نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

  1. #1

    تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

    دوستان کسی میدونه چطوری میشه مقدار رشته رو به اعشار تبدیل کرد برای بررسی مقدار داده. عمل تبدیل به این صورت انجام دادم و کلی اینترنت گشتم و برنامه Linqer استفاده کردم همش خطا میده.
    این دستور بنده هستش

    var q = from khered in db.Tbl_Khered
    where
    khered.KH_DateEnd == DateTime.Now &&
    khered.KH_VazeyateMArjoye == false &&
    khered.KH_DateEnd != khered.KH_DateBuild &&
    khered.KH_Tedad_Kala != "0" && Convert.ToDecimal(khered.KH_Tedad_Kala)>0
    select khered;

    و این قسمت داره خطا میده

    Convert.ToDecimal(khered.KH_Tedad_Kala)>0

    تصاویر خطا
    2018-07-04_21-15-59.png
    لطفا راهی سراغ دارید همه نوع کد متحان کردم خطا میگیره دیگه کم آوردم ممنون میشم راهی سراغ دارید برای EF دارید بگید.

  2. #2
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF


  3. #3

    نقل قول: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    خیلی ممنون ولی درست مثل قبلی خطا داد.2018-07-04_21-41-59.png
    بنده تمام این روش های امتحان کردم اینها روش های Linq هستش برای Ef فرق داره پیدا نکردم

  4. #4
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

    یک سوال. چرا مقادیر اعشاری رو در دیتابیس به صورت استرینگ نگهداری کردی؟

  5. #5

    نقل قول: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    یک سوال. چرا مقادیر اعشاری رو در دیتابیس به صورت استرینگ نگهداری کردی؟
    به علت اینکه من جنس کیلوی دارم اگه Decimal قرار میدادم نقطه اعشار از بین میرفت که میشه گفت اگه 1.5 من جنس داشتم موقع ذخیره اعشار میرفت کنار و میشود 15 کیلو بخاطر این اتفاق نیفته باید اعشار قرار میدادم.

  6. #6
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

    خوب اگر شما عدد اعشارت رو اینطوری تعریف کنی: Decimal(6,2) میشه یک عدد دارای اعشار که 6 رقم است، و دو رقمش بعد نقطه اعشار قرار می گیرد.

  7. #7

    نقل قول: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

    نقل قول نوشته شده توسط مهدی کرامتی مشاهده تاپیک
    خوب اگر شما عدد اعشارت رو اینطوری تعریف کنی: Decimal(6,2) میشه یک عدد دارای اعشار که 6 رقم است، و دو رقمش بعد نقطه اعشار قرار می گیرد.
    سلام مجدد من این کار رو انجام دادم الان هرچی اطلاعات داشتم خراب کرد و حتی به جنس های دونی هم برداشت سه رقم اعشار داد بهشون و مقدار سه رغم اعشار جنس های کیلوی رو از بین برد. روش دیگه سراغ ندارید چون برنامه اصلی من اطلاعات زیاد بهش دادم این بکاپ دیتابیس هستش و اطلاعات آسیب دید. روی ADO من این مشکلات ندارم قشنگ عملیات محسابه و تبدیل رشته به عدد رو انجام میدادم.

  8. #8
    بنیان گذار Barnamenevis آواتار مهدی کرامتی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    کرج، گلشهر
    سن
    46
    پست
    6,379

    نقل قول: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

    یعنی شما یک راست رفتی اون ستون استرینگ ات رو تبدیل کردی به Decimal ؟

    درستش اینه یک ستون Decimal به اون جدول، کنار همون ستون قبلی اضافه کنی، بعد داده های هر ردیف که به صورت استرینگ نگهداری شده رو بخونی، تبدیل به دسیمال کنی، بریزی تو ستون جدید، بعد ستون قبلی رو حذف کنی.

  9. #9

    نقل قول: تبدیل رشته به اعشار در کوئری EF

    شرمنده به چه صورت من هنگ کردم امکانش هستش anydesk بزنید و ببنید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک- تبدیل رشته به عدد در فرمول نویسی در StimulReport
    نوشته شده توسط arman_Delta2002 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 دی 1390, 10:43 صبح
  2. سوال: تبدیل رشته به عدد در VB
    نوشته شده توسط zanjiran در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 15:43 عصر
  3. سوال: تبديل رشته به عدد در sql 2005
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 مرداد 1388, 09:48 صبح
  4. تبدیل رشته به عدد در هنگام select
    نوشته شده توسط asdfghjkl در بخش SQL Server
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 25 فروردین 1387, 12:12 عصر
  5. تبدیل رشته به عدد در جمع
    نوشته شده توسط mikhak در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 23 دی 1384, 23:33 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •