نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

  1. #1

    خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

    سلام
    فرض کنید کاربرانی عملیات ثبت را سایت انجام میدهند که هنگام ثبت مثلا شماره شناسائی کاربر و چارت سازمانی آن نیاز است

    سوال من این است که ایا هنگام لاگین کردن کاربر این اطلاعات داخل یک کلاس ثبت شود و تبدیل به یک session شود و درهنگام نیاز استفاده شود و یا هردفعه از بانک اطلاعاتی خواند شود

    کدام روش بهتر است وبرای چی
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

    سلام.
    م درست متوجه منظور شما نشدم.
    اما session یک بار ترافیکی بر دوش cpu قرار میده.
    اما خوب تمام سایت های فروشگاهی هم این کار رو انجام میدن و نیاز نیست شما همه اطلاعات رو در داخل session ذخیره کنی، کاربر احراز هویت شده و هر جایی نیاز به این باشه که ثبت اطلاعات کنه بقیه مشخصات که نیازه واکشی میشه و به اون جدول اضافه میشه حالا می تونی هر چیزی باشه.
    نمونه سادش همون فروشگاه که گفتم شما خرید هات رو انجام میدی بعد وقتی ثبت نهایی می کنی تمام اطلاعات آدرس و ... رو میبینی که وارد شده.

    موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

    به طور کلی هیچوقت سراغ استفاده از Session نروید. این آخرین گزینه ی شماست. در این موارد می توانید از Cookie استفاده کنید.
    خوندن مداوم اطلاعات از دیتابیس هم دردسر سازه. می توانید از کش استفاده کنید یا یک دیتابیس موقت مثل Redis استفاده کنید.

  4. #4

    نقل قول: خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

    سلام
    مهندس مشکلی که در کوکی دارم این است که کاربر اگر پنجره مرورگر یا تب مرورگر را ببند واز برنامه خارج شود کوکی فعال می ماند (اگر از دکمه خارج شوید را بزند مشکلی ندارم)
    برای حل این مشکل باید چکارکنم
    باتشکر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    فرض کنید کاربرانی عملیات ثبت را سایت انجام میدهند که هنگام ثبت مثلا شماره شناسائی کاربر و چارت سازمانی آن نیاز است

    سوال من این است که ایا هنگام لاگین کردن کاربر این اطلاعات داخل یک کلاس ثبت شود و تبدیل به یک session شود و درهنگام نیاز استفاده شود و یا هردفعه از بانک اطلاعاتی خواند شود

    کدام روش بهتر است وبرای چی
    باتشکر
    در Identity ما چیزی به اسم Claim داریم که برای همین منظور در نظر گرفته شده. به همراه کوکی احراز هویت رمزنگاری میشه و نیازی به ارجاع به دیتابیس هم ندارید.

  6. #6

    نقل قول: خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    در Identity ما چیزی به اسم Claim داریم که برای همین منظور در نظر گرفته شده. به همراه کوکی احراز هویت رمزنگاری میشه و نیازی به ارجاع به دیتابیس هم ندارید.
    سلام
    از
    Identity استفاده نمیکنیم
    الان
    مشکلی که در کوکی دارم این است که کاربر اگر پنجره مرورگر یا تب مرورگر را ببند واز برنامه خارج شود کوکی فعال می ماند (اگر از دکمه خارج شوید را بزند مشکلی ندارم)
    برای حل این مشکل باید چکارکنم
    باتشکر

  7.  

  8. #7
    کاربر دائمی آواتار alireza_s_84
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    1,191

    نقل قول: خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط Iran58 مشاهده تاپیک
    سلام
    از
    Identity استفاده نمیکنیم
    الان
    مشکلی که در کوکی دارم این است که کاربر اگر پنجره مرورگر یا تب مرورگر را ببند واز برنامه خارج شود کوکی فعال می ماند (اگر از دکمه خارج شوید را بزند مشکلی ندارم)
    برای حل این مشکل باید چکارکنم
    باتشکر
    عمر کوکی رو منطقی تنظیم کنید برای مثال 5 تا 10 دقیقه، با هردرخواست اگر عمر کوکی به نصف رسیده بود اون رو دوباره به روز کنید.

  9. #8

    نقل قول: خواند اطلاعات از session بهتر است یا بانک اطلاعاتی

    نقل قول نوشته شده توسط alireza_s_84 مشاهده تاپیک
    عمر کوکی رو منطقی تنظیم کنید برای مثال 5 تا 10 دقیقه، با هردرخواست اگر عمر کوکی به نصف رسیده بود اون رو دوباره به روز کنید.
    باتشکر
    راه حل دیگری آیا وجود ندارد که با بستن مرورگر بتوان کوکی را غیر فعال کرد

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 29 مهر 1391, 16:22 عصر
  2. استفاده از بانک اکسس بهتر است یا بانکهای فاکس
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 02 خرداد 1391, 16:23 عصر
  3. سوال: نوشتن پی اچ پی از پایه بهتر است یا با ورد پرس
    نوشته شده توسط milad.biroonvand در بخش PHP
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 05 اسفند 1390, 18:37 عصر
  4. دريافت اطلاعات از وب و ذخيره در بانك اطلاعاتي
    نوشته شده توسط M.Javad در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 مهر 1390, 22:37 عصر
  5. سوال: استفاده از Nusoap بهتر است یا کلاس Soap موجود در PHP5
    نوشته شده توسط Jason.Bourne در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 10:29 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •