نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: علت خطاHttpAntiForgeryException چیست

  1. #1

    علت خطاHttpAntiForgeryException چیست

    سلام
    من وقتی برنامه را با گوگل کروم اجرا میکنم مشکلی ندارم اما وقتی با فایرفاکس اجرا میکنم ارور زیر را میدهد
    HttpAntiForgeryException

    می خواهم بدانم این ارور برای چیست باتشکر

  2. #2

    نقل قول: علت خطاHttpAntiForgeryException چیست

    Cross Site Request Forgery نوعی حمله ی هکری هست که هدفش دستکاری و بهره برداری تقلبی از اطلاعات فرم ارسالی به سروره. AntiForgery روشی هست که جلوی این حمله رو میگیره.
    در ASP.NET وقتی از AntiForgery استفاده می کنید یک کد رندوم درون فرم یا کوکی ساخته میشه و بعد به سرور ارسال میشه. این کد باید با اطلاعات سرور مطابقت داشته باشه تا اطلاعات تایید بشه در غیر این صورت خطای Forgery دریافت می کنید.

    از این سیستم در تشخیص هویت با Identity استفاده میشه. ممکنه اطلاعات معیوب در کوکی های Firefox کش شده باشه. می توانید کوکی های مرورگر رو خالی کنید. یا سایت رو در حالت Private Window که کوکی رو بلند مدت ذخیره نمیکنه تست کنید ببینید باز هم این اتفاق میوفته یا نه.

    این خطا ممکنه به علت سویچ کردن از یک User به User دیگه و عدم آپدیت شدن کوکی یا کد Anti-Forgery هم پیش بیاد.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 21 آذر 1393, 10:25 صبح
  2. سوال: علت خطاي زير چيست
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 20:50 عصر
  3. سوال: علت اضافه شدن زمان جستجو از 60 ثانیه به 300 ثانیه چیست ؟
    نوشته شده توسط bachebahal_1363 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 16 خرداد 1387, 12:27 عصر
  4. علت بروز این خطا چیست ؟
    نوشته شده توسط abbas.net در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 18:04 عصر
  5. علت ایجاد این error چیست ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط student1 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 آذر 1385, 09:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •