نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: شماره گیری با Modem

  1. #1

    شماره گیری با Modem

    برای شماره گیری با مودم در دلفی چه باید کرد
    لطفاْ مرا راهنمایی کنید (کامپونت نمی خواهم )

  2. #2
    برادر عباس

    این سوالت رو خود من 2 بار تا حالا جواب دادم . جواب زیر رو بخونی میفهمی که داخل اون کامپوننتهاءیکه بهت گفتم هم کار خارق العاده ای صورت نمیگیره .

    الف) باید بدونی مودمت روی کدوم پورت نصب شده . مثلا COM2

    ب) باید از تابع CreateFile برای دسترسی پیدا کردن به Handle مودم استفاده کنی . به این ترتیب : hCommFile := CreateFile(PChar('COM2),
    GENERIC_WRITE,
    0,
    nil,
    OPEN_EXISTING,
    FILE_ATTRIBUTE_NORMAL,
    0);

    hcommfile رو به صورت Thandle تعریف کن


    حالا اگه هندل مودم برگرده ( اتصال برقرار بشه ) میتونی از تابع WriteFile با استفاده از هندل مودم شماره گیری کنی . فقط باید قبل از شماره تلفنت دستور ADTD رو اضافه کنی . البته ممکنه تو مودمهای خاصی این دستور ( که به مودم میفهمونه شماره بگیره ) متفاوت باشه که در اون صورت باید منوآل های مودمت رو برای اطلاعات بیشتر ببینی .ضمن اینکه برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد توابع API مذکور حتما راهنمای SDK ویندوز رو ببین .

    موفق باشی .

  3. #3
    سلام
    سی دی دلفی 6 ، شامل دو سی دیه که یکیش شامل tools& component& sample است. تو سی دی دوم یک برنامه ی کامل با rasdialerهست که خود من همونو تغییر دادم که برنامه اتوماتیک dial کنه و به isp وصل بشه و یک سری کارهایی که مد نظرم بود انجام بده و دوباره disconnect. کلیه مراحل تشخیص مودم و responseهای مختلف هم در نظر گرفته شده.یعنی کارتون خیلی راهته.

  4. #4
    می شه در مورد caller ID هم دستور بنویسید؟

  5. #5
    سلام
    اگه میشه همون طور که oracle هم خواسته در مورد Caller id هم توضیح بدین
    ولی اگه ممکنه بدون ocx

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    با سلام و تشکر از دوستان فعال
    این برنامهrasdialer را علاوه بر آن سی دی از کجا می توان دریافت کرد

    SOS for learn

  7. #7
    با سلام،

    توابع مربوط به RAS و <span dir=ltr>TAPI(Telephony API)</span> در راهنمای SDK خود دلفی موجودند ولی انواع و اقسام کامپوننتهای RAS تو سایت www.torry.net و یا سایتهای مشابه رایگان موجودند.

    بخش RAS
    http://www.torry.net/pages.php?id=200

    بخش TAPI
    http://www.torry.net/pages.php?id=199

    اگه از راهنمای SDK استفاده کنید خیلی بیشتر یاد میگیرید.
    :flower:

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار babila
    تاریخ عضویت
    شهریور 1383
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    293

    یک برنامه نمونه

    دوست عزیز فکر کنم این برنامه به دردت بخوره!!

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    درود بر همه دوستان جوینده دانش
    از اینکه موضوع اینجانب را می خوانید سپاس گزارم

    چگونه می توان با کمک مودم برداشتن گوشی تلفن را شبیه سازی نمود؟

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    بی خود شده ام جانا بی خود تر از این خواهم با چشم تو می گویم من مست چنین خواهم
    من تاج نمی خواهم من تخت نمی خواهم در خدمتت افتادن بر روی زمین خواهم

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار MiRHaDi
    تاریخ عضویت
    تیر 1383
    محل زندگی
    تهران - سوهانک
    پست
    982
    سلام
    برداشتن ATH1
    گذاشتن ATH0
    بای

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار delphi77
    تاریخ عضویت
    مرداد 1383
    محل زندگی
    ایران تهران
    پست
    743
    درود بر همه شما جویندگان دانش
    از توجه شما نسبت به این موضوع سپاس گزارم

    لطفا یک توضیح مختصر بفرمائید؟

    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    من تاج نمی خواهم من تخت نمی خواهم
    در خدمتت افتادن بر روی زمین خواهم

تاپیک های مشابه

  1. شماره گیری اتوماتیک از درون برنامه
    نوشته شده توسط مهران جمشیدی در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 10
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 06:23 صبح
  2. شماره گیری تلفن
    نوشته شده توسط یعقوب در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 15
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1385, 08:54 صبح
  3. بررسی وضعیت خط تلفن بعد از شماره گیری
    نوشته شده توسط farahani88 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 18 مرداد 1383, 16:49 عصر
  4. شماره گیری با مودم
    نوشته شده توسط sun در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 24 فروردین 1383, 08:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •