نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: فشرده کردن html خروجی صفحه

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    فشرده کردن html خروجی صفحه

    سلام
    میخوام کدهای اچ تی ام ال سایت رو فشرده کنم. روشهای مختلفی داره. تو ناگت پکیج WebMarkupMin رو پیدا کردم اما نتونستم ازش درست استفاده کنم.
    دوستان کسی نحوه استفاده از این پکیج رو میدونه؟
    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    rayancode.ir
    پست
    1,559

    نقل قول: فشرده کردن html خروجی صفحه

    سلام.
    در asp mvc بطور پیش فرض با روش gzip فشرده سازی میشه و نیازی به انجام این کار نیست
    آخرین ویرایش به وسیله r4hgozar : پنج شنبه 14 تیر 1397 در 18:02 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    نقل قول: فشرده کردن html خروجی صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط r4hgozar مشاهده تاپیک
    سلام.
    در asp mvc بطور پیش فرض با روش gzip فشرده سازی میشه و نیازی به انجام این کار نیست
    ولی تو page source کلا فاصله و خط جدید وجود داره که حجم صفحه رو بالا میبره. با حذف اینها حجم خیلی کمتر میشه
    سورس این صفحه رو ببینید : http://asp-mvc.ir/

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: فشرده کردن html خروجی صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط hmahdavi921 مشاهده تاپیک
    سلام
    میخوام کدهای اچ تی ام ال سایت رو فشرده کنم. روشهای مختلفی داره. تو ناگت پکیج WebMarkupMin رو پیدا کردم اما نتونستم ازش درست استفاده کنم.
    دوستان کسی نحوه استفاده از این پکیج رو میدونه؟
    با تشکر
    using DoctorCode.Text;using System.Web.Mvc;


    namespace DoctorCode.Web.Mvc
    {
    public class CompressedViewPage<TModel> : WebViewPage<TModel>
    {


    public override void WriteLiteral(object value)
    {
    #if DEBUG==false
    if (value != null)
    {
    var html = value.ToString();


    //html = html.Replace("\u200c", "&zwnj;");


    html = RegexDb.SpacesBetweenTags.Replace(html, "> <");
    html = RegexDb.NewLinesBetweenTags.Replace(html, " ");


    if (RegexDb.DocType.IsMatch(html))
    {
    var match = RegexDb.DocType.Match(html);
    html = RegexDb.DocType.Replace(html, string.Format("{0}\r\n", match.Value));
    }


    if (typeof(MvcHtmlString) == value.GetType())
    {
    value = new MvcHtmlString(html);
    }
    else
    value = html;
    }
    #endif


    base.WriteLiteral(value);
    }






    public override void Execute()
    {


    }
    }
    }

    این کلاس رو تو پروژه تعزیف کنید بعد همه Viewها از این کلاس ارث ببرن.
    نکته: کامنتها حذف میشن پس اگه از Virtual Element (مثال در ناک اوت) استفاده میکنید اونوقت کدهاتون درست کار نمیکنه. با دستکاری regex میتونید کامنتها رو نگه دارین

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    487

    نقل قول: فشرده کردن html خروجی صفحه

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    using DoctorCode.Text;using System.Web.Mvc;


    namespace DoctorCode.Web.Mvc
    {
    public class CompressedViewPage<TModel> : WebViewPage<TModel>
    {


    public override void WriteLiteral(object value)
    {
    #if DEBUG==false
    if (value != null)
    {
    var html = value.ToString();


    //html = html.Replace("\u200c", "&zwnj;");


    html = RegexDb.SpacesBetweenTags.Replace(html, "> <");
    html = RegexDb.NewLinesBetweenTags.Replace(html, " ");


    if (RegexDb.DocType.IsMatch(html))
    {
    var match = RegexDb.DocType.Match(html);
    html = RegexDb.DocType.Replace(html, string.Format("{0}\r\n", match.Value));
    }


    if (typeof(MvcHtmlString) == value.GetType())
    {
    value = new MvcHtmlString(html);
    }
    else
    value = html;
    }
    #endif


    base.WriteLiteral(value);
    }






    public override void Execute()
    {


    }
    }
    }

    این کلاس رو تو پروژه تعزیف کنید بعد همه Viewها از این کلاس ارث ببرن.
    نکته: کامنتها حذف میشن پس اگه از Virtual Element (مثال در ناک اوت) استفاده میکنید اونوقت کدهاتون درست کار نمیکنه. با دستکاری regex میتونید کامنتها رو نگه دارین
    ممنون از پاسختون فقط RegexDb مربوط به کدوم dll هست و اینکه چطور میتونم ویوها رو از این کلاس ارث بری کنم؟؟؟؟؟

    public ActionResult sample()
    {
    return View();
    }

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: فشرده سازی html خروجی از razor در asp.net MVC
    نوشته شده توسط hmahdavi921 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 بهمن 1396, 22:33 عصر
  2. سوال: گرفتن خروجی html از صفحه php
    نوشته شده توسط oysamani در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 مرداد 1391, 01:45 صبح
  3. مشکل در کوچک کردن html image که به صورت runtime به صفحه اضافه میشه
    نوشته شده توسط daffy_duck376 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 23
    آخرین پست: جمعه 14 خرداد 1389, 16:50 عصر
  4. سوال: load کردن html توی صفحه aspx
    نوشته شده توسط behiunforgiven در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 09 فروردین 1388, 23:26 عصر
  5. فشرده کردن صفحات HTML
    نوشته شده توسط Rambod در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 05 مهر 1383, 20:26 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •