نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ساخت کلاینت

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار behnam3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    ساخت کلاینت

    سلام دوستان من میخوام چندین کامپیوتر رو بصورت اینترنتی شبکه کنم به طوری که :
    یک سرور بسازم که همه بهش وصل بشن بعد وقتی :
    pc 1 : 115.5.6.212
    pc 2 :5.59.42.101
    pc 1 از pc 2 پینگ میگیره pc2 بهش پینگ بده و برعکسشم باشه
    من کد هایی رو از روی آموزش ها نوشتم نمیدونم درست هست یا ن میزارم اگه نیاز به تغییر داشت بفرمائید
    اگرم کلا باید تغییر بدم بازم راهنماییم کنید متشکر میشم
    کد سرور :

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Threading;
    using System.Net;
    using System.Net.Sockets;
    using System.IO;

    namespace AhoorAServer
    {

    public partial class Form1 : Form
    {
    Socket serversocket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork,SocketType.Strea m,ProtocolType.Tcp);
    Socket clientsocket = null;
    serverDataContext db = new serverDataContext();

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    }


    private void btnstart_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var query = from q in db.server_ips select q ;
    string ips = query.Select(s => s.ip).Single();
    string ps = query.Select(s => s.port).Single().ToString();
    IPEndPoint ipendpointserver = new IPEndPoint(IPAddress.Parse(ips),int.Parse(ps));
    serversocket.Bind(ipendpointserver);
    serversocket.Listen(9999);
    clientsocket = serversocket.Accept();
    }

    private void btnstop_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (clientsocket != null)
    {
    clientsocket.Shutdown(SocketShutdown.Both);
    }
    if (serversocket != null)
    {
    serversocket.Shutdown(SocketShutdown.Both);
    }
    }catch(Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    }
    }

    private void btnexit_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    try
    {
    if (clientsocket != null)
    {
    clientsocket.Shutdown(SocketShutdown.Both);
    }
    if (serversocket != null)
    {
    serversocket.Shutdown(SocketShutdown.Both);
    }
    Environment.Exit(Environment.ExitCode);
    Application.Exit();
    }
    catch (Exception ex)
    {
    MessageBox.Show(ex.Message);
    Environment.Exit(Environment.ExitCode);
    Application.Exit();
    }
    finally{
    Environment.Exit(Environment.ExitCode);
    Application.Exit();
    }
    }

    }




    کد کلاینت :


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Net;
    using System.Net.Sockets;
    using System.Threading;

    namespace AhoorA_Client
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    Socket serversocket = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    Socket clentserver = new Socket(AddressFamily.InterNetwork, SocketType.Stream, ProtocolType.Tcp);
    serverDataContext db = new serverDataContext();
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void btnconnect_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    var query = from q in db.server_ips select q;
    string ips = query.Select(s => s.ip).Single();
    string ps = query.Select(s => s.port).Single().ToString();
    clentserver.Connect(IPAddress.Parse(ips), int.Parse(ps));


    }
    }
    }


    فقط خواهشا هر راهنمایی میتونید بکنید به پست قبلیم کسی جواب نداد

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار behnam3000
    تاریخ عضویت
    مرداد 1394
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: ساخت کلاینت

    این همه مهندس ینی هیچ کدوم یاد ندارید جواب بدید؟
    آخرین ویرایش به وسیله behnam3000 : شنبه 06 مرداد 1397 در 09:40 صبح

تاپیک های مشابه

  1. ساخت برنامه کلاینت سروری
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 25
    آخرین پست: سه شنبه 07 دی 1395, 14:02 عصر
  2. سوال: ساخت کلاینت سرور تحت وب .....
    نوشته شده توسط program2vb در بخش برنامه نویسی مرتبط با شبکه و وب در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 26 تیر 1391, 13:56 عصر
  3. سوال: ساخت یک میل کلاینت (Mail Clent) در VB.net چگونه ممکن است؟
    نوشته شده توسط Soltanifar در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 فروردین 1389, 22:45 عصر
  4. سوال: ساخت فایل word و اعمال تغییرات سمت کلاینت
    نوشته شده توسط yazd_alireza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 16 آذر 1388, 18:39 عصر
  5. ساخت کلاینت
    نوشته شده توسط amir200h در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 مرداد 1387, 20:06 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •