نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: اجباری بودن کلید خارجی

  1. #1

    Question اجباری بودن کلید خارجی

    سلام
    چرا وقتی 2 تا از کلیدخارجیها اجباری میشوند برنامه هنگام اجرا خطا میده ولی وقتی یکیش اختیاری میشه دیگه خطا نمیده؟
    خطا این است.
       Public class tblMessage
    {
    public int ID { get; set; }
    ……………
    ……………
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Inver seProperty("tblMessages")]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Forei gnKey("UserSend")]
    public virtual tblUser tblUser { get; set; }

    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Inver seProperty("tblMessages2")]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Forei gnKey("UserGet")]
    public virtual tblUser tblUser2 { get; set; }
    }

    Public class tblUser {
    public int ID { get; set; }
    ……………
    ……………
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Inver seProperty("tblUser")]
    public virtual List<tblMessage> tblMessages { get; set; }

    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Inver seProperty("tblUser2")]
    public virtual List<tblMessage> tblMessages2 { get; set; }
    }



    2.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ali_md110
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    1,181

    نقل قول: اجباری بودن کلید خارجی

    نحوه تعریف کلید خارجی اشتباه هست

    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Forei gnKey("UserSend")]

    این UserSend کجاست؟

    یا UserGet وجود ندارد

    در ضمن InverseProperty در جدول فرزند الزامی ندارد تعریف کنید و اینجا هم باز اشتباه تعریف کردید

  3. #3

    نقل قول: اجباری بودن کلید خارجی

    نقل قول نوشته شده توسط ali_md110 مشاهده تاپیک
    نحوه تعریف کلید خارجی اشتباه هست

    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Forei gnKey("UserSend")]

    این UserSend کجاست؟

    یا UserGet وجود ندارد

    در ضمن InverseProperty در جدول فرزند الزامی ندارد تعریف کنید و اینجا هم باز اشتباه تعریف کردید
    ببخشید یادم رفته بود اونا رو هم بنویسم:
        public class tblMessage    {
    public tblMessage()
    {

    }


    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Datab aseGenerated(System.ComponentModel.DataAnnotations .Schema.DatabaseGeneratedOption.None)]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Key]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Required]
    public int ID { get; set; }


    //[System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Forei gnKey("tblUser")]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Required]
    public int UserGet { get; set; }


    //[System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Forei gnKey("tblUser")]
    public int? UserSend { get; set; }


    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Inver seProperty("tblMessages")]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Forei gnKey("UserSend")]
    public virtual tblUser tblUser { get; set; }


    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Inver seProperty("tblMessages2")]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Forei gnKey("UserGet")]
    public virtual tblUser tblUser2 { get; set; }
    }


    public class tblUser
    {
    public tblUser()
    {


    }


    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Datab aseGenerated(System.ComponentModel.DataAnnotations .Schema.DatabaseGeneratedOption.None)]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Required]
    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Key]
    public int ID { get; set; }

    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Inver seProperty("tblUser")]
    public virtual List<tblMessage> tblMessages { get; set; }


    [System.ComponentModel.DataAnnotations.Schema.Inver seProperty("tblUser2")]
    public virtual List<tblMessage> tblMessages2 { get; set; }
    }


    ببخشید من تازه asp.net mvc رو یاد میگیرم. کلاس فرزند کدومه؟
    آیا نحوه تعریف کلید خارجی اشتباه است؟
    مگه نگفتید الزامی ندارد به تعریف Inversproperty در کلاس فرزند، پس چرا در صورت تعریف گفتید اشتباه است؟
    آخرین ویرایش به وسیله kamran_14 : یک شنبه 31 تیر 1397 در 08:27 صبح

تاپیک های مشابه

  1. نال بودن کلید خارجی
    نوشته شده توسط مهدی هادیان2 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 28 آذر 1391, 13:44 عصر
  2. آیا امکان نال بودن کلید خارجی در ارتباط جداول وجود دارد؟
    نوشته شده توسط rezadaraee در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 11 مهر 1391, 19:19 عصر
  3. نال بودن کلید خارجی یا 2 جدول
    نوشته شده توسط مهدی هادیان2 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 06 فروردین 1391, 12:28 عصر
  4. خالی بودن textBox که کلید خارجی هستند
    نوشته شده توسط mori_1367 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 اردیبهشت 1388, 20:03 عصر
  5. کلید خارجی
    نوشته شده توسط webdeveloper در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 17 آبان 1384, 12:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •