نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: تغییر در لود اول سایت

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    43

    تغییر در لود اول سایت

    سلام
    یک پنل مدیریت ورد پرس رو در اختیار دارم اما با توجه به کار باید این سایت رو لینک بدم به ی دامنه دیگه میخواستم بدونم چطور میتونم در لود ابتدای سایت لینک بخوره به سایت دیگه؟؟؟
    دسترسی به هاست هم ندارم

  2. #2

    نقل قول: تغییر در لود اول سایت

    نقل قول نوشته شده توسط bisotun مشاهده تاپیک
    سلام
    یک پنل مدیریت ورد پرس رو در اختیار دارم اما با توجه به کار باید این سایت رو لینک بدم به ی دامنه دیگه میخواستم بدونم چطور میتونم در لود ابتدای سایت لینک بخوره به سایت دیگه؟؟؟
    دسترسی به هاست هم ندارم
    اگه می‌خوای موقع بارگذاری اولیه ریدایرکت بشه از تابع header استفاده کن. مثلاً

    header("Location: https://iostream.ir");
    exit();

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    پست
    43

    نقل قول: تغییر در لود اول سایت

    سلام ممنونم از شما...من به php تسلط ندارم میشهبگید دقیقا از کجا یاید این کد رو بزنم

تاپیک های مشابه

  1. نحوه درج اخبار در صفحه اول سایت
    نوشته شده توسط aminsharifloo در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 دی 1390, 09:00 صبح
  2. چاپ اخرین مطالب به صورت بلاکبندی در صقحه اول سایت
    نوشته شده توسط alasht در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 24 بهمن 1389, 17:26 عصر
  3. پخش فلش در صفحه اول سايت
    نوشته شده توسط Elmira1987 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 14 بهمن 1389, 10:44 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 اردیبهشت 1388, 21:32 عصر
  5. نمایش لیست مقالات جدید در صفحه اول سایت ...
    نوشته شده توسط Mahmood_M در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 15 خرداد 1386, 08:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •