نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

  1. #1

    Angry ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    سلام دوستان تورو خدا بگید چیکار کنم یه عکس تو برنامم بزارم واقعا داره تو مخم میره نمیدونم چیکار کنم
    هر عکسی تو imageview میزارم Run نمیشه و بالا نمیاد
    2018-07-29_210421.png
    2018-07-29_210510.png
    2018-07-29_210523.png

    عکس png هست بگید چیکار کنم Run بشه و ارور پایین رو نده (در بقیه موارد مشکلی ندارم فقط وقتی imageView میزارم اینطور میشه)
    2018-07-29_210657.jpg

  2. #2

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    از لاگ کت عکس بذار متن قرمز ارور رو مشخص میکنه

  3. #3

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط smock_74 مشاهده تاپیک
    سلام دوستان تورو خدا بگید چیکار کنم یه عکس تو برنامم بزارم واقعا داره تو مخم میره نمیدونم چیکار کنم
    هر عکسی تو imageview میزارم Run نمیشه و بالا نمیاد
    2018-07-29_210421.png
    2018-07-29_210510.png
    2018-07-29_210523.png

    عکس png هست بگید چیکار کنم Run بشه و ارور پایین رو نده (در بقیه موارد مشکلی ندارم فقط وقتی imageView میزارم اینطور میشه)
    2018-07-29_210657.jpg
    دوست عزیز !
    در کنترل imageView بجای استفاده از این ""=app.srcCompat پراپرتی باید از این استفاده کنید ""=android:src معمولا وقتی کنترل ImageView را خودتون به صورت Customize می نویسید از scrCompat استفاده میکنید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    عکس rtrd که برای نمایش انتخاب کردید هونطور که جلوی اسمش v24 گذاشته برای api های 24 به بالا کار میکنه و نمایش میده یه نسخه دیگه کپی کنید داخل drawable برای api های پایین تر

  5. #5

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط farhad_shiri_ex مشاهده تاپیک
    دوست عزیز !
    در کنترل imageView بجای استفاده از این ""=app.srcCompat پراپرتی باید از این استفاده کنید ""=android:src معمولا وقتی کنترل ImageView را خودتون به صورت Customize می نویسید از scrCompat استفاده میکنید
    داداش انجام دادم اما هنوزم Run نمیشه
    2018-07-30_122452.png

  6. #6

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط s3dhossein مشاهده تاپیک
    از لاگ کت عکس بذار متن قرمز ارور رو مشخص میکنه
    بفرما اینم عکساش البته من که چیزی ازشون نفهمیدم

    2018-07-30_122849.jpg
    2018-07-30_122921.png
    2018-07-30_122944.png
    2018-07-30_122957.png

  7. #7

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    عکس rtrd که برای نمایش انتخاب کردید هونطور که جلوی اسمش v24 گذاشته برای api های 24 به بالا کار میکنه و نمایش میده یه نسخه دیگه کپی کنید داخل drawable برای api های پایین تر
    سلام ببخشید من ندیدم جلوی اسمش v24 بنویسه هر جا گشتم نبود شما چطور متوجه شدید v24 میخواد؟
    پس با این حساب باید api های 24 به بالا رو دانلود کنم و بعد روی شبیه سازی که api ان بالای 24 هست Run اش کنم درسته؟
    ممنون که پاسخ دادید امیدوارم جواب بده

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار hharddy
    تاریخ عضویت
    اسفند 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    383

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط smock_74 مشاهده تاپیک
    سلام ببخشید من ندیدم جلوی اسمش v24 بنویسه هر جا گشتم نبود شما چطور متوجه شدید v24 میخواد؟
    پس با این حساب باید api های 24 به بالا رو دانلود کنم و بعد روی شبیه سازی که api ان بالای 24 هست Run اش کنم درسته؟
    ممنون که پاسخ دادید امیدوارم جواب بده
    در تصویر میبینید داخل پرانتز نوشته v4
    بله اگر روی گوشی با api24 به بالا تست کنید کدتون اجرا میشه


    برای حل مشکل وقتی عکس و کپی میکنید داخل drawble گزینه بدون v24 و انتخاب کنید مثل عکس زیر


  9. #9

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط smock_74 مشاهده تاپیک
    بفرما اینم عکساش البته من که چیزی ازشون نفهمیدم

    2018-07-30_122849.jpg
    2018-07-30_122921.png
    2018-07-30_122944.png
    2018-07-30_122957.png
    1- همونطور ک دوستمون گفتن ممکنه مشکل از ورژن api باشه تست کنید
    2- اروری ک عکس گرفته میگه ریسورستون رو نمیتونه به عنوان drawble بشناسه و اینفلیت کنه
    اگه عکستون وکتور هست و مطمئنید باید از این قطعه کد استفاده کنید
    android:src.
    app:srcCompat . و setImageResource()

    رو هم یه چک کنید تست بگیرید


    به این صورت که یبار android:src="@drawable/"

    app:srcCompat="@drawable/ تست کنید ببنید مشکل حل میشه یا خیر

    minsdk رو هم تغیر بدید تست کنید احتمالا اوکی بشه

  10. #10

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    در تصویر میبینید داخل پرانتز نوشته v4
    بله اگر روی گوشی با api24 به بالا تست کنید کدتون اجرا میشه


    برای حل مشکل وقتی عکس و کپی میکنید داخل drawble گزینه بدون v24 و انتخاب کنید مثل عکس زیر

    سلام دوست عزیز من چند روز پیش دقیقا همین مشکلو داشتم شما موقع کپی کردن فایل سه نوع فایل را نشان میدهد که اون فایلو کجا بریزی شما باید موقع انتخاب پوشه drawable

  11. #11

    نقل قول: ارور imageView چیه لطفا کمک کنید

    نقل قول نوشته شده توسط hharddy مشاهده تاپیک
    در تصویر میبینید داخل پرانتز نوشته v4
    بله اگر روی گوشی با api24 به بالا تست کنید کدتون اجرا میشه


    برای حل مشکل وقتی عکس و کپی میکنید داخل drawble گزینه بدون v24 و انتخاب کنید مثل عکس زیر

    سلام داداش بالاخره مشکلم حل شد البته تا حدودی روی بعضی اکثر شبیه ساز ها هنوز مشکل دارم از شما هم ممنونم
    2018-08-15_214901.png
    2018-08-15_214959.png
    2018-08-15_215350.png



    میدونید این ارور شبیه ساز رو چطور حل کنم(sdk هم کامله)؟




    2018-08-16_210354.png

تاپیک های مشابه

  1. این ارور چیست؟ لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط nedaei در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 21 بهمن 1395, 18:52 عصر
  2. ارور هنگام اجرای اندروید استدیو لطفا کمک کنید !!
    نوشته شده توسط rooterror در بخش Android Studio
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 مهر 1394, 11:11 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 مرداد 1393, 10:32 صبح
  4. یک ارور لطفا کمک کنید
    نوشته شده توسط mohammad hoseini در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 تیر 1392, 17:01 عصر
  5. سوال: ارور در اضافه کردن کتابخانه JQuery (لطفا کمک کنید)
    نوشته شده توسط Nafas_pce72 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 20 دی 1391, 00:25 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •