نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مفهوم قطعه کد جاوا اسکریپت

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    مفهوم قطعه کد جاوا اسکریپت

    سلام خدمت دوستان.
    من تخصصم جاوا اسکریپت نیست ولی توی یه پروژه به کد زیر برخورد کردم که اصلا منظورشو نمیفهمم چه کاری رو میخواد انجام میده.
    از دوستانی که با این ساختار کد آشنایی دارن خواهش میکنم منو راهنمایی کنن.
    البته نیازی به ریز جزئیات و کاری که انجام میده نیست. من فقط میخوام مفهوم ساختاری که داره تعریف میشه رو بفهمم. مثلا اون function اول کاری چی هست؟ متغییر a چیه و کجا قراره استفاده بشه؟ prototype چیه و اون function هایی که تعریف میشه چطوری استفاده میشه؟ اون call آخر کارش چیه؟



    ((function (){
    var a;
    a = function ()
    {
    function a()
    {
    this.options_index = 0,
    this.parsed = []
    }


    return a.prototype.add_node = function (a)
    {
    return a.nodeName === "OPTGROUP" ? this.add_group(a) : this.add_option(a)
    }


    , a.prototype.add_group = function (a)
    {
    var b, c, d, e, f, g;
    b = this.parsed.length,
    this.parsed.push(
    {
    array_index: b,
    group: !0,
    label: a.label,
    children: 0,
    disabled: a.disabled
    }),
    f = a.childNodes,
    g = [];
    for (d = 0, e = f.length; d < e; d++) c = f[d], g.push(this.add_option(c, b, a.disabled));
    return g
    }


    ,a.prototype.add_option = function (a, b, c)
    {
    if (a.nodeName === "OPTION") return a.text !== "" ? (b != null && (this.parsed[b].children += 1), this.parsed.push({
    array_index: this.parsed.length,
    options_index: this.options_index,
    value: a.value,
    text: a.text,
    html: a.innerHTML,
    selected: a.selected,
    disabled: c === !0 ? c : a.disabled,
    group_array_index: b,
    classes: a.className,
    style: a.style.cssText
    })) : this.parsed.push({
    array_index: this.parsed.length,
    options_index: this.options_index,
    empty: !0
    }), this.options_index += 1
    }, a
    }()


    , a.select_to_array = function (b)
    {
    var c, d, e, f, g;
    d = new a, g = b.childNodes;
    for (e = 0, f = g.length; e < f; e++) c = g[e], d.add_node(c);
    return d.parsed
    },


    this.SelectParser = a
    })).call(this)


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مفهوم قطعه کد جاوا اسکریپت

    چیزایی که پرسیدی از مفاهیم سطح بالا و نسبتا پیچیده هستن , اگه میخای متوجه بشی کامل چیکار کرده این فیلم رو نگاه کن که خیلی خوب توضیح داده

    JavaScript: Understanding the Weird Parts

    من خودم تخصصم نیست شاید کسی پیدا بشه بهتر توضیح بده
    ولی اون تابع اول که میبینی یه تابع بی نام هستش و .call که در انتهاش میبینی هم برای اینه که اون تابع رو اجراکنه
    به طور خلاصه یه تابع هستش که میخای همون لحظه اجرا بشه و نیازی نیست که تو متغیر بریزیش یا نام بهش بدی و صدا کنی

    prototype هم ذنجیره ارث بری هستش تو js
    به طور خلاصه و احتمالا نه چندان صحیح بخام بگم همه اشیا یه prototype دارن که توش متدها و پروپرتی هایی که به ارث برده موجوده شما میتونی به این متد های جدیدی خودت اضافه کنی که به نظر میاد تو این کد داره این کار رو میکنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار kitcat_m18
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    اداره - پشت میز کامپیوتر
    پست
    488

    نقل قول: مفهوم قطعه کد جاوا اسکریپت

    این کد داره یه Tree (درخت) رو می سازه
    مقادیر هم یا گروه هستن یا آپشن

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل در استفاده از دو قطعه کد جاوا اسکریپت در صفحه
    نوشته شده توسط f.nabavi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1392, 11:18 صبح
  2. مفهوم یک تیکه کد جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط 111qqq در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 تیر 1391, 14:39 عصر
  3. تغییر در کد جاوا اسکریپت و HTML
    نوشته شده توسط centralprocessingunit در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 13:54 عصر
  4. کد جاوا اسکریپت لطفا
    نوشته شده توسط پرنده کوچک در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 08 مرداد 1384, 09:56 صبح
  5. محافظت از کد جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط archi در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 خرداد 1384, 13:03 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •