نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: باز گردانی اطلاعات Query از EF به DataTable

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    980
    تشکر کردن
    486
    501 بار تشکر شده در 303 پست

    باز گردانی اطلاعات Query از EF به DataTable

    سلام و خسته نباشید دوستان میخواستم
    این سبک کدنویسی که مربوط به پروسجر هستش

    //using (var connection = DataBase.getConnection())
    //{
    // SqlCommand cmd = new SqlCommand(ProcedureName, connection);
    // cmd.CommandType = CommandType.StoredProcedure;
    // cmd.Parameters.Add(at+StatementType, SqlDbType.NVarChar).Value =Program.Select;
    // cmd.CommandTimeout = 0;
    // connection.Open();
    // SqlDataReader dr = null;
    // dr = cmd.ExecuteReader(CommandBehavior.CloseConnection) ;
    // dt.Load(dr);
    // connection.Close();
    // return dt;
    //}

    هستش رو میخواستم به حالت Ef تبدیل کنم برای ارسال پارامتر چون از یک کوئری زیاد استفاده میکنم میخواستم به صورت پارامتر کوئری ها رو داخل DataTable بریزم و با صدا زدن پارامتر اطلاعات نمایش بدم دوستان این روش رو بلد هستن بگن ممنون میشم.

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,739
    تشکر کردن
    58
    2,878 بار تشکر شده در 2,272 پست

    نقل قول: باز گردانی اطلاعات Query از EF به DataTable

    وقتی با ef کار میکنید مبنا را بر این بگذارید که نیازی به دیتاتیبل نبایست داشته باشید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار davidrobert
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    شهریار تهران
    پست
    980
    تشکر کردن
    486
    501 بار تشکر شده در 303 پست

    نقل قول: باز گردانی اطلاعات Query از EF به DataTable

    نقل قول نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad مشاهده تاپیک
    وقتی با ef کار میکنید مبنا را بر این بگذارید که نیازی به دیتاتیبل نبایست داشته باشید.
    سلام و خسته نباشید بنده میخوام حالت Ef به صورت سه لایه انجام بدم چون خیلی راحت هستش و از طرفی کوئری های دارم که بالغ بر هزار بار نیاز دارمشون و نمیخوام همون کوئری ها رو که طولانی هستش رو با صدا زدن اسم پارامتر به صورت یک دو کلمه دستور صدا بزنم درون برنامه بخاطر همین میخوام از Datatable استفاده کنم برای کدنویسی سه لایه EF
    که با نوشتن دستور کم کلی از کدنویسی جلو بیفتم

تاپیک های مشابه

  1. ارسال اطلاعات از linq به DataTable در Stimul
    نوشته شده توسط Yanehsar در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 09 شهریور 1393, 14:01 عصر
  2. سوال: ارسال اطلاعات از textbox به datatable
    نوشته شده توسط reza69 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 19
    آخرین پست: یک شنبه 11 خرداد 1393, 16:32 عصر
  3. اطمينان از عدم وجود اطلاعات قبل از ارسال به بانک
    نوشته شده توسط mskarimi در بخش ASP.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 01 آبان 1387, 02:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •