نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: maximize در فرم

  1. #1

    maximize در فرم

    با درود و احترام

    یه فرمی هستش که در داخلش چند تا editbox و dbgrid هستش چطوری میشه وقتی کاربر روی maximize کلیک کرد و صفحه بزرگ شد editbox و dbgrid نیز هم فونت ها و خودشون بزرگ بشن و دوباره روی maximize کلیک کرد به حالت اولیه برگردن. خاصیتی باید تغییر بدم یا کد داره ؟ البته لطف میکنین کمکم کنید

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: maximize در فرم

    سلام
    اندازه فونت رو درست کنید، ببینید در حالت بزرگ چه اندازه ای مناسبه، در حالت کوچک چی، و نسبتش رو محاسبه کنید و در رویداد FormResize اونها رو ست کنید
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  3. #3

    نقل قول: maximize در فرم

    با درود و احترام
    کد زیر رو formresize نوشتم اما کار نمیکنه یعنی وقتی بزرگ میکنم شرط اولی اجرا میشه و وقتی کوچک میکنم شرط دومی اجرا میشه

    procedure TForm1.FormResize(Sender: TObject);
    begin

    if (WindowState=wsNormal) then
    begin
    Edit1.Top:=18;
    Edit2.Top:=50;
    end;
    if (WindowState=wsMaximized) then
    begin
    Edit1.Top:=25;
    Edit2.Top:=70;
    end;
    end;

    اگه امکانش باشه لطفا یه نمونه کد بزارین.
    با تشکر از توجهتان
    آخرین ویرایش به وسیله pandco : یک شنبه 14 مرداد 1397 در 19:21 عصر

  4. #4

    نقل قول: maximize در فرم


    unit Unit1;


    interface


    uses
    Windows, Messages, SysUtils, Variants, Classes, Graphics, Controls, Forms,
    Dialogs, StdCtrls;


    type
    TForm1 = class(TForm)
    Label1: TLabel;
    procedure FormCreate(Sender: TObject);
    procedure FormResize(Sender: TObject);
    private
    BaseHeight: integer;
    BaseFontSize: integer;
    public
    { Public declarations }
    end;


    var
    Form1: TForm1;


    implementation


    {$R *.dfm}


    procedure TForm1.FormCreate(Sender: TObject);
    begin
    BaseHeight := Height;
    BaseFontSize := Label1.Font.SIZE;
    end;


    procedure TForm1.FormResize(Sender: TObject);
    var
    Ratio: real;
    begin
    Ratio := Height / BaseHeight;
    Label1.Font.SIZE := Round(BaseFontSize * Ratio);
    end;


    end.


    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

  5. #5

    نقل قول: maximize در فرم

    ممنون از کمکتون

    تو دکمه ها و دیبی گرید چطوری میتونم خود دیبی گرید و دکمه ها رو نیز بزرگ کنم با کد بالایی تست کردم فونت ها بزرگ شدن اما دکمه ها سایزشون بزرگ نشدن . البته لطف میفرمایید کمک میکنید

    با تشکر

  6. #6

    نقل قول: maximize در فرم

    برای بزرگ کردن کنترل ها باید از روش دیگری مثل anchor یا align استفاده کنید.
    استفاده از روش بالا برای بزرگ کردن کنترل ها سخت و مستلزم دقت زیاد است.
    توابع تبدیل تاریخ با دقت 5000 سال
    پذیرش پروژه، کامپوننت، آموزش برنامه نویسی (دلفی، اس کیو ال، ..) -> 09123780840

    دوستای گلم حمایت کنید : https://cafebazaar.ir/app/com.nikanmehr.marmarxword/


    نرم افزار پخش مویرگی

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 21
    آخرین پست: یک شنبه 13 اسفند 1396, 15:24 عصر
  2. حذف maximize و minimize و close در فرم mdi
    نوشته شده توسط sahand02 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 13 مرداد 1395, 10:00 صبح
  3. حذف Minimize & Maximize & Close در فرم
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 20 اردیبهشت 1390, 19:19 عصر
  4. حذف Minimize & Maximize & Close در فرم
    نوشته شده توسط ehsanocx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1390, 01:26 صبح
  5. maximize کردن فرم در هنگام اجرای برنامه و اندازه اون
    نوشته شده توسط odiseh در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 08 آبان 1385, 00:31 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •