نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: فایده کاربرد nameof در RedirectToAction چیست

  1. #1

    فایده کاربرد nameof در RedirectToAction چیست

    سلام
    تفاوت
    return RedirectToAction(nameof(Index));

    با
      return RedirectToAction("Index");

    در چیست
    باتشکر

  2. #2

    نقل قول: فایده کاربرد nameof در RedirectToAction چیست

    فرض کنید به دفعات زیاد از نام اکشن Index استفاده کرده اید. و به هر دلیلی الان نیاز دارید نام این اکشن را تغییر بدید.
    در صورتی که از روش دوم(نام به صورت رشته) استفاده کرده باشید مجبورید هر کجا از این نام استفاده کرده اید را به یاد داشته باشید تا بتوانید اصلاحش کنید و اگر فراموش کنید چون کامپایل بدون خطا انجام میشه باید در زمان اجرا به خطا برخورد کنید تا متوجه بشید و مقدار این رشته را اصلاح کنید؛ زمانی که به دفعات از این رشته استفاده کرده باشید خطایابی مشکل میشه.
    اما اگر از nameof استفاده کنید در صورتی که نام اکشن را تغییر بدید و فراموش کنید در جاهای دیگر اصلاحش کنید، در این صورت در زمان کامپایل خطا خواهید داشت که میتونید برطرفش کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کاربرد کلمه ی کلیدی var در C#‎ چیست ؟؟
    نوشته شده توسط mohammadghaderian.bp در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 اسفند 1395, 11:58 صبح
  2. XML چیست و کاربرد آن در کجاست ؟
    نوشته شده توسط reza10wert در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 15 فروردین 1391, 02:00 صبح
  3. كاربرد Inherits در صفحات وب چيست
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 13 اسفند 1387, 00:04 صبح
  4. SVG چیست ؟ کاربرد SVG در XML چگونه است ؟
    نوشته شده توسط tesoke در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 18 آبان 1387, 11:46 صبح
  5. PHPBB چیست و کاربرد آن در طراحی تالار گفتمان!
    نوشته شده توسط zeinab03 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آذر 1385, 11:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •