نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل مقایسه هنگام دریافت رشته ها

  1. #1

    مشکل مقایسه هنگام دریافت رشته ها

    با سلام
    من تازه کارم و می دونم سوالم طنزی بیش نیست ولی هر چی گشتم به نتیجه نرسیدم.
    من توی فرم خودم یه جا تاریخ رو (به زبان فارسی )با post می فرستم ولی وقتی دریافت می کنم و مثلا چک می کنم که سال رو برابر 1397 وارد کرده باشه جواب نمی ده، با strlen میگیریم می بینم طول رشته رو دوبرابر نشون میده.
    راه حل چیه؟ کلا برای زبان فارسی چطور باید مقایسه کرد؟

    $mnth=str_replace("/",'', ($_POST['urezervedate']));

    $val1=mb_substr($mnth,0,4);

    if(strcmp($val1,"1397")==0)

    echo "ok";


  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1394
    محل زندگی
    ایران
    پست
    357

    نقل قول: مشکل مقایسه هنگام دریافت رشته ها

    سلام اگر داری با فونت فارسی میفرستی مقدار ورودی رو خب طبیعی هست هر یک کارکتر فارسی دوبرابر طول داره یا بایست مقدار ورودی خروجی رو هر دو انگلیسی بفرستی یا اینکه از یه فیلتر مقدار ورودی رو عبور بدی بعد رشته نهایی رو مقایسه کنی اینم تابع

    البته فکر نکنی دوبار اعداد نوشته شدن بلکه توی بعضی دستگاهها کد اسکی فرق میکنه مثلا ۵ با ٥ فرق میکنه

    بفرماییید خدمت شما ولی سعی کن لقمه اماده تحویل نگیری



    public static function english($string) { $string = str_replace('۰','0',$string); $string = str_replace('٠','0',$string); $string = str_replace('۱','1',$string); $string = str_replace('١','1',$string); $string = str_replace('۲','2',$string); $string = str_replace('٢','2',$string); $string = str_replace('۳','3',$string); $string = str_replace('٣','3',$string); $string = str_replace('۴','4',$string); $string = str_replace('٤','4',$string); $string = str_replace('۵','5',$string); $string = str_replace('٥','5',$string); $string = str_replace('۶','6',$string); $string = str_replace('٦','6',$string); $string = str_replace('۷','7',$string); $string = str_replace('٧','7',$string); $string = str_replace('۸','8',$string); $string = str_replace('٨','8',$string); $string = str_replace('۹','9',$string); $string = str_replace('٩','9',$string); return $string; }

  3. #3

    نقل قول: مشکل مقایسه هنگام دریافت رشته ها

    ممنونم ازت، از دیشب دارم زور می زنم و هر آنچه که فکرشو بکنی و نکنی تست کردم نشد که نشد.(
    بفرماییید خدمت شما ولی سعی کن لقمه اماده تحویل نگیری
    )
    اصلا فکر نمی کردم مربوط به اینجای کار باشه چون از $_POST که می گرفتم و Echo می زدم تو خروجی انگلیسی نشون می داد. اما انگار داشتم گول ظاهرو می خوردم.
    آقا دمت گرم جواب داد خوبم جواب داد. هر چقد فک کنی تشکر و قدردانی.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار plague
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    2,360

    نقل قول: مشکل مقایسه هنگام دریافت رشته ها

    var_dump اگه بکنی طول رشته و کاراکتر ها رو نشون میده

  5. #5

    نقل قول: مشکل مقایسه هنگام دریافت رشته ها

    درود

    از این کد استفاده کنید : https://miladworkshop.ir/paste/EsUry9

  6. #6

    نقل قول: مشکل مقایسه هنگام دریافت رشته ها

    ممنونم از شما دوست من

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 24 خرداد 1390, 16:55 عصر
  2. مبتدی: مشکل با استفاده از رشته ها
    نوشته شده توسط Arcsinos در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 29 اردیبهشت 1390, 11:24 صبح
  3. مشکل در کار با رشته ها
    نوشته شده توسط samanss در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1388, 01:12 صبح
  4. چند مشکل در رابطه با رشته ها ؟؟؟
    نوشته شده توسط ali_mohamadi8928 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 18 اسفند 1386, 15:40 عصر
  5. مشکل در مرتب کردن رشته ها
    نوشته شده توسط m_tabari در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 29 آبان 1384, 11:59 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •