نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ارتباط بین اندروید و سی شارپ

  1. #1

    Question ارتباط بین اندروید و سی شارپ

    با سلام
    من میخوام بین اندروید و پی سی به وسیله سوکت نویسی ارتباط بر قرار کنم: مثل نرم افزار چت تصویری و.. میخواستم بدونم ایا این امکان وجود دارد ؟ زبان سمت کلاینت که همان با b4a باشه و برای سرور با سی شارپ و... ایا اموزشی سراغ دارید؟
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: ارتباط بین اندروید و سی شارپ

    شما برنامه نویسی سوکت رو تو هر دو زبانی که میخواید استفاده کنید رو یاد بگیرید. مثلا برا سرور برنامه نویسی سوکت رو یاد بگپیرید. و یه سرور بنویسید. بعد تو اندروید هم برنامه نویسی سوکت رو یاد بگیرید و یه کلاینت درست کنید. . سوکت فقط یک واسط هست. شما آی پی و پورت سرور رو میدید و سرور هم که به گوش وایساده و جواب میده.
    برا سرور همون سی شارپ و برا اندروید جاوا خوبه.(البته راجب nodjs هم بهتره یه کم مطالعه کنید.)

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: ارتباط بین اندروید و سی شارپ

    دوست عزیز اگه قراره ارتباط به صورت همزمان و Real Time باشه سوکت گزینه مناسبی هست ولی اگر ارتباط غیر همزمان هست من ترجیم میدم از گزینه ی وب سرویس استفاده کنم. چون با سوکت شما همه کارهایی که انجام میدی با بایت ها هست و Serialize و Deserilize کردن داستان خودشو داره. مخصوصا زمانی که حجم داده ای که داری جابجا میکنی بزرگ باشه نیاز به مدیریت دقیق داره.
    ولی این یک نمونه ساده سمت سرور و کلاینت برای سوکت هست که به زبان سی شارپ هست.
    شما میتونی سمت سرور از همین کد سی شارپ استفاده کنی ولی سمت کلاینت رو با جاوا بنویسی. تفاوت چندانی نداره اصول یکسانه ولی شکل دستوارت کمی فرق داره.

    سمت سرور

    var socket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    var endPoint = new IPEndPoint(IPAddress.Any, 8585);
    socket.Bind(endPoint);
    socket.Listen(10);
    var clientSocket = socket.Accept();
    var buffer=new byte[1024];
    clientSocket.Receive(buffer);


    سمت کلاینت

    var ip = new IPAddress(new byte[] { 192,168,110,11 });
    var endPoint = new IPEndPoint(ip, 8585);


    var socket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    socket.Connect(endPoint);


    socket.Send(new byte[] {97 , 98 ,99 });



    پیشنهاد من اینه که اصول برنامه نویسی سکوت رو حتما مطالعه کنید تا نحوه استفاده مناسب از متدهایی مثل Bind , Listen , Accept رو یاد بگیرید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ارتباط بین پایتون و سی شارپ
    نوشته شده توسط ahmadreza.s در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 20 آبان 1395, 07:44 صبح
  2. سوال: ارتباط برقرار کردن بین الستیکس و سی شارپ
    نوشته شده توسط mazaher5723 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 خرداد 1392, 08:06 صبح
  3. مبتدی: ارتباط بین اکسس و سی شارپ
    نوشته شده توسط هم دانشگاهی در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 22 تیر 1391, 10:27 صبح
  4. سوال: ارتباط بین فایل های سی شارپ
    نوشته شده توسط mehdy.programmer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1391, 15:07 عصر
  5. مقایسه ی بین جاوا و سی شارپ
    نوشته شده توسط مطهر در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 10 خرداد 1384, 23:38 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •