نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کد دکمه

  1. #1

    کد دکمه

    لطفا کد دکمه برای باز کردن دیتا بیس اکسس فعال شده در فرم در برنامه نوشته شده با ویژوال بیسیک دات نت را راهنمایی فرمایید

  2. #2

    نقل قول: کد دکمه

    دوست عزیز محبت میکنید یکم بیشتر توضیح بدید؟

  3. #3

    نقل قول: کد دکمه

    نقل قول نوشته شده توسط hamidrezax1 مشاهده تاپیک
    دوست عزیز محبت میکنید یکم بیشتر توضیح بدید؟
    سلام . تشکر
    من میخواهم بروی فرم vb.net یک دکمه بزارم که با کلیک روی آن دیتا بیس اکسس این برنامه باز شود تا بتوان هم به ماکرو ها را دسترسی داشت هم خروجی اکسل گرفت

  4. #4

    نقل قول: کد دکمه

    سلام دوست عزیز


    Dim da As New OleDbDataAdapter
    Dim ds As New DataSet
    Dim cc As New OleDbConnection
    Dim a As Integer = 0
    Dim s As String = "D:\1.mdb"


    cc.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & s & ";Jet OLEDB:Database Password=;"
    ds.Clear()
    DataGridView1.DataBindings.Clear()
    DataGridView1.ReadOnly = True
    da.SelectCommand = New OleDbCommand
    da.SelectCommand.Connection = cc
    da.SelectCommand.CommandType = CommandType.Text
    da.SelectCommand.CommandText = "Select * From table1"

    cc.Open()

    da.Fill(ds, "table1")

    cc.Close()

    DataGridView1.DataBindings.Add(New Binding("datasource", ds, "table1"))



    با این کد میتونید دیتابیس اکسس رو باز کنید
    با رجوع به این صفحه هم میتونید از دیتا گرید خودتون خروجی اکسل بگیرین
    موفق باشید

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کد دکمه ی ولومی
    نوشته شده توسط morteza_2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 شهریور 1389, 11:53 صبح
  2. در خواست کد دکمه بازگشت در چند فرمی
    نوشته شده توسط star4000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 بهمن 1388, 22:17 عصر
  3. سوال: چگونگی نوشتن کد دکمه ... در هر ستون DBGRID
    نوشته شده توسط Mohajer_Moh در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 06:30 صبح
  4. کد دکمه کپی برای textbox
    نوشته شده توسط ramin1800 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 05 بهمن 1386, 16:03 عصر
  5. کد دکمه back space
    نوشته شده توسط IMC در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 11 خرداد 1384, 12:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •