نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: گزارش گیری در C#‎‎ با استفاده از report

  1. #1

    گزارش گیری در C#‎‎ با استفاده از report

    با سلام
    من یه برنامه نوشتم
    اطلاعات کامل و دقیق توی dataGridView راحت نمایش داده میشن
    حالا من میخوام همین اطلاعات و محتویات dataGridView رو به report بفرستم
    ممنون میشم اگه راهنمایی کنین.
    این هم کد مربوط به datagridview که اطلاعات رو نشون میده


    if (label5.Text!="" & label6.Text!="") {
    int a = int.Parse(label5.Text);
    int b = int.Parse(label6.Text);
    DataSet ds = new DataSet();
    OleDbDataAdapter adp = new OleDbDataAdapter();
    adp.SelectCommand = new OleDbCommand();
    adp.SelectCommand.Connection = oleDbConnection2;
    adp.SelectCommand.CommandText = "select * from gatepass where EXPGatePass >=" + a.ToString() + "and EXPGatePass <=" + b.ToString();
    //adp.SelectCommand.Parameters.AddWithValue("@name", a + "%");
    adp.Fill(ds, "t1");
    dataGridView1.DataSource = ds;
    dataGridView1.DataMember = "t1";
    }

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: گزارش گیری در C#‎‎ با استفاده از report

    شما میتونید از StimulReport ، FastReport یا CrystalReport استفاده کنید ولی پیشنهاد من StimulReport هست. چون هم از نظر طراحی راحت و سریع عست هم از نظر اجرا.

  3. #3

    نقل قول: گزارش گیری در C#‎‎‎ با استفاده از report

    نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک
    شما میتونید از StimulReport ، FastReport یا CrystalReport استفاده کنید ولی پیشنهاد من StimulReport هست. چون هم از نظر طراحی راحت و سریع عست هم از نظر اجرا.
    راه حلش رو میشه بیشتر توضیح بدی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: گزارش گیری در C#‎‎‎‎ با استفاده از report

    نقل قول نوشته شده توسط farhadp69 مشاهده تاپیک
    راه حلش رو میشه بیشتر توضیح بدی
    شما StimulReport رو دانلود کن و نصب کن رو سیستم.
    من یک آموزش از Stimul دارم که میذارم برای شما. خیلی راحت به شما آموزش میده یه گزارش بسازید و از داخل برنامه اجراش کنید.
    برای باز کردن فایل های آموزش نیاز به Falsh Player روی مرورگر دارید.

    http://s9.picofile.com/file/83324192...Start.rar.html

  5. #5

    نقل قول: گزارش گیری در C#‎‎‎‎ با استفاده از report

    نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک
    شما StimulReport رو دانلود کن و نصب کن رو سیستم.
    من یک آموزش از Stimul دارم که میذارم برای شما. خیلی راحت به شما آموزش میده یه گزارش بسازید و از داخل برنامه اجراش کنید.
    برای باز کردن فایل های آموزش نیاز به Falsh Player روی مرورگر دارید.

    http://s9.picofile.com/file/83324192...Start.rar.html

    نمیشه

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: گزارش گیری در C#‎‎‎‎ با استفاده از report

    نقل قول نوشته شده توسط farhadp69 مشاهده تاپیک
    نمیشه
    چی نمیشه دوست عزیز؟

  7. #7

    نقل قول: گزارش گیری در C#‎‎‎‎‎ با استفاده از report

    نقل قول نوشته شده توسط sds1920 مشاهده تاپیک
    چی نمیشه دوست عزیز؟
    هرکاری میکنم نمیشه محتویات datagridview رو به report انتقال داد

  8. #8
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: گزارش گیری در C#‎‎‎‎‎ با استفاده از report

    نقل قول نوشته شده توسط farhadp69 مشاهده تاپیک
    هرکاری میکنم نمیشه محتویات datagridview رو به report انتقال داد
    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1900837
    لطفاً از پرسیدن سوال در خصوصی خودداری کنید.
    قبل از ایجاد تاپیک، حتماً قوانین سایت را مطالعه فرمایید.
    قوانین پرسش های دانشجویی
    برای درست وارد شدن کد در قالب C#‎‎‎ سایت، ابتدا کد رو درون Notepad.exe کپی سپس از اونجا به سایت در قالب C#‎‎‎ منتفل کنید
    نرم افزار code manager دستیار برنامه نویسان جهت نگهداری کد ها

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 09 تیر 1393, 09:21 صبح
  2. سوال: گزارش گیری در سی شارپ بدون استفاده از کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط Mehran93 در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 10 خرداد 1393, 22:25 عصر
  3. سوال: عملیات و مراحل گزارش گیری در visual studio2008 با استفاده از sql و به کمک linq را نیاز دارم
    نوشته شده توسط mohammad kafiyan در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 15 بهمن 1390, 10:02 صبح
  4. گزارش گیری در سی شارپ بدون استفاده از کریستال خود ویژال
    نوشته شده توسط worldvomputer در بخش ابزارهای گزارش سازی
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 11:11 صبح
  5. 'گزارش گیری در VB.NET با استفاده از کریستال ریپورت بدون نیاز به نصب کریستال ریپورت
    نوشته شده توسط hoolooj4u در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1384, 22:20 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •