نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوالاتی درباره ی مفاهیم شیء گرایی

  1. #1

    سوالاتی درباره ی مفاهیم شیء گرایی

    سلام دوستان یه چند تا سوال درباره ی شیء گرایی داشتم

    خدا رو شکر شیء گرایی رو فهمیدم و بسیار خوب متوجه شدم اما مفاهیم کپسوله سازی و چندریختگی کمی برام گنگ بود دوستان اگه کسی میتونه روشن و واضح بگه برای چی برخی ویژگی ها و رفتار های یک کلاس رو کپسوله می کنیم اصلا آیا جز ویژگی ها رفتارها(متدها) رو هم کپسوله می کنیم و از این دسته همچنین چندریختگی رو اصلا نمی فهمم ممنونم کمکم کنید
    با تشکر

  2. #2
    کاربر جدید آواتار M.Rahimy
    تاریخ عضویت
    شهریور 1393
    محل زندگی
    کرج
    پست
    13

    نقل قول: سوالاتی درباره ی مفاهیم شیء گرایی

    مثالی در مورد polymorphism می‌زنم.
    فرض کن یک جعبه داری که قراره توش میوه بریزی. مثلا سیب، هلو، زردآلود و ... آیا باید همه اینا رو من برات بشمرم و نام ببرم؟ نه. من می‌گم «میوه» و شما اوکی هستی باهاش. هر میوه‌ای اومد میریزی توی جعبه. حالا اون «سیب» درسته وقتی میگه draw عکس سیب رو نشون میده، و هلو هم عکس هلو، اما نقش میوه رو هر دو دارن.

    اگر به جعبه بگم «سیب» قبول کن، باید یه جعبه دیگه هم بسازم که «زردآلو» قبول کنه. و الی آخر. اما اگه بگم میوه قبول کن، همون یه بار کافیه.

    مثل متدهامون:

    void sort(List data)

    به جای اینکه بزنی:
    void sort(StringArrayList data)

    void sort(IntegerArrayList data)

    void sort(IntegerLinkedList data)

تاپیک های مشابه

  1. مفاهیم شیء گرایی در زبانهای مختلف
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 22 مرداد 1386, 00:34 صبح
  2. شیء و شیء گرایی
    نوشته شده توسط Mohammad S در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1383, 20:52 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •