نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: چرا نمیتونم در سی شارپ یه sql وصل بشم؟ A network-related or instance-specific error

  1. #1

    چرا نمیتونم در سی شارپ یه sql وصل بشم؟ A network-related or instance-specific error

    سلام
    کدم اینه
    public void SqlConnection()
    {
    // 1. Instantiate the connection
    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=SHD2/SHD_INSTANCE;Initial Catalog=davarpanah_db;Integrated Security=True");
    SqlDataReader rdr = null;
    try
    {
    // 2. Open the connection
    conn.Open();


    // 3. Pass the connection to a command object
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from CSDic", conn);


    // 4. Use the connection
    // get query results
    rdr = cmd.ExecuteReader();


    // print the CustomerID of each record
    while (rdr.Read())
    {
    richTextBox1.Text = "1";
    }
    }
    finally
    {
    // close the reader
    if (rdr != null)
    {
    rdr.Close();
    }


    // 5. Close the connection
    if (conn != null)
    {
    conn.Close();
    }
    }
    }


    نام سرور همینه فقط بک اسلش رو کردم اسلش تا خطا نگیره ولی روی open کردن خطا میده:
    An unhandled exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll


    Additional information: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: چرا نمیتونم در سی شارپ یه sql وصل بشم؟

    اگر SqlServer روی سیستم Local نصب هست به جای
    SHD2/SHD_INSTANCE از دات (.) استفاده کنید. اگر سرور روی شبکه هست احتمالا مشکل از DNS Server هست که نمیتوانه اسم رو به IP تبدیل کنه یا مشکل از FQDN که مشخص کردید. پیشنهادم این هست که در این مورد از آدرس IP سرور استفاده کنید ببینید وصل میشه یا نه.

  3. #3

    نقل قول: چرا نمیتونم در سی شارپ یه sql وصل بشم؟

    من وقتی sql نصب کردم و وارد شدم با . و local کار نکرد و نام سرور برای ورود این بود SHD2/SHD_INSTANCE
    وقتی از طریق تست در ویژوال استودیو این نام سرور رو میزنم و دکمه تست رو میزنم مینویسه با موفقیت انجام شد ولی توی کد نمیشه
    از ip و اینا سر در نمیارم اصلا به شبکه وصل نیستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: چرا نمیتونم در سی شارپ یه sql وصل بشم؟

    شما بجای نام سرور اینو بزنید
    127.0.0.1
    یا
    (local)

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: چرا نمیتونم در سی شارپ یه sql وصل بشم؟


    (localdb)\v11.0




    دقت کنید که اول localdb هست و بعد بک اسلش و بعد ورژن

  6. #6

    نقل قول: چرا نمیتونم در سی شارپ یه sql وصل بشم؟

    نقل قول نوشته شده توسط shd.online مشاهده تاپیک
    سلام
    کدم اینه
    public void SqlConnection()
    {
    // 1. Instantiate the connection
    SqlConnection conn = new SqlConnection("Data Source=SHD2/SHD_INSTANCE;Initial Catalog=davarpanah_db;Integrated Security=True");
    SqlDataReader rdr = null;
    try
    {
    // 2. Open the connection
    conn.Open();


    // 3. Pass the connection to a command object
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("select * from CSDic", conn);


    // 4. Use the connection
    // get query results
    rdr = cmd.ExecuteReader();


    // print the CustomerID of each record
    while (rdr.Read())
    {
    richTextBox1.Text = "1";
    }
    }
    finally
    {
    // close the reader
    if (rdr != null)
    {
    rdr.Close();
    }


    // 5. Close the connection
    if (conn != null)
    {
    conn.Close();
    }
    }
    }


    نام سرور همینه فقط بک اسلش رو کردم اسلش تا خطا نگیره ولی روی open کردن خطا میده:
    An unhandled exception of type 'System.Data.SqlClient.SqlException' occurred in System.Data.dll


    Additional information: A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)
    سلام ابتدا بگم برای اسکیول بایستی حتما آدرس به این صورت باشه

    SqlConnection conn = new SqlConnection(@"Data Source=SHD2/SHD_INSTANCE;Initial Catalog=davarpanah_db;Integrated Security=True");



    دومین موضوع پیغام مد نظر از خاموش بودن یا ارتباط نداشتن به سرور هستش

  7. #7

    نقل قول: چرا نمیتونم در سی شارپ یه sql وصل بشم؟

    نقل قول نوشته شده توسط shd.online مشاهده تاپیک
    من وقتی sql نصب کردم و وارد شدم با . و local کار نکرد و نام سرور برای ورود این بود SHD2/SHD_INSTANCE
    وقتی از طریق تست در ویژوال استودیو این نام سرور رو میزنم و دکمه تست رو میزنم مینویسه با موفقیت انجام شد ولی توی کد نمیشه
    از ip و اینا سر در نمیارم اصلا به شبکه وصل نیستم
    درست در این قسمت که شما میگید که زده اتصال برقرار شد رشته اتصال برای شما میسازه که میتوانید کپی و قرار بدید داخل برنامه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1393, 21:58 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 04 دی 1391, 21:44 عصر
  3. پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 شهریور 1389, 12:20 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اردیبهشت 1389, 09:09 صبح
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 23 اسفند 1388, 23:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •