نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: افتادن کاراکنر عدد از ابتدا رشته به انتها

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    پست
    793
    تشکر کردن
    817
    63 بار تشکر شده در 51 پست

    افتادن کاراکنر عدد از ابتدا رشته به انتها

    سلام مهندسین عزیز

    یک کمو باکس دارم.توی عکس مشخصه که عدد 3 اول رشته هست و تا اینجا مشکلی نیست

    1.png.

    وقتی سمت کد ها از خاصیت Text کمبو .این رشته رو میگیرم به این صورت در میاد

    2.png

    و این باعث میشه کوییری درست اجرا نشه
    ممنون

  2. #2
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,664
    تشکر کردن
    58
    2,834 بار تشکر شده در 2,237 پست

    نقل قول: افتادن کاراکنر عدد از ابتدا رشته به انتها

    اون به خاطر چپ به راست بودن tooltip ای هست که نمایش داده شده و داده تغییری نمیکنه.

    شما دقیقا کوئری که ساخته میشه رو بزارید.

  3. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Mahmoud.Afrad از وی تشکر کرده‌اند:


  4. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    پست
    793
    تشکر کردن
    817
    63 بار تشکر شده در 51 پست

    نقل قول: افتادن کاراکنر عدد از ابتدا رشته به انتها

    SELECT Tbl_Motori_Karkard_Main.Tarikh AS تاریخ, Tbl_Paye_TypeDarkhastKonande.Title AS درخواست_کننده, Tbl_Paye_Projects.Title AS پروژه, Tbl_Paye_GharadadHa.GharardadCode AS کد_قرارداد, 
    Tbl_Motori_Paye_Khodro.Code + N' ' + Tbl_Motori_Paye_Khodro.Title + N' ' + Tbl_Motori_Paye_KhodroType.Title + N' ' + ISNULL(Tbl_Motori_Paye_Khodro.Pelak2, '') + ISNULL(Tbl_Motori_Paye_Khodro.Pelak3, '')
    + ISNULL(Tbl_Motori_Paye_Khodro.Pelak4, '') AS خودرو, Tbl_Motori_Paye_KhodroVaziyat.Title AS وضعیت_خودرو, Tbl_Motori_Paye_KhodroAmaliyat.Title AS عملیات,
    Tbl_Paye_Personel.CodePerseneli + ' ' + Tbl_Paye_Personel.Fname + ' ' + Tbl_Paye_Personel.Lname AS راننده, Tbl_Motori_KarkardState.Title AS وضعیت_کارکرد, Tbl_Motori_Karkard.AzSaat AS از_ساعت,
    Tbl_Motori_Karkard.TaSaat AS تا_ساعت, Tbl_Motori_Karkard.ZamanTime AS زمان, Tbl_Motori_Karkard.Karkard AS کارکرد, Tbl_Motori_Karkard.Vahed AS قیمت_واحد, Tbl_Motori_Karkard.Kol AS قیمت_کل,
    Tbl_Motori_Karkard_Main.Tozihat AS توضیحات
    FROM Tbl_Motori_Karkard_Main INNER JOIN
    Tbl_Motori_Karkard ON Tbl_Motori_Karkard_Main.id = Tbl_Motori_Karkard.Tbl_Motori_Karkard_Main_id INNER JOIN
    Tbl_Paye_GharadadHa ON Tbl_Motori_Karkard_Main.GhararDadId = Tbl_Paye_GharadadHa.id INNER JOIN
    Tbl_Paye_TypeDarkhastKonande ON Tbl_Motori_Karkard_Main.Tbl_Paye_TypeDarkhastKonan de_Id = Tbl_Paye_TypeDarkhastKonande.id INNER JOIN
    Tbl_Paye_Projects ON Tbl_Motori_Karkard.Tbl_Paye_Projects_Id = Tbl_Paye_Projects.id INNER JOIN
    Tbl_Motori_Paye_KhodroVaziyat ON Tbl_Motori_Karkard.Tbl_Motori_Paye_KhodroVaziyat_I d = Tbl_Motori_Paye_KhodroVaziyat.id INNER JOIN
    Tbl_Motori_Paye_Khodro ON Tbl_Motori_Karkard.Tbl_Motori_Paye_Khodro_Id = Tbl_Motori_Paye_Khodro.id INNER JOIN
    Tbl_Motori_Paye_KhodroType ON Tbl_Motori_Paye_Khodro.Tbl_Motori_Paye_KhodroType = Tbl_Motori_Paye_KhodroType.id INNER JOIN
    Tbl_Paye_Personel ON Tbl_Motori_Karkard.Tbl_Paye_Personel_Id = Tbl_Paye_Personel.id INNER JOIN
    Tbl_Motori_Paye_KhodroAmaliyat ON Tbl_Motori_Karkard.Tbl_Motori_Paye_KhodroAmaliyat_ Id = Tbl_Motori_Paye_KhodroAmaliyat.id INNER JOIN
    Tbl_Motori_KarkardState ON Tbl_Motori_Karkard.Tbl_Motori_KarkardState_Id = Tbl_Motori_KarkardState.id
    where (1=1) AND Tbl_Motori_Karkard_Main.Tarikh BETWEEN '1394/11/01' AND '1394/11/02' AND Tbl_Paye_Projects.Title LIKE N'%بلوار%'


    این پرس جو ایجاد شده هست
    که اگر AND اخر پرس جو یعنی این قسمت

    AND Tbl_Motori_Paye_Khodro.Title LIKE N'%24 بنز کامیون تک 447ع22%'  


    حذف کنم کوییری درست جواب میده
    مشکل از همین ی تیکه هست
    نام خودرو ها
    نام خودرو ها هم از چند فیلد تشکیل شده که توی سلکت همه سلکت میشن و بهم چسبونده میشن
    آخرین ویرایش به وسیله vB.N3T : چهارشنبه 20 تیر 1397 در 10:29 صبح

  5. #4
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,664
    تشکر کردن
    58
    2,834 بار تشکر شده در 2,237 پست

    نقل قول: افتادن کاراکنر عدد از ابتدا رشته به انتها

    فکر میکنم اگر یک نمونه از داده درون ستون title را هم قرار بدید خودتون اشکال رو متوجه بشید. مگر عبارتی مثل '%24 بنز کامیون تک 447ع22%' از چند ستون تشکیل نمیشه؟ پس باید برای هر ستون جدا شرط اضافه کنید. و یا همه را بهم بچسبونید و با آن رشته مقایسه کنید.

  6. کاربرانی که به خاطر مطلب مفید Mahmoud.Afrad از وی تشکر کرده‌اند:


  7. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    پست
    793
    تشکر کردن
    817
    63 بار تشکر شده در 51 پست

    نقل قول: افتادن کاراکنر عدد از ابتدا رشته به انتها

    شرط به این صورت پذاشتم بازم جواب نگرفتم

    AND (Tbl_Motori_Karkard_Main.Tarikh BETWEEN '1394/11/01' AND '1394/11/08') AND (Tbl_Paye_Projects.Title LIKE N'%بلوار%') AND 
    ( Tbl_Motori_Paye_Khodro.Code + ' ' + Tbl_Motori_Paye_Khodro.Title + ' ' + Tbl_Motori_Paye_KhodroType.Title + ' ' + isnull(Tbl_Motori_Paye_Khodro.Pelak2,'') + isnull(Tbl_Motori_Paye_Khodro.Pelak3,'') + isnull(Tbl_Motori_Paye_Khodro.Pelak4,'') LIKE N'%12 بنز کامیون جفت 664ع24%' )
    آخرین ویرایش به وسیله vB.N3T : چهارشنبه 20 تیر 1397 در 11:29 صبح

  8. #6
    مدیر بخش آواتار Mahmoud.Afrad
    تاریخ عضویت
    مرداد 1387
    پست
    3,664
    تشکر کردن
    58
    2,834 بار تشکر شده در 2,237 پست

    نقل قول: افتادن کاراکنر عدد از ابتدا رشته به انتها

    مگر یک پلاک خودرو به چند صورت ثبت میشه که از like استفاده میکنید؟ به نظر من بایست در این مورد برای هر ستون کد و پلاک و ... شرط جدا بنویسید و از عملگر تساوی هم استفاده کنید.

  9. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    پست
    793
    تشکر کردن
    817
    63 بار تشکر شده در 51 پست

    نقل قول: افتادن کاراکنر عدد از ابتدا رشته به انتها

    هر پلاک اینطوری ثبت میشه
    plak1
    plak2
    plak3
    plak 4
    بعد سلکت زده شده و همه به هم چسبونده شده
    روش کار کنم ببینم نتیجه میده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 03 شهریور 1390, 02:44 صبح
  2. سوال: چک کردن تعداد زیاد textbox با کمک حلقه یا استفاده از یه رشته به عنوان اسم متغیر
    نوشته شده توسط طاها حک در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 13 اردیبهشت 1390, 08:57 صبح
  3. نمایش تعداد مشخصی از کلمات رشته به عنوان خلاصه
    نوشته شده توسط niterider در بخش ASP.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 31 تیر 1388, 23:15 عصر
  4. بیایید جاوا را از ابتدا و به کمک هم بیاموزیم
    نوشته شده توسط magina در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 79
    آخرین پست: دوشنبه 25 اردیبهشت 1385, 16:26 عصر
  5. بردن یک عدد از مبنای a به مبنای b
    نوشته شده توسط unique1984 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1385, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •