نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: خروجی گرفتن 2 متغیره از تابع

  1. #1

    خروجی گرفتن 2 متغیره از تابع

    سلام

    چه جوری میشه از یک تابع خروجی چند متغیره گرفت ؟

    من یک تابع دارم ، return(x,y) میکنم ولی نمیتونم مثلا 2 متغیر برابر مقدار خروجی تابع بگذارم ، مثلا

    2 متغیر بگیرم a,b برابر خروجی تابع f(x,y) قرار بدم که همزمان a,b برابر خروجی اول و دوم تابع بشوند .

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: خروجی گرفتن 2 متغیره از تابع

    نقل قول نوشته شده توسط vertionality مشاهده تاپیک
    سلام

    چه جوری میشه از یک تابع خروجی چند متغیره گرفت ؟

    من یک تابع دارم ، return(x,y) میکنم ولی نمیتونم مثلا 2 متغیر برابر مقدار خروجی تابع بگذارم ، مثلا

    2 متغیر بگیرم a,b برابر خروجی تابع f(x,y) قرار بدم که همزمان a,b برابر خروجی اول و دوم تابع بشوند .

    ممنون
    از std::tuple استفاده کن.

  3. #3

    نقل قول: خروجی گرفتن 2 متغیره از تابع

    از Struct هم میتونید استفاده کنید.


    #include <iostream>
    using namespace std;
    struct myint
    {
    int x;
    int y;
    };
    myint ff(int a,int b)
    {
    myint res;
    res.x = a*a;
    res.y = b*b;
    return res;
    }
    int main()
    {
    myint k = ff(2,3);
    cout<<k.x<<" "<<k.y<<endl;
    }


    موفق باشید./






تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در خصوص خروجی گرفتن به اکسل از یک جدول اکسس
    نوشته شده توسط farzad_fb25 در بخش Access
    پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 07 تیر 1396, 16:47 عصر
  2. حرفه ای: ابزار یا راهکار مناسب برای خروجی گرفتن Model ها از روی دیتابیس
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 خرداد 1394, 14:51 عصر
  3. *** خروجی گرفتن از یه تابع معمولی !!!!
    نوشته شده توسط soodi1100 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1392, 20:24 عصر
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 اسفند 1390, 11:17 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 آبان 1384, 15:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •