نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: اتصال qml به cpp در Qt

  1. #1

    اتصال qml به cpp در Qt

    سلام

    من یک text area دارم می خواهم اطلاعاتش را در یک string در فایل cpp ام ذخیره کنم .

    چه جوری میشه فایل qml را با cpp مرتبط کرد ؟

    ممنون

  2. #2

    نقل قول: اتصال qml به cpp در Qt

    نقل قول نوشته شده توسط vertionality مشاهده تاپیک
    سلام

    من یک text area دارم می خواهم اطلاعاتش را در یک string در فایل cpp ام ذخیره کنم .

    چه جوری میشه فایل qml را با cpp مرتبط کرد ؟

    ممنون
    برای ارتباط این دو باید کلاس و اشیاء سمت سی++ رو در کیو ام ال توسط qmlRegisterType رجیستر کنی، اینم نمونه مثال

  3. #3

    نقل قول: اتصال qml به cpp در Qt

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    برای ارتباط این دو باید کلاس و اشیاء سمت سی++ رو در کیو ام ال توسط qmlRegisterType رجیستر کنی، اینم نمونه مثال
    من راستش گیج شدم ، رجیستر که کردیم چه اتفاقی می افته ،

    یعنی ما وقتی رجیستر میکنیم بعدش میریم import میکنیم توی qml . چی توی qml ایمپورت میشه ؟

    این ارتباط دو طرفه است ؟ یعنی هم cpp به qml هم qml به cpp ؟

    خوب پس چرا از QQmlApplicationEngine استفاده می کنیم . ما که یکبار qml را فراخوانی کرده ایم .

    چرا نباید متغیر های پراپرتی بصورت دیفالت در cpp قابل مشاهده باشند ؟

    ممنون

  4. #4

    نقل قول: اتصال qml به cpp در Qt

    نقل قول نوشته شده توسط کامبیز اسدزاده مشاهده تاپیک
    برای ارتباط این دو باید کلاس و اشیاء سمت سی++ رو در کیو ام ال توسط qmlRegisterType رجیستر کنی، اینم نمونه مثال



    الان ازه حل شد . فقط یک مشکلی که هست اگر بخواهم از qQmlProperty در main.cpp استفاده کنم برای خواندن اطلاعات

    ارور میده که :



    D:\Program\QT\5.11.1\mingw53_32\include\QtQml\qqml property.h:131: error: a function-definition is not allowed here before '{' token
    {
    ^



    بعد که به فایل خود کتابخانه مراجعه میکنم ارور را از این قسمت گرفته :

    inlineuintqHash(constQQmlProperty&key)
    {
    returnqHash(key.object())+qHash(key.name());
    }





    کد فایل main.cpp :



    #include<QQmlProperty>


    QQmlEngineengine; QQmlComponentcomponent(&engine,"qrc:/main.qml"); QObject*object=component.create();
    qDebug()<<"Propertyvalue:"<<QQmlProperty::read(object,"someNumber").toInt();



    کد فایل main.qml :

    importQtQuick2.9

    importQtQuick.Controls2.2 importQtQuick.Window2.3
    ApplicationWindow{ height:200 width:200 propertyintsomeNumber:100 }



    دستتون درد نکنه ، کلا مطالب خیلی خوبی توی سایت هست . خیلی توی زمینه کمکم کرد . دستتون درد نکنه

  5. #5

    نقل قول: اتصال qml به cpp در Qt

    مشکل بالا حل شد بجای read property از invoke استفاده کردم .
    اگر کسی هنوز نتونسته cpp را به qml لینک کنه میتونه از این سورس استفاده کنه .
    دیگه رجیستری نمی خواهد یک تابع می سازید بعد هر بار که مثلا دکمه را فشار داد تابع اجرا می شود .
    لینک
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. اتصال خودکار به اینترنت در Windows CE
    نوشته شده توسط Collector در بخش Windows Phone و Windows Mobile
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 05 دی 1390, 22:34 عصر
  2. اتصال چارت به دیتابیس در vs2010
    نوشته شده توسط gerdioz در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 17 تیر 1390, 18:27 عصر
  3. سوال: اتصال اکسس به sql در شبکه
    نوشته شده توسط mahsa.admin در بخش SQL Server
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 30 مرداد 1389, 13:15 عصر
  4. اتصال vsflex8 به ديتابيس در حالت آرايه
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش کامپوننت ها و ابزارهای کاربردی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 26 تیر 1388, 10:56 صبح
  5. مشکل اتصال ado به iwdbgrid در intraweb
    نوشته شده توسط در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 31 شهریور 1382, 11:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •