نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

  1. #1

    راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

    سلام دوستان
    من یک مشکل عجبب برخورد کردم.
    اگه ممکن است راهنمایی کنید:


    من یک کد html خیلی ساده نوشته ام. و در این کد در تگ
    html
    گفته ام:
    dir="rtl"
    این کد را نوشته ام تا جهت صفحه از چپ چین به راست چین تغییر کند.
    اما اگر من لینک به بوت استرپ داده باشم این تغییر انجام نمی شود.
    ایا تداخلی بین استفاده از بوت استرپ و تغییر
    direction
    وجود دارد؟

    کد من خیلی ساده است اگر لطف کنید نگاهی به ان بیندازید ممنون میشوم:


    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en" dir="rtl">
    <head>
    <title>Bootstrap Example</title>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/boot...tstrap.min.css">
    <style type="text/css">
    p{
    direction: rtl
    }
    </style>
    </head>
    <body>
    
    <div class="container">
    
    <p>1</p>
    <p>2</p>
    <p>3</p>
    <p>4</p>
    
    <p> hello I am Studen</p>
    
    </div>
    
    </body>
    </html>

  2. #2

    نقل قول: راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

    سلام
    چیزی به نام تداخل نداریم . در مورد استایل هایی که چند بار تعریف شدند آخرین استایل به تگ اعمال میشه و چون بوت استرپ در بالاترین لول اعمال شده ، هر استایلی که بعدا بدید ( در اینجا راست چین کردن ) اولویت داره .
    من تگ های شما رو کپی کردم و تو بروزر درست نشون داده میشه و نوشته ها راست چین هستند . البته نیازی هم به ایجاد استایل جداگانه نبود . کلاس های راست چین بوت استرپ رو اعمال کنید.

  3. #3

    نقل قول: راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

    اینکه برای شما کارکرده دلیلش اینه که لینک بوت استرپ در این سایت ناقص نمایش داده شده.
    شما یک لینک معتبر بگذارید امکان نداره کار کنه.
    دلیلش اینه که
    text-align: left

    یعنی اینجوری کار می کنه:


    کد HTML:
    p{	text-align: right;}
    حالا تمرین درست برای داشتن یک سایت دوزبانه چیه؟ سایتی که هم انگلیسی داره هم فارسی. کلی سایت در جهان هست که اینطورین. چطور میشه با بوت استرپی که حتی با تگ ایمپورتنت هم نمیشه دایرکشن رو عوض کرد
    سایت هم راست چین هم چپ چین داشت؟

  4. #4

    نقل قول: راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

    محددا سلام
    حرف شما تا حدی درسته
    من کد شما رو توی dreamweaver نوشتم ، که طبیعتا اگه فایل صحیح لینک نشه خطا می ده ، پس فایل bootstrap درست Attach شده .
    اما ... چون من پیرمردم با ورژن عهد بوق 3.3.7 که روی لوکال داشتم تست کردم درست کار کرد . اما با ورژن 4.1.1 حرف شما کاملا صحیحه .
    فکر کنم جواب من رو به دقت نخوندید ؛ اصلا احتیاجی به این کارها نیست برای تنظیم align ها توی بوت استرپ . فقط کافیه از کلی کلاس که خود بوت استرپ داره استفاده کنید مثلا برای inline ها از .text-right و کلاس هایی مثل .justify-content و ... استفاده کنید . هر جا خواستید راست چین ، هر جا خواستید وسط و ...

  5. #5

    نقل قول: راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

    اخه گاهی باید راست چین بشه گاهی چپ چین این رو چطور پشتیبانی کنم.

    مثلا من یک جدول دارم که در انگلیسی اینطوری میفته:

    name family phone
    اما در فارسی این طور باید بشه:
    نام نام خانوادگی شماره تلفن


    من فکر می کردم اگه دایرکشن رو عوض کنم همه چی اتوماتیک درست میشه.
    الان که میبینم این طور نیست نمی دونم باید چطور این مساله رو پیاده کنم

  6. #6

    نقل قول: راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

    نقل قول نوشته شده توسط hooman_the1 مشاهده تاپیک
    محددا سلام
    حرف شما تا حدی درسته
    من کد شما رو توی dreamweaver نوشتم ، که طبیعتا اگه فایل صحیح لینک نشه خطا می ده ، پس فایل bootstrap درست Attach شده .
    اما ... چون من پیرمردم با ورژن عهد بوق 3.3.7 که روی لوکال داشتم تست کردم درست کار کرد . اما با ورژن 4.1.1 حرف شما کاملا صحیحه .
    فکر کنم جواب من رو به دقت نخوندید ؛ اصلا احتیاجی به این کارها نیست برای تنظیم align ها توی بوت استرپ . فقط کافیه از کلی کلاس که خود بوت استرپ داره استفاده کنید مثلا برای inline ها از .text-right و کلاس هایی مثل .justify-content و ... استفاده کنید . هر جا خواستید راست چین ، هر جا خواستید وسط و ...

    من از text-right استفاده کردم و تونستم تگ های block مثل p رو راست چین کنم اما تگ span رو نمی تونم راست چین کنم.
    مثلا در کد زیر انتظار دارم که نوشته ها سمت راست قرار بگیرن که نمی گیرن:

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en" dir="rtl">
    <head>
    <title>Bootstrap Example</title>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    
      <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/css/bootstrap.min.css">
    
    
    </head>
    <body>
    
    
    <div class="container">
    
    <span class="text-right">نام</span>
    <span>شاهین</span>
    
    
    </div>
    
    </body>
    </html>
    ممکنه راهنمایی کنید

  7. #7

    نقل قول: راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

    نقل قول نوشته شده توسط hooman_the1 مشاهده تاپیک
    محددا سلام
    حرف شما تا حدی درسته
    من کد شما رو توی dreamweaver نوشتم ، که طبیعتا اگه فایل صحیح لینک نشه خطا می ده ، پس فایل bootstrap درست Attach شده .
    اما ... چون من پیرمردم با ورژن عهد بوق 3.3.7 که روی لوکال داشتم تست کردم درست کار کرد . اما با ورژن 4.1.1 حرف شما کاملا صحیحه .
    فکر کنم جواب من رو به دقت نخوندید ؛ اصلا احتیاجی به این کارها نیست برای تنظیم align ها توی بوت استرپ . فقط کافیه از کلی کلاس که خود بوت استرپ داره استفاده کنید مثلا برای inline ها از .text-right و کلاس هایی مثل .justify-content و ... استفاده کنید . هر جا خواستید راست چین ، هر جا خواستید وسط و ...

    من از text-right استفاده کردم و تونستم تگ های block مثل p رو راست چین کنم اما تگ span رو نمی تونم راست چین کنم.
    مثلا در کد زیر انتظار دارم که نوشته ها سمت راست قرار بگیرن که نمی گیرن:

    کد HTML:
    <!DOCTYPE html>
    <html lang="en" dir="rtl">
    <head>
    <title>Bootstrap Example</title>
    <meta charset="utf-8">
    <meta name="viewport" content="width=device-width, initial-scale=1">
    
      <link rel="stylesheet" href="https://maxcdn.bootstrapcdn.com/bootstrap/4.1.3/css/bootstrap.min.css">
    
    
    </head>
    <body>
    
    
    <div class="container">
    
    <span class="text-right">نام</span>
    <span>شاهین</span>
    
    
    </div>
    
    </body>
    </html>
    ممکنه راهنمایی کنید. من برای اینکه کار کنه از
    float:right
    استفاده کردم اما فک نکنم کار درستی باشه

  8. #8

    نقل قول: راست چین کردن در سایتی که از بوت استرپ هم استفاده می کند

    سلام
    از آریا بوت استرپ استفاده کنید و تنها کاری که باید انجام بدید این هست که به تگ html جهت بدید. بقیه موارد مطابق با جهت تگ html اصلاح می شوند و نیازی به لود فایلهای مجزا هم نیست. همچنین آریا بوت استرپ نسخه ای است که فقط چپ چین و راست چین رو پشتیبانی می کنه و هیچ تغییر دیگری هم در فایل اصلی بوت استرپ داده نشده.
    https://barnamenevis.org/showthread.p...86%DB%8C%D9%86)

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 مرداد 1391, 12:59 عصر
  2. پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 03 مرداد 1390, 20:16 عصر
  3. راست چین کردن در msflexgrid
    نوشته شده توسط relax_cp در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1388, 14:39 عصر
  4. سوال: راست چین کردن در reportbuilder
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1387, 14:47 عصر
  5. چگونگی راست چین کردن متون بازیابی شده از my_sql
    نوشته شده توسط balis_pascal در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 04 فروردین 1385, 14:40 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •