نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: رفع خطاهای مربوط به تابع move_uploaded_file

  1. #1

    رفع خطاهای مربوط به تابع move_uploaded_file

    سلام .من دارم از طریق ویدئو های آموزشی php رو یاد می گیرم.این تیکه از برنامه خطا داره که من اصلا نمی دونم چطوری باید رفعش کنم .به دستور move_uploaded_fileخطا میده.
    if(is_uploaded_file($tmp))
    {
    $ext=array("image/jpg","image/jpeg","image/png","image/gif");
    if(in_array($type,$ext))
    {
    $filename=md5($name,microtime()).substr($name,-5,5);
    $move=move_uploaded_file($tmp,"picture/".$filename);
    if($move)
    echo "آپلود فایل با موفقیت انجام شد";
    else
    echo "آپلود شما با موفقیت انجام نشد";

    خطا اینه:
    failed to open stream: Invalid argument in C:\xampp\htdocs\TM1\20.php on line 18
    Unable to move 'C:\xampp\tmp\phpBDE7.tmp' to 'picture/I�7[��_�L�d�26.JPG' in C:\xampp\htdocs\TM1\20.php on line

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: رفع خطاهای مربوط به تابع move_uploaded_file

    این
    $tmp چی هست و از کجا اومد ؟؟؟!!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: راست به چپ کردن پنجره مربوط به تابع MessageBox ؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 01 بهمن 1389, 09:11 صبح
  2. سوال: رفع error مربوط به timeout
    نوشته شده توسط مایکروسافت در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1388, 12:46 عصر
  3. تاييد خطاهاي مربوط به Append به صورت اتوماتيك
    نوشته شده توسط MOAHHAMDREZA RAMIN در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 07 بهمن 1387, 07:47 صبح
  4. کامپکت کردن بانک اکسس در و رفع مشکل مربوط به آن Dao
    نوشته شده توسط unforgiven در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 15 مهر 1384, 18:52 عصر
  5. مشکل این برنامه می شود رفع کرد مربوط به ارسال و دریافت ایمیل
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 26 شهریور 1384, 16:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •