نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: علت استفاده از متد equals

  1. #1

    علت استفاده از متد equals

    سلام
    یک سوال برام پیش اومده این که ما چرا از متد equals برای مقایسه دو شی اسفاده میکنیم.
    از اونجایی که این متد برای مقایسه باید بازتعریف بشه و چند خط کد برای بازتعریفش نیاز هست.
    خب ما که میتونیم تو main متغیر های جدید تعریف کنیم و توسط get مقادیر را به اونها نسبت بدیم و از == برای مقایسه استفاده کنیم پس چرا این متد را به کار میگیریم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: علت استفاده از متد equals

    مقایسه با == برای مقایسه مقادیر اولیه (مثل int, char, boolean, double و...) است و همچنین برابری دو اشاره گر به یک آبجکت. اگر دو آبجکت مقادیر برابری داشته باشن و دو آبجکت یکی نباشن، باید با equals شرایط برابریشون رو مشخص کنیم.
    چون مثلا:
    Object o1=new Object(1);
    Object o2=new Object(1);

    این دو آبجکت هستند و برابر نیستند. اگر متوجه نشدی بگو مثال واضح تر بزنم

  3. #3

    نقل قول: علت استفاده از متد equals

    خیلی ممنونم از جوابتون
    این را میدونستم اما سوالم چیز دیگه ای هست
    مثلا تو همین نمونه شما ما میتونیم


    int a=o1.Object;
    int b=o2.object;
    if o1==o2
    .
    .
    .
    اینطوری مقادیر را اول نسبت بدهیم بعد مقایسه کنیم
    مزیت equal نسبت به این روش چیه؟
    ممنونم
    آخرین ویرایش به وسیله alidoran : دوشنبه 18 تیر 1397 در 18:57 عصر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار vahid-p
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,140

    نقل قول: علت استفاده از متد equals

    خب خیلی متدها قرار نیست کار خیلی خاصی انجام بدن. ولی فرض کنید هر آبجکت دارای 10 فیلد از انواع مختلف باشه. اون موقع برای هر مقایسه دو آبجکت از یک نوع باید ده تا شرط مثلا بذارید هر جا بخواید مقایسه انجام بدید. یا مثلا ممکنه شما بخواید برابری رو یه جور دیگه تعریف کنید. مثلا من میگم دو رشته وقتی با هم برابر هستند که حروفشون برابر باشه فارغ از اینکه بزرگ یا کوچک باشه. این خودش میتونه برای یکی از فیلدها باشه. در کل یه جور جمع و جور کردن کد هست

تاپیک های مشابه

  1. سوال: استفاده از متد Equals
    نوشته شده توسط mary3541 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 28 شهریور 1387, 17:44 عصر
  2. استفاده از متد Split
    نوشته شده توسط SYSMAN در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 08:23 صبح
  3. ارسال n ردیف رکورد به جدول با استفاده از متد ExecuteNoneQuery
    نوشته شده توسط Ehsan Rafsanjani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 26 خرداد 1385, 18:05 عصر
  4. درج در بانک sql با استفاده از متد addnew
    نوشته شده توسط ghaum در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 تیر 1384, 07:46 صبح
  5. روش استفاده از متد find در adodc.recourdset.find
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 24 شهریور 1383, 02:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •