نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: اجرای یک پارشیال ویو بعد از موفق بودن یک عملیات ایجکسی

  1. #1

    اجرای یک پارشیال ویو بعد از موفق بودن یک عملیات ایجکسی

    سلام دوستان
    فرض کنید یه دستور ایجکس دارید که یه کاری رو انجام میده
    حالا میخوام وقتی این دستور با موفقیت اجرا شد یه پارشیال ویو اجرا بشه... یعنی یه جورایی میخوام توی تابع Success متد ایجکسی که دارم این دستور اجرا بشه @Html.Partial(_notification)

    اما مشکل اینجاس وقتی این دستور رو میتویسم سمت کلاینت تولید میشه بدون اینکه منتظر اجرای تابع ایجکس باشه.. یه چیز طبیعی هم هست.. چون سمت سرور رندر میشه و به کلاینت بر میگرده..

    به نظرتون چجوری میشه این مشکل رو حل کرد؟

  2. #2

    نقل قول: اجرای یک پارشیال ویو بعد از موفق بودن یک عملیات ایجکسی

    از اکشنتون اون پارشالی که میخواید نشون بدید Return کنید و بجای استفاده مستقیم از Html.Partial ، اون Partial ای که return شده رو بعنوان data در success بگیریدش و نمایشش بدید :
    https://stackoverflow.com/a/26629025/6661314

تاپیک های مشابه

  1. باز شدن یک صفحه html بعد از قطع بودن اینترنت گوشی
    نوشته شده توسط rooterror در بخش Android Studio
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 اردیبهشت 1395, 05:23 صبح
  2. سوال: مشکل در حذف اطلاعات یک گرید ویو بعد از مرتب سازی
    نوشته شده توسط sun2rise در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 31 فروردین 1393, 20:16 عصر
  3. مشکل با اجرای لود کردن فایل بعد از آپلود
    نوشته شده توسط Alen در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 17 خرداد 1387, 00:13 صبح
  4. اجرای خط کد بعدی بعد از نمایش فرم به صورت دیالوگ
    نوشته شده توسط ehsan_ansaripoor در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 12:33 عصر
  5. اجرای برنامه های foxpro بعد از بالا آمدن ویندوز
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش Foxpro
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 09 تیر 1386, 08:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •