نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: افزودن فیلد های دلخواه به جدول محصولات به صورت داینامیک

  1. #1

    افزودن فیلد های دلخواه به جدول محصولات به صورت داینامیک

    سلام دوستان..
    توی یه فروشگاه ما یه جدول محصولات داریم که یه سری فیلد های مشخص برای همه محصولات وجود داره..
    حالا یه سری محصولات فیلد های اختصاصی خودشون رو دارند.
    چجوری میشه فیلدهای اضافی هر محصول رو به صورت داینامیک تعریف کرد؟
    سوال دوم: آیا میشه برای فیلد های داینامیک توی سایت فیلتر گذاشت؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار f_talebi
    تاریخ عضویت
    دی 1389
    محل زندگی
    خوزستان
    سن
    33
    پست
    201

    نقل قول: افزودن فیلد های دلخواه به جدول محصولات به صورت داینامیک

    یه زمانی هرطور ک میشد هرکی هرچی بلد بود جواب سوال ها رو میداد الان دیگه اینجور نیست :|

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: افزودن فیلد های دلخواه به جدول محصولات به صورت داینامیک

    برای جدول محصولات بجای تعریف خاصیت های مختلف و منحصر برای کالاهای مختلف از جداولی بصورت key value استفاده کنید
    در این روش بجای اینکه جدول کالا ها با چند جدول مختلف join شود فقط با یک یا دو جدول ارتباط دارد
    مثالی میزنم

    موجودیت کالا و مواد
    public class Item
    {
    public virtual string ItemName { get; set; }
    public virtual string AliasName { get; set; }
    public virtual string ItemNumber { get; set; }
    public virtual string SerialNumber { get; set; }
    public virtual string AssetNumber { get; set; }
    public virtual bool IsExpierd { get; set; }
    public virtual int TotalQty { get; set; }
    public virtual string ImageUrl { get; set; }
    public virtual float Barcode { get; set; }
    public virtual bool Discontinue { get; set; }

    public virtual ICollection<ItemPropertyValue> ItemPropertyValues { get; set; }

    }


    موجودیت بعدی لیست خواصی هست که برای تمام کالا ها میتوان تصور کرد
    مثلا رنگ-سرعت-توان-فرکانس

    public class ItemProperty:EntityBase
    {
    public virtual string PropertyName { get; set; }
    public virtual ItemPropertyType ItemPropertyType { get; set; }
    public virtual ICollection<ItemPropertyValue> ItemPropertyValues { get; set; }

    }


    موجودیت بعدی تعریف خواص برای کالا ها هست
    مثال: کالای سی پی یو و تعداد زیادی خواص مربوط به خود مثل سرعت یا باس و غیره

    public class ItemPropertyValue:EntityBase
    {
    [ForeignKey("ItemId")]
    public virtual Item Item { get; set; }
    public virtual int ItemId { get; set; }

    [ForeignKey("ItemPropertyId")]
    public virtual ItemProperty ItemProperty { get; set; }
    public virtual int ItemPropertyId { get; set; }
    public string Value { get; set; }
    }

    البته میتونید به جدول کالا ItemCategoryId هم اضافه کنید و یا جدول برند محصولات هم یک رابطه داشته باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از فیلد های اضافی برای جدول رابط در رابطه چند به چند در entity frame work
    نوشته شده توسط hadi_shz67 در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 17 مرداد 1394, 02:16 صبح
  2. سوال: تیک دار کردن نود های treeview به صورت داینامیک
    نوشته شده توسط soha_smb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 اردیبهشت 1393, 13:00 عصر
  3. کلاس هایی برای افزودن آیتم های دلخواه به menustrip و toolstrip
    نوشته شده توسط Mahmoud.Afrad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 05 خرداد 1391, 23:38 عصر
  4. آموزش: روشی برای استفاده از کنترل های jQuery به صورت داینامیک (مانند Image Gallery)
    نوشته شده توسط Vahid_moghaddam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 12 مرداد 1389, 12:43 عصر
  5. افزودن فیلد های دیگر به CreateUserWizard
    نوشته شده توسط iroonidotnet در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 05 اردیبهشت 1388, 09:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •