نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: سوال در مورد ارسال ایمیل در asp.net mvc

  1. #1

    سوال در مورد ارسال ایمیل در asp.net mvc

    سلام خسته نباشید .
    بنده صفحه ای رو طراحی کردم و بخش کد های مربو به ارسال ایمیل رو هم نوشتم
    این قسمت کلاس مربوط به ارسال ایمیل هستش .

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Net;
    using System.Net.Mail;
    using System.Web;


    namespace ShopFile.Models.Plugins
    {
    public class Email
    {
    /// <summary>
    ///
    /// </summary>
    /// <param name="Smtp">SMTP</param>
    /// <param name="From">ایمیل فرستنده</param>
    /// <param name="Password">رمز عبور ایمیل</param>
    /// <param name="To">ایمیل گیرنده</param>
    /// <param name="Subject">موضوع</param>
    /// <param name="Body">متن</param>

    public void SendEmail(string Smtp ,string From,string Password,string To,string Subject,string Body)
    {
    MailMessage MyEmail = new MailMessage();
    MyEmail.From = new MailAddress(From);
    MyEmail.To.Add(To);
    MyEmail.Subject = Subject;
    MyEmail.Body = Body;
    MyEmail.IsBodyHtml = true;
    MyEmail.Priority = MailPriority.High;




    SmtpClient MySmpt = new SmtpClient(Smtp);
    MySmpt.UseDefaultCredentials = false;
    MySmpt.EnableSsl = false;
    MySmpt.Port = 25;
    MySmpt.Credentials = new NetworkCredential(From,Password);
    MySmpt.Send(MyEmail);







    }


    }
    }

    و در بخش مربوط به فراخوانی کلاسم کد هامو تکمیل کردم
    Email email = new Email();


    string User_Email = db.Tbl_User.OrderByDescending(a => a.User_ID).FirstOrDefault().User_Email;
    email.SendEmail(db.Tbl_Setting.OrderByDescending(a => a.Id).FirstOrDefault().Smtp,
    db.Tbl_Setting.OrderByDescending(a => a.Id).FirstOrDefault().Email,
    db.Tbl_Setting.OrderByDescending(a => a.Id).FirstOrDefault().Password,
    User_Email,
    "لینک فعالسازی ",
    "کاربر گرامی <br/>" + u.User_NameFamily + "<br/> لطفا جهت فعالسازی بر روی لینک زیر کلیک کنید .<br/>" +
    "<a href='http://localhost:50719/Register/ConfirmEmail?code="+db.Tbl_ConfirmEmail.OrderByDes cending(a=>a.ConfirmEmail_ID).FirstOrDefault().Con firmEmail_ID+"'>لینک فعالسازی </a>");


    حالا باید چیکار کنم که ایمیل رو بتونم ارسال کنم ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    32
    پست
    828

    نقل قول: سوال در مورد ارسال ایمیل در asp.net mvc


  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد ارسال ایمیل در asp.net mvc

    با سلام
    سورس کد ارسال ایمیل رو میتونید از لینک زیر دانلود کنید! تست شده است
    امکان خواندن فایل html نیز مهیا شده
    http://satakh.ir/Blog/%D8%A7%D8%B1%D...%A7_asp_core_2

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونگی ارسال ایمیل در Asp.net MVC + ضمیمه و تضمین InBox
    نوشته شده توسط Mohammad4124 در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 بهمن 1394, 07:47 صبح
  2. آموزش: آموزش صفر تا صد ارسال ایمیل در Asp.net MVC در قالب پروژه ی تایید حساب
    نوشته شده توسط reza9025 در بخش آگهی‌ها
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 بهمن 1394, 06:17 صبح
  3. ارسال ایمیل با Asp.net MVC با قابلیت Unit Test
    نوشته شده توسط jaykob در بخش ASP.NET MVC
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 26 اردیبهشت 1393, 17:03 عصر
  4. اشکال در ارسال ایمیل با Asp.net
    نوشته شده توسط aminzadeh_mojtaba در بخش برنامه نویسی در Delphi Prism
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 مرداد 1383, 10:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •