نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: باز کردن و انتخاب مسیر فایل یا پوشه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    Question باز کردن و انتخاب مسیر فایل یا پوشه

    سلام به همه :-)
    دوستان من با این کد (با اینتنت) مسیر فایل یا دایرکتوری رو میگیرم و توی استرینگ میریزم
    منتها دو تا مشکل داره :
    1- فقط مسیر فایل های روی حافظه گوشی میده و اگه فایل یا پوشه از sdCard انتخاب بشه ، استرینگ مقدارش همون null میمونه !؟
    2- و مشکل عجیب و غریب دیگه اینکه مثلا روی یه گوشی که دارپ باکس نصب بود فقط دراپ باکس رو نشون میده (واسه انتخاب)
    این کد هست ش :

    Intent intent = new Intent(Intent.ACTION_GET_CONTENT);                intent.setType("application/pdf");
    startActivityForResult(Intent.createChooser(intent , "?????? ????"), 1);




    @SuppressWarnings("ConstantConditions")
    @Override
    protected void onActivityResult(int requestCode, int resultCode, Intent data) {
    if (requestCode == 1)
    if (resultCode == RESULT_OK) {
    Uri fileUri = data.getData();
    String path = getPath(this, fileUri);
    FILE_PATH.setText(path);
    }
    }


    private String getPath(final Context context, final Uri uri) {
    if (DocumentsContract.isDocumentUri(context, uri)) {
    if (isExternalStorageDocument(uri)) {
    final String docId = DocumentsContract.getDocumentId(uri);
    final String[] split = docId.split(":");
    final String type = split[0];
    if ("primary".equalsIgnoreCase(type)) {
    return Environment.getExternalStorageDirectory() + "/" + split[1];
    }
    } else if (isDownloadsDocument(uri)) {
    final String id = DocumentsContract.getDocumentId(uri);
    final Uri contentUri = ContentUris.withAppendedId(Uri.parse("content://downloads/public_downloads"), Long.valueOf(id));
    return getDataColumn(context, contentUri, null, null);
    } else if (isMediaDocument(uri)) {
    final String docId = DocumentsContract.getDocumentId(uri);
    final String[] split = docId.split(":");
    final String type = split[0];
    Uri contentUri = null;
    if ("image".equals(type)) {
    contentUri = MediaStore.Images.Media.EXTERNAL_CONTENT_URI;
    } else if ("video".equals(type)) {
    contentUri = MediaStore.Video.Media.EXTERNAL_CONTENT_URI;
    } else if ("audio".equals(type)) {
    contentUri = MediaStore.Audio.Media.EXTERNAL_CONTENT_URI;
    }
    final String selection = "_id=?";
    final String[] selectionArgs = new String[]{split[1]
    };
    return getDataColumn(context, contentUri, selection, selectionArgs);
    }
    } else if ("content".equalsIgnoreCase(uri.getScheme())) {
    return getDataColumn(context, uri, null, null);
    } else if ("file".equalsIgnoreCase(uri.getScheme())) {
    return uri.getPath();
    }
    return null;
    }


    public static String getDataColumn(Context context, Uri uri, String selection, String[] selectionArgs) {
    Cursor cursor = null;
    final String column = "_data";
    final String[] projection = {column};
    try {
    cursor = context.getContentResolver().query(uri, projection, selection, selectionArgs, null);
    if (cursor != null && cursor.moveToFirst()) {
    final int column_index = cursor.getColumnIndexOrThrow(column);
    return cursor.getString(column_index);
    }
    } finally {
    if (cursor != null)
    cursor.close();
    }
    return null;
    }


    public static boolean isExternalStorageDocument(Uri uri) {
    return "com.android.externalstorage.documents".equals(uri .getAuthority());
    }


    public static boolean isDownloadsDocument(Uri uri) {
    return "com.android.providers.downloads.documents".equals (uri.getAuthority());
    }


    public static boolean isMediaDocument(Uri uri) {
    return "com.android.providers.media.documents".equals(uri .getAuthority());
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: باز کردن و انتخاب مسیر فایل یا پوشه

    دوستان کسی نمیدونه مشکل از کجاس ؟
    یا راه حل بهتری نداره - که بشه فایل رو از روی حافظه داخلی یا sdcard همزمان انتخاب کرد !؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار ghasem110deh
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1393
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,148

    نقل قول: باز کردن و انتخاب مسیر فایل یا پوشه

    کسی راه حلی به ذهن ش نمیرسه !؟

تاپیک های مشابه

  1. زیپ کردن فایل یا پوشه و گذاشتن رمز روی آن
    نوشته شده توسط bitroo در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 خرداد 1393, 20:44 عصر
  2. مسير فايل يا پوشه
    نوشته شده توسط seleron در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 16 فروردین 1393, 08:07 صبح
  3. باز کردن یک فایل یا پوشه
    نوشته شده توسط Samiee در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: شنبه 14 مرداد 1391, 12:34 عصر
  4. بستن فرم اول و باز کردن فرم دوم یک فایل DLL
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1385, 07:23 صبح
  5. باز کردن و خواندن یک فایل متن وحذف کردن فایل
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 18:15 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •