نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: اررور The resource cannot be found!!!!

  1. #1

    Question اررور The resource cannot be found!!!!

    با سلام و ادب.
    من پروژه Asp.net MVC رو با VS 2015 نوشتم و کاملا اجرا می داد اما حالا که vs 2017 رو نصب کردم و آن پروژه رو باز می کنم "هیچ page ای" اجرا نمیشه و پیغام The resource cannot be found نمایش داده میشه! لطفا راهنمایی کنید.

    Capture1.JPG

    همچنین موقع باز شدن چنین پیامی میده که من نمیدونم باید Install بزنم یا نه؟؟؟ آیا مشکل ذکر شده در بالا ربطی به این گزینه داره یعنی؟؟؟

    Untitled.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    شهرکرد
    پست
    617

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    سلام
    خطای The resource cannot be found به این معنی است که اکشن مورد نظر پیدا نشد. یا اکشن مورد نظر را ایجاد کن یا مسیر یابی پروژه رو بررسی کن.
    اون دو مورد Extension ربطی به خطای یاد شده نداره، ولی بهتره نصبشون کنی.

  3. #3

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    نقل قول نوشته شده توسط nice_boy_a مشاهده تاپیک
    خطای The resource cannot be found به این معنی است که اکشن مورد نظر پیدا نشد. یا اکشن مورد نظر را ایجاد کن یا مسیر یابی پروژه رو بررسی کن.
    سلام مجدد.
    اکشن ها وجود دارن. مسیریابی پروژه باید به چه صورت تغییر بکنه یا اصلاح بشه؟؟؟ تاکید می کنم قبلا کاملا اجرا می داد و الان من هیچ تغییری در مسیریابی ایجاد نکردم که موجب نمایش این پیغام بشه!!!!!

  4. #4

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    Capture.JPG
    امکان داره از علامت قفلی باشه که کنارشه؟؟؟
    لازم به ذکره که قبل از نصب vs2017، وقتی پروژه روی vs2015 اجرا می داد، پروژه رو روی گیت گذاشتم. آیا امکان داره الان که vs2017 رو نصب کردم تنظیماتی لازم باشه؟؟
    خواهش می کنم راهنمایی کنید.

  5. #5

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    سلام مجدد.
    فقط برای این پروژه پیغامThe resource cannot be found!!!! نمایش داده میشه و هیچ View ای رو نشون نمیده!!!
    وقتی یک پروژه جدید ایجاد کردم درست اجرا می داد. routing و webconfig رو هم باهم مقایسه کردم ولی ایرادی به چشمم نیومد!!!

    خواهش می کنم راهنمایی کنید.
    RoutingConfig:
    RouteConfig.JPG
    WebConfig:
    webConfig.JPG
    Startup:
    startup.JPG

    global.ascx
    globalSacx.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله raha raad : سه شنبه 26 تیر 1397 در 09:00 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    چند تا مورد
    فولدرهای bin و obj از پروژتون حذف کنید و Rebuield کنید
    البته این مورد زیر تاثیری نداره ولی
    سورس کنترولر پروژه را حذف کنید از منوی tools>option>source controller>plug in selection> و Current رو بر روی None قراربدید
    مورد بعدی در صفحه مشخصات پروژه اگر صفحه ای به عنوان پیش فرض هست بزارید روی Current
    در همین صفحه مشخصات شماره پورت iis تغییر بدید و دکمه ساختن Create virtual diretory بزنید
    در صفحه مشخصات در Start Url یک آدرس بیهوده بدید مثلا http://localhost:port number/Index1 یا آدرس اصلی در تنظیمات Route Config http://localhost:port number/Index
    ببینید چه خطا یا اتفاقی میوفته
    یا بر روی یک ویو کلیک راست گنید و set as startup بزنید و خطا رو ببینید چی هست

    مورد بعدی
    یک کنترولر جدید بسازید بایک متد و و ویو اون هم بسازید و در Route Config تغییرات بدید
    مثلا کنترولر Test با متد Index

    routes.MapRoute(
    "Default", // Route name
    "{controller}/{action}/{id}", // URL with parameters
    new { controller = "Test", action = "Index", id = UrlParameter.Optional } // Parameter defaults
    );

  7. #7

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    فرمایشاتتون رو انجام دادم و بالاخره فهمیدم مشکل چیه ولی نمی دونم چطور رفع میشه.
    مشکل در اصل اینه که چون نصب ویندوز کردم و مجددا SQL رو نصب کردم، دیتابیس از دست رفته. و حالا که پروژه رو اجرا می کنم هیچ table ای در دیتابیس نیست!!!! یعنی دیتابیس مربوطه ایجاد میشه ولی هیچ جدولی نداره!!!
    از طرفی وقتی مایگریشن میزنم اررور می زنه و اجازه نمیده که مایگریشن بزنم.
    خواهش می کنم راهنمایی کنید خیلی وقته روی این مشکل گیر کردم.

  8. #8

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    خب اروری که مایگریشن میده چیه؟ میتونی فعلا مایگریشن رو غیرفعال کنی و از سناریو های دیگه واسه ایجاد دیتابیس استفاده کنی، بعد که دیتابیس ایجاد شد دوباره مایگریشن رو فعال کنی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    لطفا کلاس Configoration به همراه خطای صادره ارسال کنید
    میتونید خطایابی هم بکنید
    دستورات زیر را در اکشن index قرار بدید

    var configuration = new Configuration();
    configuration.TargetDatabase = new DbConnectionInfo(
    ;کانکشن استرینگ);
    var migrator = new DbMigrator(configuration);
    migrator.Update();


    متد Seed در کلاس Configuration را هم فعال کنید و یک دستوری مثل AddUpdated در متد Seed بنویسید و برکپوینت بزارید اول و آخرش
    ببینید برکپوینت فعال میشود و چه خطایی صادر میکند

    دستور Update-Dtatabase هم در کنسول میتونید صدا بزنید

  10. #10

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    ارروری که هنگام مایگریشن صادر میشه:
    Capture1.JPG
    فرمایشاتتون رو انجام میدم و نتیجه رو اطلاع میدم.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله raha raad : پنج شنبه 28 تیر 1397 در 10:49 صبح

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    Add Migartion زمانی بکار برده میشود که شما نیاز داشته باشید به دیتابیس موجود مواردی اضافه کنید مثلا تغییر یا اضافه کردن فیلد هست و بلافاصله بعدش نیاز به دستور update-database هست

    بهتر هست Migration را بصورت خودکار تنظیم کنید
    کلاس کانفیگ را بدینصورت تغییر بدید

    public class Configuration : DbMigrationsConfiguration<ApplicationDbContext>
    {
    public Configuration()
    {
    AutomaticMigrationsEnabled = true;
    AutomaticMigrationDataLossAllowed = true;

    }

    protected override void Seed(ApplicationDbContext context)
    {
    دستورات seed
    base.Seed(context);


    {
    }


    خطای کانکشن استرینگ دارید و به نظر من مشکل کانکشن استرینگ نیست ولی میتونید
    کانکشن استرینگ را هم در سازنده کلاس کانتکست قرار بدید و تستی بزنید

    ورژن Ef در پروژه هاتون رو هم چک کنید تفاوتی نداشته باشند
    فولدرهای bin و obj در تمام پروژه هاتون رو هم یکبار حذف کنید و دوباره بیلد کنید

  12. #12

    نقل قول: اررور The resource cannot be found!!!!

    دستتون درد نکنه درست شد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نمایش صفحه دلخواه برای ارور The resource cannot be found
    نوشته شده توسط ha88an در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 دی 1392, 11:45 صبح
  2. The resource cannot be found.
    نوشته شده توسط b.paseban در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 20 آبان 1390, 18:35 عصر
  3. سوال: The resource cannot be found
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اردیبهشت 1388, 18:02 عصر
  4. سوال: ارور The resource cannot be found.
    نوشته شده توسط mehran-ahriman در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 28 آذر 1387, 19:10 عصر
  5. The page cannot be found 404 Handeling
    نوشته شده توسط mehran-a در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 27 اسفند 1384, 20:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •