نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: جستجو در دیتا بیس اکسس و یافتن ...

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    آمل
    پست
    43

    جستجو در دیتا بیس اکسس و یافتن ...

    سلام
    کد جستجو و مقایسه در دیتابیس اکسس با vb6 رو میخوام که مثلا اعداد یه ستون در جدول اکسس رو جمع بزنه و میانگین بگیره و این میانگین رو با یه عددی که قبلا به عنوان پیش فرض در همون بانک ذخیره شده ، مقایسه کنه اگه بزرگتر بود پیغام بده اگه نه هیچ
    حالا مثلا ما چندتا ستون در اکسس داشته باشیم که میخوایم برای همش میانگین بگیره و میانگین رو با یه عدد دیگه مقایسه کنه
    مثلا میانگین a رو با عدد d مقایسه کنه و بزرگتر یا کوچکتر بودنشو بگه
    میانگین b رو با عدد e مقایسه کنه و بزرگتر یا کوچکتر بودنشو بگه
    میانگین c رو با عدد f مقایسه کنه و بزرگتر یا کوچکتر بودنشو بگه
    ( اعداد d و e و f قبلا در همون بانک ذخیره شدن )

    ممنون میشم کمک کنید

    ممنون
    آخرین ویرایش به وسیله farshidshd : چهارشنبه 03 مرداد 1397 در 09:30 صبح

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    آمل
    پست
    43

    نقل قول: جستجو در دیتا بیس اکسس و یافتن ...

    کسی نمیتونه کمک کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    260

    نقل قول: جستجو در دیتا بیس اکسس و یافتن ...

    جواب قسمت اول سؤالت این میشه :
    میخوام که مثلا اعداد یه ستون در جدول اکسس رو جمع بزنه
    Adodc1.RecordSource = "Select Sum(Field_Name) As FldSum From Table_Name"


    اینجوری هم ازش استفاده کن :

    Adodc1.Recordset.Fields("FldSum").Value

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    آمل
    پست
    43

    نقل قول: جستجو در دیتا بیس اکسس و یافتن ...

    نقل قول نوشته شده توسط Javad-2010 مشاهده تاپیک
    جواب قسمت اول سؤالت این میشه :


    Adodc1.RecordSource = "Select Sum(Field_Name) As FldSum From Table_Name"


    اینجوری هم ازش استفاده کن :

    Adodc1.Recordset.Fields("FldSum").Value
    ممنون
    ارور میده
    عمل نمیکنه



    Adodc1.RecordSource = "Select Sum(dama) As FldSum From afatsam"


    text1.text=Adodc1.Recordset.Fields("FldSum").Value
    [/QUOTE]

تاپیک های مشابه

  1. سوال: وجود خطا هنگام اجرای فرم در دیتا بیس اکسس
    نوشته شده توسط akhavan1 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 07 تیر 1388, 07:44 صبح
  2. سوال: ذخیره عکس در دیتا بیس اکسس
    نوشته شده توسط sysman_20 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 22 خرداد 1388, 19:54 عصر
  3. مشكل در ذخيره كردن اطلاعات در ديتا بيس اكسس
    نوشته شده توسط debugger در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 10:41 صبح
  4. جستجو در دیتا بیس
    نوشته شده توسط mohammady2 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 اردیبهشت 1387, 19:23 عصر
  5. جستجو در دیتا بیس بهمراه نشانه گذاری
    نوشته شده توسط solook در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 21 آذر 1385, 13:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •