نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در حذف المان جدید ایجاد شده

  1. #1

    Question مشکل در حذف المان جدید ایجاد شده

    باسلام و احترام من میخوام یه سری باکس بذارم که با دکمه "افزودن" مشابه اون ساخته باشه و با دکمه حذف هر باکس ، باکس مورد نظر حذف بشه اما مشکلی که هس اینه که اگه المنت جدیدی ایجادکنم اونو دیگه نمیشناسه و رویداد کلیک دکمه حذفش کار نمیده! فکر میکنم به خاطر اینه که موقعی که تابع اون لود شده هنوز عنصر جدید اضافه نشده بود و عنصر رو نمیشناسه.ممنون میشم راهنماییم کنید.



    jQuery(document).ready(function($){

    $("#ambox_add").click(function(){
    var str = '<tr><td><input class="ambox_url" style="width:80%" type="url" placeholder="http://example.com/example.zip"> <input type="button" class="button-secondary ambox_select" value="انتخاب"> <input type="button" class="button-secondary ambox_delete" value="حذف"> <input type="text" placeholder="زمان آموزش" id="ambox_time"> <input type="text" placeholder="حجم فایل" id="ambox_time"></td></tr>';
    $("#ambox_table tbody").append(str);
    });

    $(".ambox_delete").click(function(){
    $(this).parent().parent().remove();
    });


    });


  2. #2
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در حذف المان جدید ایجاد شده

    باید رویداد رو به یه عنصر پدر که تغییر نمیکنه بچسبونی


        $(document).on('click' , ".ambox_delete" , function(){
    $(this).parent().parent().remove();
    });

  3. #3

    نقل قول: مشکل در حذف المان جدید ایجاد شده

    دستتون درد نکنه.
    فقط میشه یه توضیح یا لینکی راجع به این ساختار در جی کوئری بدین؟ آرگومان دوم تابع on دقیقا چه مقداری میگیره و از چه طریقی کار میکنه که تو این حالت مشکلی پیش نمیاد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل در حذف المان جدید ایجاد شده

    وقتی صفحه لود میشه رویداد ها به المنت های .ambox_delete چسبده میشه اصطلاحا و طبیعیه که شما وقتی دکمه ای رو بعد از لود شدن صفحه اضافه کنی به صفحه رویدادی بهش متصل نیست و کار نمیکنه .... به این روشی که من بهت گفتم رویداد به المنت پدر مثل Body یا document یا حتی یه div پدر که المنت های دکمه توش هستن چسبیده میشه و البته این هیچوقت تغییر نمیکنه و همیشه کار میکنه


    مثل اینه که به یه خونواده که 2 تا پسر داره بری به پسراش بگی فلان کار رو انجام بده بعدا اگه پسر جدیدی به خونواده اضافه شد طبیعتا شما بهش نگفتی کاری انجام بده و انجام نمیده .... ولی اگه به پدر خونواده بگی که پسرات فلان کار رو بکنن این شامل همه پسر های فعلی و آینده میشه

    http://api.jquery.com/on/

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در عدم شناسایی دیتابیس ایجاد شده توسط vs2012
    نوشته شده توسط HOSSEINONLINE7 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اسفند 1392, 16:20 عصر
  2. سوال: مشکل در نحوه لینک منو ایجاد شده با Flash menu 123
    نوشته شده توسط vahide amp در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 02 اردیبهشت 1392, 09:20 صبح
  3. حرفه ای: مشکل در ذخیره کردن بارکد ایجاد شده در سرور؟
    نوشته شده توسط alireza_rashvand در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 22 آبان 1391, 18:42 عصر
  4. مشكل در نصب برنامه نصب ایجاد شده با vb6
    نوشته شده توسط mehran_1361 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 06 شهریور 1388, 18:57 عصر
  5. یه مشکل در پیاده سازی طراحی ایجاد شده با سی اس اس
    نوشته شده توسط man_iran در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 17:07 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •