نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: چگونه می توان یک جدول را از صفحه حذف کرد؟

  1. #1

    چگونه می توان یک جدول را از صفحه حذف کرد؟(حل شده)

    سلام خدمت اعضای محترم سایت
    من به مشکلی برخوردم اگه کسی لطف کرده راهنمایی بکنه ازش ممنون میشم:


    من یک جدول در صفحه دارم که می خواهم مخفی باشه.(تا بعدا در صورتی که کاربر کلیکی کرد نمایشش بدم اما نمایشش فعلا مورد نظر من نیست)

    برای اینکه مخفیش کنم
    اولین کاری که کردم این بود که در مشخصه های خودش height رو برابر صفر قرار دادم اما هنوز اطلاعاتش در صفحه نمایش داده میشدند پس اومدم کار دیگری کردم

    تمام جدول را با یک div احاطه کردم و به اون div ارتفاع صفر دادم یعنی height:0px اما باز هم جدول در صفحه است. در حالیکه من المان های دیگر را با این روش از صفحه حذف می کنم.
    قصد من از اینکه ارتفاع رو صفر می دم اینه که میخام جدول ابتدا نمایش داده شده و در صورتی که کاربر کلیک کرد ارتفاع دیگری مثلا ۲۰۰ پیکسل به جدول بدم و نمایشش بدم و روی

    height از transition های سی اس اس استفاده کنم تا باز شدن جدول برای کاربر به شکل یک اسلایدی که باز و بسته میشه باشه.

    اما الان مشکلم اینه که جدول فعلا مخفی نمیشه اگه ممکنه بعد از دیدن کد ساده ای که من نوشته ام راهنمایی بفرمایید.

    این کد من:

    کد HTML:
    <html> 
    <body > 
    
    <div style="height: 0px">
    <table height="0px">
      <tr>
        <td>a</td>
        <td>a</td>
        <td>a</td>
        <td>a</td>
        <td>a</td>
      </tr> 
    </table>
    </div>
    
    </body>
    </html>
    من انتظار دارم بعد از باز کردن کد فوق در مرورگر تگ های a نمایش داده نشن اما نمایش داده میشن.

    پی نوشت:
    ضمن تشکر از همه ی دوستان لطفا به من توصیه استفاده از جی کوئری رو نکنید چون من مشغول ساخت یک سایت با ری اکت هستم و در این شرکت
    استفاده از جی کوئری در کنار ری اکت یک تمرین بد حساب می شود
    آخرین ویرایش به وسیله shahin53 : یک شنبه 17 تیر 1397 در 10:14 صبح

  2. #2

    نقل قول: چگونه می توان یک جدول را از صفحه حذف کرد؟

    بستگی به نیازتون
    Dispaly : none و یا opacity : 0

  3. #3

    نقل قول: چگونه می توان یک جدول را از صفحه حذف کرد؟

    باید می گفتم:
    overflow:hidden

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: چگونه می توان یک ردیف را در datagridview فریز کرد؟
    نوشته شده توسط zzhkfa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 31 شهریور 1396, 06:25 صبح
  2. سوال: چگونه می توان یک برنامه را در حافظه Resident کرد؟
    نوشته شده توسط vafaei در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 13 آذر 1388, 14:20 عصر
  3. چگونه می توان یک فایل را از طریق شبکه کپی نمود ؟
    نوشته شده توسط ghorub در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 12 مرداد 1385, 00:48 صبح
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1384, 18:10 عصر
  5. چگونه می توان نام برنامه را از ویندوز پاک کرد؟
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 21:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •