نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: مشکل کار نکردن file_get_contents و Curl برای یک سایت خاص

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    39

    مشکل کار نکردن file_get_contents و Curl برای یک سایت خاص

    سلام

    تابع file_get_contents و Curl برای این آدرس => http://codal360.ir/fa/search_statement_result کار نمی کنه. آیا از طرف سایت بسته شده؟ و چه راهکار دیگه ای براش وجود داره؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل کار نکردن file_get_contents و Curl برای یک سایت خاص

    برا من باز نمیشه آدرسی که دادی
    ولی با curl میتونی بگیری سایت رو معمولا به شرطی که header ها رو ست کرده باشی اگه بدون هدر بفرستی درخواست رو سرور تشخصی میده که ربات هستی و میتونه اجازه نده
    نکته دیگه که بعضی وقتا جواب میده اینکه follow redirect رو هم فعال کنی چون بعضی سایتا ریدایرکت میکنن کاربر رو به یه آدرس دیگه وقتی بازشون بکنی که کابر عادی متوجه نمیشه ولی وقتی با curl بفرستی درخواست رو چون ریدارکت رو دنبال نمیکنه چیزی نمیبینی

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    39

    نقل قول: مشکل کار نکردن file_get_contents و Curl برای یک سایت خاص

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    برا من باز نمیشه آدرسی که دادی
    ولی با curl میتونی بگیری سایت رو معمولا به شرطی که header ها رو ست کرده باشی اگه بدون هدر بفرستی درخواست رو سرور تشخصی میده که ربات هستی و میتونه اجازه نده
    نکته دیگه که بعضی وقتا جواب میده اینکه follow redirect رو هم فعال کنی چون بعضی سایتا ریدایرکت میکنن کاربر رو به یه آدرس دیگه وقتی بازشون بکنی که کابر عادی متوجه نمیشه ولی وقتی با curl بفرستی درخواست رو چون ریدارکت رو دنبال نمیکنه چیزی نمیبینی
    مرسی

    نمی دونم چرا باز نمیشه برا شما. واسه من مشکلی نداره این لینک http://codal360.ir/fa/search_statement_result یا این لینک http://codal360.ir/fa/search_statement_result/?page=1

    یک تکست بصورت جیسون کد هست که میخوام دیکد کنم از اطلاعاتش استفاده کنم، با این کد:



    header('Content-Type: text/html; charset=utf8', true);

    $url="http://codal360.ir/fa/search_statement_result";
    $ch = curl_init();curl_setopt($ch,CURLOPT_URL, $url);
    curl_setopt($ch,CURLOPT_RETURNTRANSFER,false);
    $data = curl_exec($ch);
    echo $data;

    اما نشد
    اینکه میفرمایید بدون ست کردن هدر درخواست نفرستم رو واقعیتش درست متوجه نشدم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل کار نکردن file_get_contents و Curl برای یک سایت خاص

    هر درخواستی که به سروری فرستاده میشه یه سری هدر داره که مرورگر اینا رو ست میکنه .... مثلا نوع مرورگر یا user agent - کوکی - انکودینگ و .....

    حالا شما وقتی با curl درخواست میفرستی دیگه مرورگری در کار نیستو این هدر ها ست نمیشه و با درخواست فرستاده نمیشه در نتیجه سرور میفهمه که شما با مرورگرت درخواست رو نفرستادی و ربات هستی

    مهم ترینش هدر user-agent هستش که مشخص میکنه شما از چه مرورگری داری استفاده میکنی و اکثر سرور ها این رو چک میکنن
    مثلا وقتی میخای curl بفرستی اینجور یمیتونی هدر user-agent رو اضافه کنی به درخواستت


    curl_setopt($ch,CURLOPT_USERAGENT,'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.13) Gecko/20080311 Firefox/2.0.0.13');

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    39

    نقل قول: مشکل کار نکردن file_get_contents و Curl برای یک سایت خاص

    نقل قول نوشته شده توسط plague مشاهده تاپیک
    هر درخواستی که به سروری فرستاده میشه یه سری هدر داره که مرورگر اینا رو ست میکنه .... مثلا نوع مرورگر یا user agent - کوکی - انکودینگ و .....

    حالا شما وقتی با curl درخواست میفرستی دیگه مرورگری در کار نیستو این هدر ها ست نمیشه و با درخواست فرستاده نمیشه در نتیجه سرور میفهمه که شما با مرورگرت درخواست رو نفرستادی و ربات هستی

    مهم ترینش هدر user-agent هستش که مشخص میکنه شما از چه مرورگری داری استفاده میکنی و اکثر سرور ها این رو چک میکنن
    مثلا وقتی میخای curl بفرستی اینجور یمیتونی هدر user-agent رو اضافه کنی به درخواستت


    curl_setopt($ch,CURLOPT_USERAGENT,'Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; en-US; rv:1.8.1.13) Gecko/20080311 Firefox/2.0.0.13');

    مرسی از پاسخگوئیتون. اینو اعمال کردم ولی باز با اون URL مورد نظرم کار نکرد متاسفانه. یکم عجیبه برام
    آخرین ویرایش به وسیله msh2010 : چهارشنبه 20 تیر 1397 در 12:32 عصر

  6. #6

    نقل قول: مشکل کار نکردن file_get_contents و Curl برای یک سایت خاص

    شاید آی پی سرور شما رو بلاک کرده اون سرور

  7. #7
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    پست
    39

    نقل قول: مشکل کار نکردن file_get_contents و Curl برای یک سایت خاص

    نقل قول نوشته شده توسط web-design مشاهده تاپیک
    شاید آی پی سرور شما رو بلاک کرده اون سرور
    برای اولین بار بود که میخواستم از این سایت دیتا بگیرم

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ارسال درخواست ها برای یک سایت خاص به یک کارت شبکه مشخص
    نوشته شده توسط Hybrid در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 07 اردیبهشت 1395, 15:15 عصر
  2. مشکل چپ به راست برای یک ستون خاص
    نوشته شده توسط shima818 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 15 مرداد 1391, 13:44 عصر
  3. سوال: مشکل کار نکردن رویداد یک کنترل
    نوشته شده توسط صادق صدقی در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 26 بهمن 1388, 17:35 عصر
  4. استفاده از یک تکه کد برای یک سایت خاص فقط کار نمیده
    نوشته شده توسط ali_kolahdoozan در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 13 شهریور 1388, 10:27 صبح
  5. سوال: مشکل در کار نکردن کنترل های validation در روی سایت
    نوشته شده توسط mehdi_RM در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 13:07 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •