نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه انتقال كاربر به صفحه login

  1. #1

    Question نحوه انتقال كاربر به صفحه login

    با سلام
    در بعضي از برنامه ها ديدم كه وقتي سيستم اجرا ميشود و كاربر بعد از اجراي سيستم . مدت زمان زيادي از سيستم استفاده نميكند و سيستم در يك صفحه بدون استفاده باقي ميماند و كاربر مثلا بعد از 40 دقيقه ميخواهد با سيستم كاركند سيستم يصورت اتوماتيك كاربر را به صفحه login برنامه انتقال ميدهد . من چگونه ميتوانم اين كار را انجام دهم ؟

    باتشكز ...

  2. #2

    نقل قول: نحوه انتقال كاربر به صفحه login

    این موضوع مروبط به مدت زمان timeout مربوط به login هست. معمولا بین 20 دقیقه تا نیم ساعت تنظیم میشه.

    در تنظیمات web.config دنبال تگ زیر بگردید.


    <authentication mode="Forms">

    <forms loginUrl="~/Account/LogOn" timeout="15" cookieless="UseCookies" name="MySiteAuth" slidingExpiration="true" />
    </authentication>

  3. #3

    نقل قول: نحوه انتقال كاربر به صفحه login

    با تشكر از دوستان

    اگر كاربر مثلا بعد از يك يا دوساعت ديگر با سيستم مشغول بكار بشه چكار بايستي بكنيم . در اون زمان يك يا دوساعته تمامي sessionها محتويات خود را از دست خواهند داد ؟

  4. #4

    نقل قول: نحوه انتقال كاربر به صفحه login

    میتونید Sliding Expiration رو فعال کنید تا اگر کاربر بین اون timeout ای که تعریف کردید ، مشغول به کار با برنامه ی شما بود ، مدت زمان لاگین بودنش تمدید بشه.
    بعد از اتمام اون Timeout کاربر Logout میشه و محتویات Session از بین میره.

  5. #5

    نقل قول: نحوه انتقال كاربر به صفحه login

    میتونید Sliding Expiration رو فعال کنید
    چگونه ميتوانم اينكار را انجام دهم . اگر فعال بشه همينكه كاربر شروع بكار كردن نمود . ديگه sessionها محتويات خوشونو از دست نميدهند؟

  6. #6

    نقل قول: نحوه انتقال كاربر به صفحه login

    چگونه ميتوانم اينكار را انجام دهم .
    در Forms Authentication :

    <authentication mode="Forms">
    <forms
    loginUrl="~/Account/LogOn"
    timeout="2880"
    slidingExpiration="true"
    />
    </authentication>


    در Identity :
    https://www.jamessturtevant.com/post...tion-Timeouts/


    اگر فعال بشه همينكه كاربر شروع بكار كردن نمود . ديگه sessionها محتويات خوشونو از دست نميدهند؟
    اگر timeout برروی 20 دقیقه تنظیم شده و کاربر دقیقه 19 فعالیتی نکرده باشه و 1 دقیقه تا Logout شدنش باقی مونده باشه شروع به کار کنه ، Authentication Ticket اش به مدت 20 دقیقه دیگه تمدید میشه : 20 + 1

  7. #7

    نقل قول: نحوه انتقال كاربر به صفحه login

    با تشكر
    در web.config من authentication وجود ندارد . چگونه و در كدام قسمت از web.config ميتوانم آنرا ايجاد كنم؟

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 11
    آخرین پست: چهارشنبه 15 آذر 1391, 11:14 صبح
  2. چگونگی نحوه انتقال اطلاعات به صفحه جدید در گزارشات
    نوشته شده توسط EBRAHIM_BANIHOSEINI در بخش Foxpro
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 12 آذر 1391, 10:55 صبح
  3. مبتدی: انتقال کاربر به صفحه login
    نوشته شده توسط amirreyhaneh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 21 مرداد 1391, 22:37 عصر
  4. انتقال کاربر به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط .fatemeh در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 28 خرداد 1390, 10:39 صبح
  5. سوال: انتقال کاربر به صفحه login
    نوشته شده توسط hadeseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 22:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •