نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارسال push notification به اندروید از طریق Firebase Cloud Messaging در mvc

  1. #1

    ارسال push notification به اندروید از طریق Firebase Cloud Messaging در mvc

    سلام دوستان من قصد دارم از طریق پنل ادمین سایتم به کاربرانی که نرم اقززار اندروید مربوط به همون سایت رو دارن اعلان هایی رو ارسال کنم . دنبال یک کتابحانه خوب گشتم اما چیزی که با FCM کار کنه پیدا نکردم.
    اگه میشه کمک کنید
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار prans_tork
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    117

    نقل قول: ارسال push notification به اندروید از طریق Firebase Cloud Messaging در mvc

    نقل قول نوشته شده توسط milan2004 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان من قصد دارم از طریق پنل ادمین سایتم به کاربرانی که نرم اقززار اندروید مربوط به همون سایت رو دارن اعلان هایی رو ارسال کنم . دنبال یک کتابحانه خوب گشتم اما چیزی که با FCM کار کنه پیدا نکردم.
    اگه میشه کمک کنید
    ممنون

    سلام.
    راه حلی پیدا کردید؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,026

    نقل قول: ارسال push notification به اندروید از طریق Firebase Cloud Messaging در mvc




    private int SendFCM(string Token, string Title, string Body)
    {
    string serverKey = @"AAAA9mfY0Ms:APA9gEDDu6oyD6dbtYKhBVYIfhHHuIxJNgIg wDyelB_WwDuDnWe78l-ORJ8C_LNofL1cfqFSB3JENda0EdmRh6N6mHzEikojMYtRvXfm8 5v-8GYTH4tTTLexBSjWUr-4uTFDro2YRKg";
    var result = "";
    var webAddr = "https://fcm.googleapis.com/fcm/send";


    try
    {
    var httpWebRequest = (HttpWebRequest)WebRequest.Create(webAddr);
    httpWebRequest.ContentType = "application/json";
    httpWebRequest.Headers.Add("Authorization:key=" + serverKey);
    httpWebRequest.Method = "POST";


    using (var streamWriter = new StreamWriter(httpWebRequest.GetRequestStream()))
    {
    var json = new { to = Token, priority = "high", notification = new { title = Title, body = Body } };
    string output = JsonConvert.SerializeObject(json);
    streamWriter.Write(output);
    streamWriter.Flush();
    }


    var httpResponse = (HttpWebResponse)httpWebRequest.GetResponse();
    using (var streamReader = new StreamReader(httpResponse.GetResponseStream()))
    {
    result = streamReader.ReadToEnd();
    }


    var result3 = JsonConvert.DeserializeObject<SendMessageFCMViewMo del>(result);


    if (result3.success == 1)
    {
    return 1;
    }
    else
    {
    return 0;
    }
    }
    catch (Exception e)
    {
    iset.LogSystem(e);
    return 0;
    }
    }



تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارسال یک رشته به ادیتور از طریق WebBrowser
    نوشته شده توسط Mosafers در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 14 اسفند 1396, 17:31 عصر
  2. مبتدی: ارسال یک کامنت به ایمیل از طریق PHP
    نوشته شده توسط s.keshvadi در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 خرداد 1394, 00:35 صبح
  3. ارسال چند پارامتر به query از طریق vb
    نوشته شده توسط میلاد علوی در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1393, 09:31 صبح
  4. ارسال درخواست پست به http از طریق winsock
    نوشته شده توسط alih4cker در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 مهر 1393, 14:58 عصر
  5. ارسال داده ها به جدول از طریق dataset
    نوشته شده توسط mahin-barnameh در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 12 دی 1387, 11:57 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •