نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: بازکردن dialog در Thread جدید

  1. #1

    Question بازکردن dialog در Thread جدید

    سلام . دوستان من چطوری میتونم توی وین فرم ShowDialog کنم ؟ یعنی نمیخام پنجره ی دیالوگم توی ترد جدید به صورت show باشه میخام دیالوگ باشه .
    new Thread(() => { new NewTransaction().ShowDialog(); }).Start();
    اینطوری من کدشو زدم ولی کار نمیکنه . و خاصیت دیالوگی نداره . ممنون میبشم راهنماییم کنید .

  2. #2

    نقل قول: بازکردن dialog در Thread جدید

    چرا در thread جدا ؟

  3. #3

    نقل قول: بازکردن dialog در Thread جدید

    منم همینو میخاستم بدونم چرا میگن که ترد جدا پیشنهاد نمیشه . میخاستم دلیلشو بدونم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ShayanFiroozi
    تاریخ عضویت
    شهریور 1397
    محل زندگی
    بندرعباس ، خلیج همیشه فارس
    سن
    38
    پست
    222

    نقل قول: بازکردن dialog در Thread جدید

    سلام ،

    شما نیازی به Thread جدا ندارین ، ضمنا Thread جدا برای کاربرد های خاص هستش مثل CPU/IO killer tasks و نه نمایش یه دیالوگ ساده.

    new _frm_test().
    ShowDialog(this);


تاپیک های مشابه

  1. بازکردن url در پنجره جدید توسط کنترلر
    نوشته شده توسط quantomquery در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اردیبهشت 1393, 22:23 عصر
  2. مبتدی: بازکردن لینک در یک زبانه جدید
    نوشته شده توسط rezarko در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 09 مهر 1391, 21:17 عصر
  3. سوال:بازکردن در صفحه جدید
    نوشته شده توسط am 241 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مهر 1386, 09:51 صبح
  4. مجموع دو فیلد در فیلد جدید
    نوشته شده توسط ario در بخش Access
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 00:21 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •