نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در اضافه کردن اجزا به panel یا group box

  1. #1

    مشکل در اضافه کردن اجزا به panel یا group box

    سلام
    من فرمم رو قبلا طراحی کردم که 27 فرم هستن و حالا میخوام انتقالشون بدم به control tab و تعداد tab page ها هم 27 تا هست و میخوام محتویات تمام فرم ها رو به تب ها انتقال بدم
    برای انتقال کپی پیست کردن یا هر راه دیگه ای فقط اطلاعات متنی انتقال داده میشن و گرافیکی ها رو نمیتونم جا به جا کنم/

    1- چطور تمام اجزا رو وارد پنل کنم تا راحتر به تب پیج انتقال بدم ؟
    2- راه راحتر دیگه ای هست که بخوام انجام بدم ؟

    مرسی
    آخرین ویرایش به وسیله urccmk : جمعه 12 مرداد 1397 در 18:49 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن اجزا به panel یا group box

    سلام دوست عزیز به نظر من شما اول اجزا فرمتون رو (شامل باتن، دیتاگرید، تکست باکس و .... ) همه اشون انتخاب و کپی کنید (فقط کنترل های داخل همان تب) بعد داخل تب مربوطه past کنید بعد وارد قسمت کد دهی تب مربوطه بشید و کد ها رو در اون قسمت وارد کنید منتحی حواستون باشه اسم کلاس ها تغییر باییستی بکنه مثلا اگر کلیه اجزا قبلا در کلاس فرم 1 بود حالا باید تو کلاس تب1 باشه.
    موفق باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mmbguide
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    منظومه شمسی
    پست
    1,170

    نقل قول: مشکل در اضافه کردن اجزا به panel یا group box

    سلام. شما میتونید ویژگی TopLevel فرم های ساخته شده رو برابر False قرار بدید(البت در کد نویسی) و بعد اون فرم رو مثل یک شیء به Pannel مورد نظر Add کنید:


    With FormName
    'برای اینکه فرم بتواند در درون کنترل قرار گیرد باید ویژگی سطح بالای آن را لغو کرد
    .TopLevel = False
    .Name = FormName.Name
    .Dock = DockStyle.Fill
    Me.pnlFormContainer.Controls.Add(FormName)
    .Show()
    End With


    با توجه به برنامه ای که داری میسازی میتونی تنظیمان خودت رو اعمال کنی.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشكل در اضافه كردن ocx به برنامه
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 11
    آخرین پست: شنبه 09 دی 1391, 15:47 عصر
  2. مشکل در اضافه کردن crystal به vb6 ???
    نوشته شده توسط j.farazani در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 05 دی 1386, 13:41 عصر
  3. مشکل در اضافه کردن کلید به web.config
    نوشته شده توسط nima_dir در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 05 دی 1385, 00:46 صبح
  4. مشکل در اضافه کردن فایل به پست
    نوشته شده توسط فاطمه هاشمیان در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 14 شهریور 1384, 00:34 صبح
  5. مشکل در اضافه کردن پارامتر به Response.write
    نوشته شده توسط Delphi-Clinic در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 17 تیر 1383, 01:09 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •