نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: ایجاد کلاس مدل دیتابیس رابطه ای

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    Question ایجاد کلاس مدل دیتابیس رابطه ای

    سلام دوستان

    فرض کنید ما یک دیتابیس اسکیولایت اماده بصورت زیر ساختیم که 2 جدول دارد و میخواهیم این دیتابیس را داخل پوشه asset قرار بدیم و استفاده کنیم :

    حال چگونه کلاس دیتابیس را برای جدول tble_file درست کنم؟ ایا اینطوری نوشتن درسته :

    public class Table_file {

    int id;
    int id_students;
    String file_name;
    String file_comment;


    public Table_file(int id, int id_students, String file_name, String file_comment) {
    this.id = id;
    this.id_students = id_students;
    this.file_name = file_name;
    this.file_comment = file_comment;
    }


    public int getId() {
    return id;
    }


    public void setId(int id) {
    this.id = id;
    }


    public int getId_students() {
    return id_students;
    }


    public void setId_students(int id_students) {
    this.id_students = id_students;
    }


    public String getFile_name() {
    return file_name;
    }


    public void setFile_name(String file_name) {
    this.file_name = file_name;
    }


    public String getFile_comment() {
    return file_comment;
    }


    public void setFile_comment(String file_comment) {
    this.file_comment = file_comment;
    }
    }


    اما حالا کلید خارجی که وجود داره رو چطوری استفاده کنیم؟!!؟
    ناگفته نماند برای ارتباط با دیتابیس اسکیولایت ازکتابخانه sqliteassethelper استفاده میکنم.

    ممنون میشوم در مورد استفاده از این کتابخانه برای جداول رابطه ای راهنمایی کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ایجاد کلاس مدل دیتابیس رابطه ای

    درواقع دوستان من در قسمت کوئری سلکت زدن مشکل دارم


    select id,id_students,file_name,file_comment from Table_file
    که حالا برای دسترسی به ستون های student_name و family_name باید بیام کوئری تودرتو بنویسیم یعنی؟!!!

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hesam67_b
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران
    پست
    192

    نقل قول: ایجاد کلاس مدل دیتابیس رابطه ای

    با سلام.
    شما باید از جدول بخونی و کلاس رو تشکیل بدی تا بتونی دوباره از کلاس بخونی!
    دستور select رو اجرا کن و با while یکی یکی اطلاعات رو بخون و در کلاس قرار بده.(باید arraylist از این کلاس تشکیل بدی)

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار samiasoft
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    1,242

    نقل قول: ایجاد کلاس مدل دیتابیس رابطه ای

    تشکر از شما
    مشکل من در نوشتن کوئری جوین بود که بدین صورت نوشتم و حل شد


    SELECT Tble_file.id,id_students,file_name,file_comment,st udent_name,student_family FROM Tble_file JOIN Tble_students ON Tble_file.id_students=Tble_students.id

    کلاس :
    public class Table_file {


    int id;
    int id_students;
    String file_name;
    String file_comment;
    String student_name;
    String student_family;


    public Table_file(int id, int id_students, String file_name, String file_comment, String student_name, String student_family) {
    this.id = id;
    this.id_students = id_students;
    this.file_name = file_name;
    this.file_comment = file_comment;
    this.student_name = student_name;
    this.student_family = student_family;
    }


    public int getId() {


    return id;
    }


    public void setId(int id) {
    this.id = id;
    }


    public int getId_students() {
    return id_students;
    }


    public void setId_students(int id_students) {
    this.id_students = id_students;
    }


    public String getFile_name() {
    return file_name;
    }


    public void setFile_name(String file_name) {
    this.file_name = file_name;
    }


    public String getFile_comment() {
    return file_comment;
    }


    public void setFile_comment(String file_comment) {
    this.file_comment = file_comment;
    }


    public String getStudent_name() {
    return student_name;
    }


    public void setStudent_name(String student_name) {
    this.student_name = student_name;
    }


    public String getStudent_family() {
    return student_family;
    }


    public void setStudent_family(String student_family) {
    this.student_family = student_family;
    }
    }

تاپیک های مشابه

  1. طراحی در مدل شئ رابطه ای (مثلا ارث بری ،چند ریختی،بسته بندی و .............) در sql
    نوشته شده توسط ندااحمدی در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1391, 19:10 عصر
  2. استفاده از مدل شیء - رابطه ای در SQL
    نوشته شده توسط smfgol در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1391, 22:06 عصر
  3. کار با TreeView و دیتابیس های رابطه ای.
    نوشته شده توسط hdv212 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 29 مرداد 1391, 15:02 عصر
  4. پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 19:28 عصر
  5. ایجاد کلاس کانکشن برای دیتابیس sql
    نوشته شده توسط mahdieh5 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 07:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •