نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ثبت اطلاعات treeview در جدول

  1. #1

    ثبت اطلاعات treeview در جدول

    سلام
    فرض کنید یک treeview داریم که حاوی 20 زیر ساخه می باشد
    حالا میخواهم وقتی روی کلید ثبت کلیک کردم اطلاعات ایتمهای که تیک خورده انده (مثلا 10 ایتم )بصورت یک جا در جدول مورد نظر ثبت شود
    چگونه باید اینکار را انجام بدهم (برنامه mvc.net است)

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: ثبت اطلاعات treeview در جدول

    سلام این رو هم با جاوا اسکریپت تمام آیتم ها رو چک میکنید هر کدام که تیک خورده هستن رو توی یک آرایه میذارید و پاس میدین سمت سرور برای مثال یک hidden input داریم به اسم checkedList
    var myform = document.getElementById('MyFormId');var AllFormElements = myform.getElementsByTagName('input');
    function CheckBoxes(elems){
    for (var i = 0; i < elems.length; i++) {
    if (elems[i].type == 'checkbox') {
    if(elems[i].checked){
    AddToArray(elems[i]);
    }
    }
    }
    }
    var myGlobalArray=[];
    function AddToArray(elem){
    myGlobalArray.push(elem.id);
    }

    کم و بیش درست کار میکنه

  3. #3

    نقل قول: ثبت اطلاعات treeview در جدول

    سلام
    حال بخواهیم مثلا همراه Id داده های دیگر مانند datenow , Userid را هم ثبت کنیم چکار باید کنیم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: ثبت اطلاعات treeview در جدول

    سلام مجدد
    اطلاعات رو میشه به صورت اتریبیوت روی html داد مثلا همین userid رو هم بفرستید توی html ای که treeview میسازه که البته فقط یک بار با treeview کار کردم
    المنت هایی که چک خوردن رو میگیرید و توی یک فانکشن دیگه میگید المنت فعلی elem.getAttribute('userid') و برش میگردونید و ذخیرش میکنید توی همون ارایه

  5. #5

    نقل قول: ثبت اطلاعات treeview در جدول

    سلام
    مهندس الان یک مشکل دیگه دارم انهم اینه که ببینید view زیر را داریم



    @{
    ViewBag.Title = "UserPermmisionList";
    }
    <label>نام کاربری:</label>


    <div class="container">
    <input type="text" id="userId" />
    <nav>
    <div class="widget">
    <div class="widget_btm">
    <div style="display: block">
    <fieldset class="group">
    <legend><span>دسته بندی</span></legend>
    <div id="Categoris">
    @category()
    </div>
    </fieldset>
    </div>
    </div>
    </div>
    </nav>
    @{




    @helper category(int? p = null)
    {


    var db = new TreeView07.Models.TestEntities();
    var result = db.tb_Permission.Where(c => c.tb_UsersId == 1 && c.tb_Menus.ParentId == p).Select(c => new
    {
    tb_MenusId = c.tb_MenusId,
    Name = c.tb_Menus.Name,
    Status = c.Status
    }).ToList();
    <ul>
    @foreach (var item in result)
    {
    <li id="@item.tb_MenusId" class="s-desc">
    <input type="checkbox" id="@item.tb_MenusId" data-name="@item.Name" checked="@item.Status" />
    <a href="#">@item.Name</a>
    @category(item.tb_MenusId)
    </li>
    }
    </ul>
    }
    }
    </div>


    <button type="submit" id="insertPermmision">ثبت</button>



    حال می خواهم وقتی کاربر دکمه ثبت را زد
    نام کاربری که در text بالای صفحه واردمیشود بهمراه id و checked هر checkbox input در جدول ثبت شود(حدود20الی 100 تاcheckbox input داریم )
    اما نمی دام چگونه این اطلاعات را به سمت کنترلر پاس بدهم و عملیات ثبت را انجام بدهم
    میشه لطف کنید و کدش را قرار دهید
    باسپاس

  6. #6

    نقل قول: ثبت اطلاعات treeview در جدول

    اطلاعات را به صورت Json ارسال کنید
    https://jsfiddle.net/o96yag2q
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : چهارشنبه 17 مرداد 1397 در 06:47 صبح

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ثبت اطلاعات دیتاگرید در جدول به کمک Linq
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1394, 01:44 صبح
  2. سوال: ثبت اطلاعات دیتاگرید در جدول به کمک Linq
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 12 تیر 1394, 01:44 صبح
  3. سوال: ثبت اطلاعات RadioButton در جدول
    نوشته شده توسط Iran58 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 03 اردیبهشت 1393, 12:10 عصر
  4. پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 01 دی 1392, 23:54 عصر
  5. ثبت اطلاعات دیتاگرید در جدول
    نوشته شده توسط Sirwan Afifi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 22 تیر 1389, 14:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •