صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمایش نتایج 81 تا 106 از 106

نام تاپیک: نرم افزارهای تجاری ام رو کرک و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

  1. #81

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    قضیه فعلا خوابیده. یعنی خبری از اون طرف نیست. البته من هم پولی پرداخت نکردم و شماره تماس و مشخصاتش رو گرفتم.

    ولی کلا فکرم درگیر امنیت برنامه ها شده. برای امنیت بیشتر از برنامه ها خروجی نیتیو هم می گیرم ولی بعضی مواقع اجرا میشه بعضی وقتها هم اجرا نمیشه
    میشه لطفا بگین خروجی نتیو رو چجوری میگیرین؟

  2. #82
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    میشه لطفا بگین خروجی نتیو رو چجوری میگیرین؟
    بله با نرم افزار Eziriz.NET.Reactor.4.4.7.5

  3. #83
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    بنده از یکی از دوستان عزیز قدیمی در مورد راهکار امنیت برنامه ها سوال کردم و ایشون پروتکتور NETGuard.IO رو معرفی کردند. توی تاپیک زیر موضوع رو توضیج دادم:

    بررسی پروتکتور NETGuard.IO برای برنامه های دات نت


  4. #84
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    منظورم اینه کد‌های مرتبط با به‌روز رسانی و همچنین آنالیز برای فعال سازی و لیسانس برنامه رو در فایل اصلی اجرایی exe قرار ندین. با توجه به اینکه برنامه‌ی شما تحت دات نت هست و به راحتی میشه کُد‌هاش رو بیرون کشید، پیشنهاد من اینه که حداقل بخش بخش مرتبط با لیسانسش رو با سی++ بنویسید و در قالب یک dll به سی شارپ پاسِش بدین (البته همونطور که تو پست قبل بهش اشاره کردم مبحث رمزنگاری رو هم باید توی این بخش انجام بدین).

    ممنونم

    بنده تصمیم داشتم کلاس ها رو در قالب DLL بنویسیم و به پروژه اضافه کنم اما وقتی مطالب تالار امنیت رو خوندم، اونجا نوشته شده بود که DLL به سادگی هم قابل خواندن و نوشتن هست و وقتتون رو هدر ندید.

    چه باید کرد؟

  5. #85
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    تیر 1396
    محل زندگی
    تهران
    پست
    45

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    خیلی ممنون از شما و پست عالی تون

  6. #86

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    حالا این قلم جنس رو از کجا بیاریم؟
    تنها Obfuscator رایگانی که ابزاری فعلا براش نیست ، اخرین نسخه DotNetPatcher هست.

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    آقا رضا نکنه شما هم دستت توی کاره؟؟؟
    چه کاری ؟

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    بله با نرم افزار Eziriz.NET.Reactor.4.4.7.5
    قسمت Native پروتکتور Reactor تنها یک لایه Native به برنامه اضافه میکنه که فایل اصلی .Net داخل اون هست، و در Runtime فایل Net. رو در حافظه بارگزاری و اجرا میکنه که در نتیجه میشه اون رو از روی مموری استخراج کرد.
    حالا چرا از نسخه قدیمی استفاده میکنید

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    بنده از یکی از دوستان عزیز قدیمی در مورد راهکار امنیت برنامه ها سوال کردم و ایشون پروتکتور NETGuard.IO رو معرفی کردند. توی تاپیک زیر موضوع رو توضیج دادم:

    بررسی پروتکتور NETGuard.IO برای برنامه های دات نت
    برای یک پروتکتور پولی ، امنیت قابل قبولی داره (خود پروتکتور کرک نمیشه چون تحت سروره ، برنامه ای رو هم که میخواید پروتکت کنید همراه با Refrence هاش باید روی سرورشون آپلود و بعد از پروتکت دانلود میکنید)


    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    ممنونم

    بنده تصمیم داشتم کلاس ها رو در قالب DLL بنویسیم و به پروژه اضافه کنم اما وقتی مطالب تالار امنیت رو خوندم، اونجا نوشته شده بود که DLL به سادگی هم قابل خواندن و نوشتن هست و وقتتون رو هدر ندید.

    چه باید کرد؟
    البته بد نیست، حداقل دست یکسری افراد newbie رو که ، فقط با de4dot و دیکامپایلر کار میکنن رو کوتاه میکنه
    آخرین ویرایش به وسیله Reza-HNA : دوشنبه 08 مرداد 1397 در 16:50 عصر

  7. #87

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    به نظر من وقتشه دیگه برنامه نویسا رو بیارن به UWP امنیتش که خیلی خوبه امکان کرکشم 0 هست اگر اهل بازی باشید، بازی هایی که تحت پلتفرم UWP منتشر شدن بعد از یه مدت طولانی توسط تیم کرک cpy و voksi (اگر اشتباه نکنم) کرک شدن.قابلیت دیکامپایل و مشاهده سورس رو هم که نداره نیازی هم به پروتکتور نداره.

  8. #88
    کاربر دائمی آواتار rahmatipoor
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    ---
    پست
    418

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    به نظر من وقتشه دیگه برنامه نویسا رو بیارن به UWP امنیتش که خیلی خوبه امکان کرکشم 0 هست اگر اهل بازی باشید، بازی هایی که تحت پلتفرم UWP منتشر شدن بعد از یه مدت طولانی توسط تیم کرک cpy و voksi (اگر اشتباه نکنم) کرک شدن.قابلیت دیکامپایل و مشاهده سورس رو هم که نداره نیازی هم به پروتکتور نداره.
    این UWP چی هست ؟

  9. #89
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    این UWP چی هست ؟

    فکر میکنم منظورشون پلتفرم UWP باشه.


    https://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Windows_Platform




    اگر منظورتون چنین چیزی هست، بنده اطلاعات زیادی ندارم اما استفاده از این ساختار و API های موجود صرفاً به ویندوز 8 به بالا برمیگرده و از طرفی فقط به برنامه نویس مربوط نیست. نیاز بازار هم هست. همچنان بسیاری از سیستم ها هنوز از ویندوز XP یا 7 استفاده می کنند.

    کرک 0؟ مطمئن نیستم چون نمیدونم...

  10. #90
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط Reza-HNA مشاهده تاپیک
    تنها Obfuscator رایگانی که ابزاری فعلا براش نیست ، اخرین نسخه DotNetPatcher هست.


    چه کاری ؟



    قسمت Native پروتکتور Reactor تنها یک لایه Native به برنامه اضافه میکنه که فایل اصلی .Net داخل اون هست، و در Runtime فایل Net. رو در حافظه بارگزاری و اجرا میکنه که در نتیجه میشه اون رو از روی مموری استخراج کرد.
    حالا چرا از نسخه قدیمی استفاده میکنید


    برای یک پروتکتور پولی ، امنیت قابل قبولی داره (خود پروتکتور کرک نمیشه چون تحت سروره ، برنامه ای رو هم که میخواید پروتکت کنید همراه با Refrence هاش باید روی سرورشون آپلود و بعد از پروتکت دانلود میکنید)




    البته بد نیست، حداقل دست یکسری افراد newbie رو که ، فقط با de4dot و دیکامپایلر کار میکنن رو کوتاه میکنه



    برنامه ای رو هم که میخواید پروتکت کنید همراه با Refrence هاش باید روی سرورشون آپلود و بعد از پروتکت دانلود میکنید)



    باید
    کل برنامه رو آپلود کنیم؟! امنیتش؟؟ . . .

  11. #91
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    دوستان ممنون میشم مطلب موجود در این تاپیک رو مطالعه کنین و نظر خودتون رو بنویسید.

    موضوعی که درخواست شده امنیت و کانال ارتباطی امن هست. خصوصاً در پست های آخر


    https://barnamenevis.org/showthread.p...85%DA%A9/page3

  12. #92

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط rahmatipoor مشاهده تاپیک
    این UWP چی هست ؟
    universal windows platform یه پلتفرم هستش که با ویندوز 10 معرفی شده برنامه های شما روی تمامی ابزارهایی که ویندوز 10 داشته باشن قابلیت اجرا داره(نگران نباشین برنامه نویسی همون زبان سی شارپ هستش طراحی رابط کاربری هم مثل wpf همون xaml) (تبلت، ویندوز،ایکس باکس و...)، از طریق استور ماکروسافت هم میتونید برنامه رو منتشر کنید، متاسفانه تو ایران هنوز از xp و 7 استفاده میشه ولی خب باید کاری کرد تا کاربرا خودشون رو ارتقا بدن، ویژگی ها و امکانات بسیار خوبی داره که بنظرم اگر برنامه نویسا روش کار کنن میتونه نظر کاربرا رو جلب کنه/

  13. #93

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    به نظر من وقتشه دیگه برنامه نویسا رو بیارن به UWP امنیتش که خیلی خوبه امکان کرکشم 0 هست اگر اهل بازی باشید، بازی هایی که تحت پلتفرم UWP منتشر شدن بعد از یه مدت طولانی توسط تیم کرک cpy و voksi (اگر اشتباه نکنم) کرک شدن.قابلیت دیکامپایل و مشاهده سورس رو هم که نداره نیازی هم به پروتکتور نداره.
    این موضوع هیچ ربطی به UWP نداره و لطفا کابر ها رو گمراه نکنید . علت کرک نشدن بازی های کامپیوتر در این روز ها شرکت Denuvo هست که تونست بازی just cause 3 رو به مدت خیلی طولانی از چنگ کرک ها دورر نگه داره. این سیستم اول توسط voksi دور زده شد و بعد از 3 روز باگ برطرف شد و بعد مدت خیلی طولانی گروه cpy متد کلی کرک کردن رو پیدا کرد و این روز ها بازی ها حداکثر بعد 90 روز کرک میشن از طرفی برای بازی هایی مثل assassin's creed origins که خود شرکت ubisoft علاوه بر کارهای انجام شده توسط denuvo خودش یه پروتکتور رو بازی قرار داد بازی برای مدت طولانی تری کرک نشد اما این کار باعث شد تا بازی روی بعضی از سیستم ها درصد cpu رو 100 برسونه و شما برای بازی بدون افت فریم به intel 16 core i9 نیاز پیدا کنی که خنده داره . درضمن سورس ها قابل دیده شدن هستن و ویدیو های کرک شدن tomb raider توسط خود voksi برای آموزش رو youtube هست . علل شکست گروه های کرک هم بحث خودش رو داره که تو reddit همش گفته شده و بدونین که voksi این اواخر رکورد هم زده . سرتون رو درد نمیارم سرچ کنید همه چی براتون روشن میشه.

  14. #94
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    فکر میکنم منظورشون پلتفرم UWP باشه.


    https://en.wikipedia.org/wiki/Universal_Windows_Platform




    اگر منظورتون چنین چیزی هست، بنده اطلاعات زیادی ندارم اما استفاده از این ساختار و API های موجود صرفاً به ویندوز 8 به بالا برمیگرده و از طرفی فقط به برنامه نویس مربوط نیست. نیاز بازار هم هست. همچنان بسیاری از سیستم ها هنوز از ویندوز XP یا 7 استفاده می کنند.

    کرک 0؟ مطمئن نیستم چون نمیدونم...



    زبان که همون زبانه و دات نت هم که همون دات نت

    من همچنان نمیتونم بپذیرم که: کرک 0؟ مطمئن نیستم چون نمیدونم...

  15. #95
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    دوستان بیاین از یک زاویه ی دیگه به امنیت نرم افزار نگاه کنیم.

    کپی نرم افزار بعد از ستاپ گیری و نصب نرم افزار برای کاربر



    من این موضوع رو تست نکردم اما یک سوال

    عموماً برای ستاپ گیری، محتویات پوشه ی Debug یا Rele... رو توی نرم افزار ستاپ گیر مثل Advanced Installer ذخیره میکنیم و خروجی ستاپ exe یا msi میگیریم.

    با نصب اون ستاپ در کامپیوتر کاربر، محتویات پوشه Debug یا Rele... کپی میشه.


    اگر جمله ی بالا درسته، پس کاربر نهایی میتونه از محتویاتی که نصب شدن با یک برنامه ی ستاپ گیر، دوباره ستاپ بگیره و منتشر کنه!

    اگر درسته، چه باید کرد؟

  16. #96
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    کرمانشاه
    پست
    1,487

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    دوستان بیاین از یک زاویه ی دیگه به امنیت نرم افزار نگاه کنیم.

    کپی نرم افزار بعد از ستاپ گیری و نصب نرم افزار برای کاربر



    من این موضوع رو تست نکردم اما یک سوال

    عموماً برای ستاپ گیری، محتویات پوشه ی Debug یا Rele... رو توی نرم افزار ستاپ گیر مثل Advanced Installer ذخیره میکنیم و خروجی ستاپ exe یا msi میگیریم.

    با نصب اون ستاپ در کامپیوتر کاربر، محتویات پوشه Debug یا Rele... کپی میشه.


    اگر جمله ی بالا درسته، پس کاربر نهایی میتونه از محتویاتی که نصب شدن با یک برنامه ی ستاپ گیر، دوباره ستاپ بگیره و منتشر کنه!

    اگر درسته، چه باید کرد؟

    بهتره که شما از کلید های رجیستری استفاده کنید و یه سری کلید توی رجیستری تعریف کنید و البته یکسری فایل ها هم در درایو C کپی کنید . و چک کنید در داخل یک ترد که اگه اون فایل ها و کلید ها وجود نداشت برنامه رو ببنده .

    اینطوری از پرتابل بودن جلوگیری میشه

  17. #97
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط NasimBamdad مشاهده تاپیک
    بهتره که شما از کلید های رجیستری استفاده کنید و یه سری کلید توی رجیستری تعریف کنید و البته یکسری فایل ها هم در درایو C کپی کنید . و چک کنید در داخل یک ترد که اگه اون فایل ها و کلید ها وجود نداشت برنامه رو ببنده .

    اینطوری از پرتابل بودن جلوگیری میشه

    ممنونم اما کلیدها و فایل ها هم قابل کپی هستند.

  18. #98

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    دوستان بیاین از یک زاویه ی دیگه به امنیت نرم افزار نگاه کنیم.

    کپی نرم افزار بعد از ستاپ گیری و نصب نرم افزار برای کاربر



    من این موضوع رو تست نکردم اما یک سوال

    عموماً برای ستاپ گیری، محتویات پوشه ی Debug یا Rele... رو توی نرم افزار ستاپ گیر مثل Advanced Installer ذخیره میکنیم و خروجی ستاپ exe یا msi میگیریم.

    با نصب اون ستاپ در کامپیوتر کاربر، محتویات پوشه Debug یا Rele... کپی میشه.


    اگر جمله ی بالا درسته، پس کاربر نهایی میتونه از محتویاتی که نصب شدن با یک برنامه ی ستاپ گیر، دوباره ستاپ بگیره و منتشر کنه!

    اگر درسته، چه باید کرد؟
    خواه ناخواه نرم افزار و فایل هاش قابل کپی شدن هستن، مسئله اصلی اینه که شما برای نرم افزار یا از دانگل (قفل سخت افزاری) استفاده کنی یا از قفل نرم افزاری (کد فعالسازی و سریال و لایسنس و....) در این حالت بذار کاربر هر چقدر که دلش خواست نرم افزار رو کپی کنه روی سیستم های مختلف، وقتی دانگل یا کدی برای فعالسازی نداره، به چه دردش میخوره؟

  19. #99
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط mr.sirwan مشاهده تاپیک
    خواه ناخواه نرم افزار و فایل هاش قابل کپی شدن هستن، مسئله اصلی اینه که شما برای نرم افزار یا از دانگل (قفل سخت افزاری) استفاده کنی یا از قفل نرم افزاری (کد فعالسازی و سریال و لایسنس و....) در این حالت بذار کاربر هر چقدر که دلش خواست نرم افزار رو کپی کنه روی سیستم های مختلف، وقتی دانگل یا کدی برای فعالسازی نداره، به چه دردش میخوره؟
    ممنونم

    بیشتر تمرکزم روی جلوگیری از پخش بی مورد نرم افزار بود.

    فکر میکنم پخش بی مورد، وقتی آدم نخواد این کار رو انجام بده، یعنی ضرر. یعنی افزایش احتمال شکستن قفل.

    در واقع فرض کنیم که هدف شما معرفی، فروش و نصب هدفمند نرم افزارتون هست. در واقع شما میخواید روی فروشتون حساب شده کار کنید و به افرادی که میشناسید بفروشید تا حداقل احتمال افزایش شکستن قفل کمتر بشه.

  20. #100

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط denuvo مشاهده تاپیک
    این موضوع هیچ ربطی به UWP نداره و لطفا کابر ها رو گمراه نکنید . علت کرک نشدن بازی های کامپیوتر در این روز ها شرکت Denuvo هست که تونست بازی just cause 3 رو به مدت خیلی طولانی از چنگ کرک ها دورر نگه داره. این سیستم اول توسط voksi دور زده شد و بعد از 3 روز باگ برطرف شد و بعد مدت خیلی طولانی گروه cpy متد کلی کرک کردن رو پیدا کرد و این روز ها بازی ها حداکثر بعد 90 روز کرک میشن از طرفی برای بازی هایی مثل assassin's creed origins که خود شرکت ubisoft علاوه بر کارهای انجام شده توسط denuvo خودش یه پروتکتور رو بازی قرار داد بازی برای مدت طولانی تری کرک نشد اما این کار باعث شد تا بازی روی بعضی از سیستم ها درصد cpu رو 100 برسونه و شما برای بازی بدون افت فریم به intel 16 core i9 نیاز پیدا کنی که خنده داره . درضمن سورس ها قابل دیده شدن هستن و ویدیو های کرک شدن tomb raider توسط خود voksi برای آموزش رو youtube هست . علل شکست گروه های کرک هم بحث خودش رو داره که تو reddit همش گفته شده و بدونین که voksi این اواخر رکورد هم زده . سرتون رو درد نمیارم سرچ کنید همه چی براتون روشن میشه.
    شما اصلا فرق قفل بازی و پلتفرم و... نمیدونید!
    دنوو یه قفله روی بازی های exe سوار میشه، UWP یه پلتفرمه با اپلیکیشن هایی با پسود appx، که مخصوص ماکروسافته و دنوو روش سوار نمیشه! بلکه قفل مخصوص ماکروسافت روش اجرا میشه، پست من هم اصلا ربطی به دنوو نداشت که شما دارین تاریخچه این قفل رو مطرح میکنین، شما برای من یه برنامه uwp بیار که کرک شده

  21. #101

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط cmsdqq2 مشاهده تاپیک
    زبان که همون زبانه و دات نت هم که همون دات نت

    من همچنان نمیتونم بپذیرم که: کرک 0؟ مطمئن نیستم چون نمیدونم...
    uwp از نسل جدید دات نت استفاده میکنه، ما الان چندتا دات نت داریم،
    دات نت فریمورک => که همون چیزی هست که وقتی برنامه ویندوزفرم و... میزنی ازش استفاده میکنی
    دات نت Core => که حالت کراس پلتفرم داره و روی لینوکس و مک و ویندوز قابل اجراست
    و یکی هم هست به اسم دات نت Native که همین uwp ازش استفاده میکنه
    درسته همشون دات نت هستن ولی تفاوت هایی دارن
    اینجارو بیشتر مطالعه کنید
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...rk/net-native/
    دات نت native از قبل کامپایل شده هستش یعنی برنامه های ویندوزفرم و... به کدهای IL تبدیل میشن و بعد به native ولی UWP مستقیم به native تبدیل میشه
    قطعا کرک 0 نداریم، بلاخره راهی براش پیدا میشه، اما درحال حاظر برنامه های uwp امن ترین هستن و موردی مشاهده نشده قابلیت دیکامپایل و مشاهده سورس هم ندارن

  22. #102
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    uwp از نسل جدید دات نت استفاده میکنه، ما الان چندتا دات نت داریم،
    دات نت فریمورک => که همون چیزی هست که وقتی برنامه ویندوزفرم و... میزنی ازش استفاده میکنی
    دات نت Core => که حالت کراس پلتفرم داره و روی لینوکس و مک و ویندوز قابل اجراست
    و یکی هم هست به اسم دات نت Native که همین uwp ازش استفاده میکنه
    درسته همشون دات نت هستن ولی تفاوت هایی دارن
    اینجارو بیشتر مطالعه کنید
    https://docs.microsoft.com/en-us/dot...rk/net-native/
    دات نت native از قبل کامپایل شده هستش یعنی برنامه های ویندوزفرم و... به کدهای IL تبدیل میشن و بعد به native ولی UWP مستقیم به native تبدیل میشه
    قطعا کرک 0 نداریم، بلاخره راهی براش پیدا میشه، اما درحال حاظر برنامه های uwp امن ترین هستن و موردی مشاهده نشده قابلیت دیکامپایل و مشاهده سورس هم ندارن
    ممنونم

    زیاد پیگیر UWP نبودم، به همین دلیل احساس کردم نسخه های دات نت مشترک هست. ممنون از توضیحاتتون.

  23. #103

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    شما اصلا فرق قفل بازی و پلتفرم و... نمیدونید!
    دنوو یه قفله روی بازی های exe سوار میشه، UWP یه پلتفرمه با اپلیکیشن هایی با پسود appx، که مخصوص ماکروسافته و دنوو روش سوار نمیشه! بلکه قفل مخصوص ماکروسافت روش اجرا میشه، پست من هم اصلا ربطی به دنوو نداشت که شما دارین تاریخچه این قفل رو مطرح میکنین، شما برای من یه برنامه uwp بیار که کرک شده
    من خودم میدونم پروتکتور و پلتفرم چیه و پلتفرم UWP به قدری بد بود که همه شرکت های گیم ازش دوری کردن و مشکلاتش هنوزم پابرجاست. شما گفتی علت این که بازی ها این روزا دیر کرک میشن UWP هست و منم پاسختون رو دادم که نخیر دلیل این اتفاق DENUVO هست چون اکثر بازی ها از این پروتکتور استفاده کردن و نه UWP هر چند بازی هایی هم بودم که از پلتفرم UWP استفاده کردن. این شمایی که متوجه نمیشی دلیل دیر کرک شدن اون بازی ها چی بوده. بعدشم شما خودت رو نقض میکنی؟! اول میای میگی بازی ها تحت UWP بودن که احتمال کرک شدنشون 0 هست و بعد میگی CPY کرکشون کرد؟

    اینم از پاسخ درخواستتون :
    https://torrentfreak.com/pirates-cra...feated-180215/

    Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection توسط CODEX ریلیز شده حالا این که شما بی خبر بودی مساله ی دیگه ایه . درضمن از این ماجرا خیلی وقته میگذره این که چرا شما اینقد شیفته این پلتفرم شدی رو متجه نمیشم.gears of war 4 و Forza 7 یه مثال دیگه برای شمایی که میگین فقط یه مثال بیار .

    نرم افزار های فروشگاه مایکروسافت فایل exe معمولی نیستن اونا 100% وابسته به API های UWP هستن و این باعث میشه که نشه دانلودشون کرد و با خیال راحت اجرا بشن. شما فقط میتونین بازی رو از فروشگاه دانلود و فقط از طریق منوی استارت اجراش کنین و نه به عنوان یک فایل exe.
    آخرین ویرایش به وسیله denuvo : شنبه 13 مرداد 1397 در 21:08 عصر

  24. #104

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط denuvo مشاهده تاپیک
    من خودم میدونم پروتکتور و پلتفرم چیه و پلتفرم UWP به قدری بد بود که همه شرکت های گیم ازش دوری کردن و مشکلاتش هنوزم پابرجاست. شما گفتی علت این که بازی ها این روزا دیر کرک میشن UWP هست و منم پاسختون رو دادم که نخیر دلیل این اتفاق DENUVO هست چون اکثر بازی ها از این پروتکتور استفاده کردن و نه UWP هر چند بازی هایی هم بودم که از پلتفرم UWP استفاده کردن. این شمایی که متوجه نمیشی دلیل دیر کرک شدن اون بازی ها چی بوده. بعدشم شما خودت رو نقض میکنی؟! اول میای میگی بازی ها تحت UWP بودن که احتمال کرک شدنشون 0 هست و بعد میگی CPY کرکشون کرد؟

    اینم از پاسخ درخواستتون :
    https://torrentfreak.com/pirates-cra...feated-180215/

    Zoo Tycoon Ultimate Animal Collection توسط CODEX ریلیز شده حالا این که شما بی خبر بودی مساله ی دیگه ایه . درضمن از این ماجرا خیلی وقته میگذره این که چرا شما اینقد شیفته این پلتفرم شدی رو متجه نمیشم.gears of war 4 و Forza 7 یه مثال دیگه برای شمایی که میگین فقط یه مثال بیار .

    نرم افزار های فروشگاه مایکروسافت فایل exe معمولی نیستن اونا 100% وابسته به API های UWP هستن و این باعث میشه که نشه دانلودشون کرد و با خیال راحت اجرا بشن. شما فقط میتونین بازی رو از فروشگاه دانلود و فقط از طریق منوی استارت اجراش کنین و نه به عنوان یک فایل exe.
    من اینو نگفتم که همه بازی ها بخاطر uwp دیر کرک شدن، بازی هایی که تحت uwp بودن دیرتر کرک شدن حتی دیرتر از دنوو و این ربطی به دنوو نداره اصلا که شما از عشقی که به دنوو داری (از نام کاربریتون و تعداد پست هاتون هم معلومه)، همه چیزو داری ربط میدی به بازی و دنوو اصلا بحث تاپیک چیز دیگست که شما داری حاشیه میری ،کاری هم به خوب یا بد بودن پلتفرم uwp نداریم که بازی پرفورمنس بهتری داره یا نداره، مهم امنیت کدها و عدم کرک شدن توسط جوجه کرکر ها هستش.

  25. #105
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1393
    محل زندگی
    ایران
    پست
    354

    نقل قول: نرم افزارها تجاری ام رو کرک کردن و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    نقل قول نوشته شده توسط barnamenevisjavan مشاهده تاپیک
    من اینو نگفتم که همه بازی ها بخاطر uwp دیر کرک شدن، بازی هایی که تحت uwp بودن دیرتر کرک شدن حتی دیرتر از دنوو و این ربطی به دنوو نداره اصلا که شما از عشقی که به دنوو داری (از نام کاربریتون و تعداد پست هاتون هم معلومه)، همه چیزو داری ربط میدی به بازی و دنوو اصلا بحث تاپیک چیز دیگست که شما داری حاشیه میری ،کاری هم به خوب یا بد بودن پلتفرم uwp نداریم که بازی پرفورمنس بهتری داره یا نداره، مهم امنیت کدها و عدم کرک شدن توسط جوجه کرکر ها هستش.

    ممنون میشم به این قسمت توجه بیشتری کنیم:
    اصلا بحث تاپیک چیز دیگست که شما داری حاشیه میری



    هر دفعه که چک میکنم میبینم مبحث جدیدی پست شده، با کلی اشتیاق باز میکنم، میبینم همچنان ادامه ی (از نظر من، حاشیه های قبلی)

  26. #106
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: نرم افزارهای تجاری ام رو کرک و درخواست پول کردن که انتشار ندن. به نظرتون چیکار کنم

    تاپیک زیادی به حاشیه رفته و فکر میکنم جواب اصلی تاپیک داده شده
    لطفاً قوانین رو رعایت کنید و در بخش مربوطه سوال کنید
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

صفحه 3 از 3 اولاول 123

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اردیبهشت 1393, 14:03 عصر
  2. اصول طراحی و ساخت نرم افزارهای تجاری و اساسی
    نوشته شده توسط Omid.R.A.Candy در بخش VB.NET
    پاسخ: 20
    آخرین پست: جمعه 26 مهر 1392, 23:35 عصر
  3. درخواست فعال کردن مجدد تالار مربوط به ویروسها
    نوشته شده توسط www2006 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1385, 12:28 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •