کاری انجام نده، اگه true بود میتونی اطلاعات رو ثبت کنی و یا هر کار دیگه ای که میخوای

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    اگر تعداد تکست باکسهاتون در فرم زیاد هست میتونید از یک حلقه کمک بگیرید
    البته خاصیت AccessibleDescription کنترلهاتون به فارسی تنظیم کنید مثال AccessibleDescription برای textBox1 :فیلد نام و نام خانوادگی

    for (var i = Controls.Count - 1; i >= 0; i--)
    {
    Control c = Controls[i];
    if (c is TextBox)
    {
    if (String.IsNullOrEmpty(c.Text))
    {

    c.Focus();
    MessageBox.Show(c.AccessibleDescription +"خالی نباشد");

    break;
    }
    }
    }

  9. #9

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    اهان خیلی ممنون بابت راهنمایی.

  10. #10

    نقل قول: ایجاد متدی که شرطی را بررسی کند و پیغامی را در قالب مسیج باکس نمایش دهد

    خیلی ممنونم که وقت گذاشتین وکمکم کردین.

تاپیک های مشابه

  1. کدی که سایت را در ابتدای لیست جستجوی گوگل قرار دهد
    نوشته شده توسط ali_sorouri2005 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 31 تیر 1391, 14:48 عصر
  2. كدي كه Image را در RUN TIME تغيير سايز دهد
    نوشته شده توسط ali_abbasi22145 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 30 اردیبهشت 1387, 14:42 عصر
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1385, 19:35 عصر
  4. طراحی الگوریتمی که هشت وزیر را در صفحه شطرنج طوری قرار دهد
    نوشته شده توسط amir_narmafzar در بخش الگوریتم، کامپایلر، هوش مصنوعی و ساختمان داده ها
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 24 بهمن 1383, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •